💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 749
  • 523
  •   1
Отговори
# 60
Малее, вярно, че Коко от София-ден и нощ беше влюбен в нея, ама беше за 2-3 епизода цялото влюбване. Гледах го този сериал, кой ли не мина през него Grinning Че и Светозар го играеше татуист. Двама участници от "София-ден и нощ" в "Един за друг", ето още едни, които се познават отпреди, ама си трайкат Wink

# 61
В София ден и нощ си е била направо симпатична

# 62
  • София
Изпуснала съм появата й в "София ден и нощ". Коко беше голям образ. Stuck Out Tongue Winking Eye Маргото си е същата според мен. Има хубави черти, но този стържещ глас и този "прекрасен" характер, всичко загрозяват.

# 63
Тоя Коко не е ли "Стефчо, издухай си носа, мама!" от рекламата на нещо си? Един с къдрава коса.

# 64
Не, не... това е Крис Ненков.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 00:50 от Не се сърди, човече

# 65
Значи Марго и артиска е била. Не знаех.

# 66
Хаха, артистка, вика. То в "София ден и нощ" сал артисти бяха събрани, артист до артиста, майно ле. Joy Божке, как сме го гледали туй нящо, мъ някои известни станаха оттам.

# 67
Хахахахах точно - артист до артист! Не знам и аз как съм го гледала. Смятайте колко е нямало какво да се гледа. Връщайки се сега назад - пълен криндж е този сериал.

# 68
Малее, вярно, че Коко от София-ден и нощ беше влюбен в нея, ама беше за 2-3 епизода цялото влюбване. Гледах го този сериал, кой ли не мина през него Grinning Че и Светозар го играеше татуист. Двама участници от "София-ден и нощ" в "Един за друг", ето още едни, които се познават отпреди, ама си трайкат Wink

Сияна и Светльо споделиха в подкаста, че се познавали с Дилян и Петя, правили им 2 фотосесии, всъщност са се знаели, не са се познавали. Сияна се надявала да опознае Петя, но тя трудно допускала някой до себе си.
Маргото и Кристиян също се познават с Петя и Дилян, отделно Маргото се познава със Светлозар Grinning

# 69
Няма да е лошо Михаела да приключи с приятелството си с МиК, НО нека видим и другата групичка.. Там всички ли са идеални??
Гергана, която ми е най-симпатична и мила, защо не приключи приятелството си с Ивана, която видяхме как мами и най-вероятно и в живота прави всякакви шмекерии.. или с токсичния Ивайло...или с грубянина Йордан..
Едната страна на медала ли ще гледаме?
Злобната Маргарита ми е на едно ниво с измамницата Ивана.

Доколкото си спомням единствения глас, който получиха  за подкрепа Ивана и Ивайло, беше от Тишо и Софи. Сега за благодарност подкрепиха В и М за социалната игра...Ами лицемери са!!!

# 70
Доколкото си спомням единствения глас, който получиха  за подкрепа Ивана и Ивайло, беше от Тишо и Софи. Сега за благодарност подкрепиха В и М за социалната игра...Ами лицемери са!!!

Освен че са лицемери, според мен имат за цел, било то и след предаването, да се внедрят в силната група от хора, която гравитира около гр. София. Ивана се скъсва да се мазни на Михаела в Инстаграм, постоянно споделя снимки с нея, днес и РД й честити, може и да се е уредила да бъде поканена:

Според мен Ивана и Ивайло са повърхностни и искат да са в компанията на силните на деня и леко подценяват София и Тишо, защото те са скромни хора и не се изживяват като реалити звезди, нищо, че София уж е инфлуенсър. Затова и според мен ги предаваха във всеки по-ключов момент в предаването.

# 71
Няма ли да има подкаст със София и Тихомир? Обаче СветлИ доста го хапе Тишо, там явно си има отявлен хейт ама не знам защо.
Аз пък да ви кажа не знам какво толкова им се мазнят на тези Михаела и Венци, то са едни пожелания, едни излияния, чак пък толкова добри и забавни да са?! Михаела и Венци според мен имаха най-голямата стратегия, УЖ да останат по-неутрални и да се разбират с повечето. Не знам защо влязоха в тая коалиция, ест. че много неща не виждаме ама все пак ми е чудно. Гледам, че Елизабет и Йордан също са почнали да поддържат връзка с тях, Елизабет също е качила снимки с Михаела и пожелания.

# 72
И аз не мога да разбера от къде идва това мазнене и то след предаването - Михаела и Венци си държат само на приятелството с полицаите и дори със Сияна и Светльо и с Йоана и Румен си дружат основно по неволя, не го ли усещат? Къде се накачулиха разни от сорта на Елизабет, Ивана, Дарина и т.н. и каква им е целта - не знам. Кики и Емо като си "мечтаеха" как ще се събират с М и В и колко са близки, Михаела каза "ми то някак ако може да дойдете по-близко до Перник...", все едно е скептична, че ще се виждат въобще. В прав текст почти им го казва, и те пак не разбират.

В това отношение, от предходните два сезона хората бяха доста по-съобразителни и набързо разобличиха интригантите. В този адекватни май бяха само София и Тихомир.

# 73
В предходния сезон поне имаше истински приятелства, които запазиха и след това.
Нямаше и такава открита омраза, каквато струи от сегашния сезон.

# 74
  • Пловдив
Всеки иска да бъде със силните на деня. Силно се надявам Софи и Тишо да извлекат максимално позитивите, които натрупаха в предаването.
Довечера би трябвало да качат подкаста с тях.

Общи условия

Активация на акаунт