💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 707
  • 523
  •   1
Отговори
# 45
Нали все се бият в гърдите,че са най-позитивното предаване, ако бяха такива чека от 10 000 можеха да го дадат след играта например на Софи и Тишо защото бяха плътно след Мишето и Венци. Или пък да разделят по 5000 за Ели/Йордан и Софи/Тишо,ама  нали трябва да има сеир го дадоха в началото за да може милата коалиция да смачка предварително психически двете двойки.

Така наистина би било честно спрямо другите две двойки особено с това общо трасе ( коя умно главица го измисли ? ) и наглата агитка на МиВ.
Хем щяха да тушират гнева на зрителите , хем да замажат явните пристрастия към конкретната двойка.

Но не това е важно за продукцията, а трябва да е точно обратното, ама да се търси логика тук е просто излишно.

Не гледах предния сезон, този също не ме очарова, тая минимални надежди да има някакви промени в следващия - дали ще е екип, дали цялостна концепция, дали отговорните за игрите, но да има нещо свежо и различно.

# 46
Финалната игра въпреки, че беше скучна за моя вкус е подбрана много правилно.

И на мен ми се струва, че финалната игра беше подбрана правилно и показва наистина дали двамата в двойката се разбират и комуникират. Бях за София и Тишо и Ели и Йордан, но не смятам, че са чааак толкова ощетени. Софи и Тишо можеха да ги изгонят още като не се справиха на играта с гумите над Въча. Ели и Данчо можеха и те да изхвърчат много по-рано в предаването. А и честно казано, ако започна да спекулирам още повече, Михаела и Венци биха имали най-голямо разбирателство в харченето на спечелените пари. В другите две двойки, според мен Тишо и Данчо еднолично щяха да решат къде да отидат, което ме дразни. Започнаха маааалко повече да ценят жените си, но все още са далеч от желаното ниво на уважение. Михаела и Венци пък трябва да намерят начин да прекратят приятелството с полицаите, понеже само им вреди.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 13:21 от Delta_12

# 47
Оказа се, че Михаела е член в моята родителска група във facebook. Днес една от админите я тaгна и поздрави официално.

# 48
# 49
  • София
Някой нагоре беше написал, че ако Галена и Пеши бяха стигнали финал, щяха да го вземат. Аз пък мисля, че за тях щеше да е най-трудно, разбират се отлично, но всички казваха, че играта е и силно физическа и едвам издържат. Ако и на Галена пиронът е в дясната ръка, още по-трудно би им било. Харесвам ги, но физически отстъпваха на останалите двойки.

# 50
  • София
Няма да е лошо Михаела да приключи с приятелството си с МиК, НО нека видим и другата групичка.. Там всички ли са идеални??
Гергана, която ми е най-симпатична и мила, защо не приключи приятелството си с Ивана, която видяхме как мами и най-вероятно и в живота прави всякакви шмекерии.. или с токсичния Ивайло...или с грубянина Йордан..
Едната страна на медала ли ще гледаме?
Злобната Маргарита ми е на едно ниво с измамницата Ивана.

# 51
  • До морето
Всичко вече сте казали. Няма да се хабя да повтарям. От тук нататък само ще наблюдавам изявите на "коалицията". Както се казва "Когато човек се излага, не му пречи!"

# 52
В анкетата гласувах за София, Тихомир, Петър и Гергана.

Всичко сте казали за последния епизод,  а Diavolo е направил чудесен обзор. Знаех предварително кои са победителите, въпреки това пак се изнервих заради агитката им.  Това уж е позитивно предаване, а все повече заприличва на Биг Брадър. Гледала съм всички сезони без първи, ами...все по-зле стават нещата. Догодина май ще пропусна.

# 53
Въобще не ми хареса финала.
Не са случайно подбрани участниците и доста от тях са участвали в сериала "София- ден и нощ".

# 54
Въобще не ми хареса финала.
Не са случайно подбрани участниците и доста от тях са участвали в сериала "София- ден и нощ".
Освен Светлозар, кой друг?

# 55
О,Марго се развяваше по прашки😀 и беше приятелка на онзи с пора.

# 56
О,Марго се развяваше по прашки😀 и беше приятелка на онзи с пора.
С тоя мек задник точно тя по прашки??! Ти да видиш, полицайката-актриса Grin

# 57
  • София
Дайте снимки. Joy

# 58

Ето я Маргото в ролята на кондукторката Радостина ,Коко беше влюбен в нея.

# 59
  • Варна
Боже, никога не съм виждала толкова отвратителна жена.

Общи условия

Активация на акаунт