💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 475
  • 523
  •   1
Отговори
# 30
Маргото с нейните плоски коментари. Личи си кой живее за хорското мнение щом така отговаря. И много ме кефи как всяко неодобрение се приема като за писано от неспечелил участник или техен роднина. Колко е смешна само!

За трасето съм съгласна донякъде. Остана ни горчив привкус, защото Тишо и Софи чакаха Миша и Венци да спечелят. Ако всеки имаше свое трасе, щеше да е по-честно. Мисля, че не очакваха, че може две двойки да се изравнят и да се изчакват така. Реално в цялата игра това беше единственото изчакване. През другото време успяваха да се разминат.

# 31
Играта за финал не беше добре организирана, въобще цялото предаване се развали след намесата на други водещи и шуробаджанащина

Следващия сезон ще го пропусна!!!

# 32
  • Пловдив
Ако нямаше агитката, нямаше да има толкова разочаровани от финала хора.
За следващ сезон и аз ще се замисля.

# 33
  • София
Агитките оставиха кофти вкус в устата, другите неща бяха що-годе добре. Но това е положението, всяко чудо за три дни. Маргото ще я запомнят с кривата физиономия, а другите ще забравим доста бързо.

# 34
Имам чувство , че да се печели нечестно е нарочно търсено във всяко подобно предаване напоследък. Дали за да се държи интересът и рейнтингът , но много често очевидно несправедливо получава наградата някой , който или не е най засулжил или се вижда някаква поддържка от продукцията.

# 35
Финалната игра въпреки, че беше скучна за моя вкус е подбрана много правилно. Не е тежко физическа, не е на височина Grinning, няма гадини, няма въпроси и реално и трите двойки имат равни шансове, изисква се хладнокръвие, търпение, тактика и не на последно място доза късмет, единствения минус беше, че терена е един.

Стана ми малко тъжно за Йордан и Елизабет, дори да е най-големият ръб смятам, че и двамата са добри хора. Добре, че получиха някоя и друга прегръдна в противен случай щеше да е много неприятно.

# 36
И Крис твърдеше, че не му пука за мнението на хората, но отговаряше и после замиташе.
Ако толкова бяха над нещата, що отговарят.
Странни хора, млади, пък злобни...

# 37
  • HH
Май съм гледала финала на друго предаване.

1. Ако Тишо беше държал тухлите както трябва, а не пак да шмекерува, Маргото или който и да било нямаше да може да каже нищо. Ако нямаше публика, това щеше да остане незабелязано.
2. Май забравяте, че Ели и Данчо тръгнаха доста добре. В началото чакаха тях.
3. От Тишо нула феърплей, накрая така даваше зор, че беше на косъм да катастрофират в Мишето и Венци.
4. И водещите са хора и те могат да си имат любимци. Не видях Емо да носи плочките на МиВ. В миналият сезон Краси Радков като се шегуваше нон-стоп с Ванката всичко беше наред, нали 😂

Тука стан малко като в българският футбол, понеже не ни харесва победителя, трасето е криво, съперниците са от Перник и съдията е ….

# 38
  • Пловдив
Проблема не е в победителите, а в злобата която показаха агитката им. Нула уважение към другите две двойки, явно толкова си могат!

# 39
  • София
Играта нарочно беше с едно трасе, нали това е целта...да се изнервят, да се изчакват, да се изморят, да покажат толерантност и търпение... Това не е просто едно състезание, че да има 3 трасета, това е психическо състезание.
И на Тишо не са му виновни Венци, а неговата припряност и бързане, а Йордан беше супер разконцентриран, почти всички грешки той ги направи.

# 40
Май съм гледала финала на друго предаване.

1. Ако Тишо беше държал тухлите както трябва, а не пак да шмекерува, Маргото или който и да било нямаше да може да каже нищо. Ако нямаше публика, това щеше да остане незабелязано.

Никой не отрича опита на Тишо да шмекерува. Никой не е против Маргото да каже на Емо за това. Обаче видяхте ли я как се зарадва като Тишо и Софи изтърваха тухлите? Злоба в най-чистия й вид!

# 41
Ее, не така. Там ще са различни хора. Аз давам шанс. Във всеки сезон има хора, които не са ни приятни. Абсолютно си е в реда на нещата.

Интересно дали някой от 26-те участници (освен Ивайло Герасимов) чете тук? Със сигурност четат коментарите във ФБ и Инстаграм

# 42
Ее, не така. Там ще са различни хора. Аз давам шанс. Във всеки сезон има хора, които не са ни приятни. Абсолютно си е в реда на нещата.

Интересно дали някой от 26-те участници (освен Ивайло Герасимов) чете тук? Със сигурност четат коментарите във ФБ и Инстаграм
Четат, четат 😂
И аз ще гледам 🙂

# 43
Моля, гласувайте наново в анкетата.
Има някакъв бъг и гласовете се изместиха с един надолу, когато опитах да добавя фамилното име на Ивайло Герасимов (тъй като са двама Ивайловци). И така Галена стана с 0 и всички гласове се изместиха с едно име надолу, така се изкривява общият резултат. Ще пиша на модератор, това е бъг. Пробвайте да изтриете вота си и да гласувате наново.

# 44
  • София
Махни анкетата в такъв случай. Няма как всички да си сменят гласовете, а гласуването вече е изкривено. За друг път ще знаеш, че не се пипа.

Трасето умишлено беше едно. А водещите, които имат контакт с участниците и в техния бит, винаги имат пристрастия. Както винаги имат и Иван и Андрей. Мен не ме дразни, въпреки че често са за друг играч, а те са и продуценти и от тях зависи нещо наистина - правят трасетата. Важно е игрите да са честни. Миналата година Краси прекаляваше, но при Емо нямаше такова нещо. Нормално е да си имат любимци и да се зарадват, когато те спечелят. Хора са и продукцията ги вкарва в итеракции с участниците. В Игри на волята Димо е само коментатор, не им ходи по къщите и да има лични наблюдения, затова там няма такова нещо. Различни концепции.

Общи условия

Активация на акаунт