💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 475
  • 523
  •   1
Отговори
# 15
Изчетох всичко.
Довечера ще гледам самия финал, че снощи не издържах.
Само ще добавя, че даването на чека 2 началото също беше психологически момент. Играещите разбраха какво е настроението в публиката.
За която няма какво да кажа след написаното....

# 16
Нали все се бият в гърдите,че са най-позитивното предаване, ако бяха такива чека от 10 000 можеха да го дадат след играта например на Софи и Тишо защото бяха плътно след Мишето и Венци. Или пък да разделят по 5000 за Ели/Йордан и Софи/Тишо,ама  нали трябва да има сеир го дадоха в началото за да може милата коалиция да смачка предварително психически двете двойки.

# 17
Аз не гледах финалния епизод...
Само като видях началото и агитките се отказах. Знаех и кой са победителите. Знаех, че водещият има специално отношение към Венци. Знаех настроението на голяма част от публиката.
Просто нямах нерви да гледам. Чета само темата  и пак се ядосвам.

# 18
София и Тихомир не спечелиха заради неговата припряност.
Бих общувала с всички без двойките Галена и Петър, Йо и Румчо Grinning и Маргарита и Кристиян.

Честито на Михаела и Венци!

# 19
  • София
Радвам се, че победиха Мишето и Венци. За тях бях от ден 1. Харесвам ги и не ме интересува, че приятелите им са диви селяндури, визирам Маргото и Йоана. С никой не бих била приятелка в реалния живот, не искам и да ги познавам. Познавам само Светльо и в предаването се показа точно такъв, какъвто е. За мен финала беше честен от гледна точка на игрите. Поне нямаше кражба на огромна сума пари от друга двойка, както беше миналата годна.

# 20
  • София
Ако Михаела и Венци четат по мрежите бързо трябва да загърбят приятелството с Маргарита и мъж. Гголям хейт пада срещу тях и с право

# 21
  • Варна
Гаранция, че след време ще ги отсвирят. То Марго не знам кой нормален човек би я изтраял.

# 22
Нямах възможност да гледам финала, но като чета тук и във фб коментарите ,не съм  изпуснала много.Пак финал с неприятни усещания.Аз следях две шоута тази година, това и дансинг старс, но и при двете финалите са  с неприятен оттенък.
Не симпатизирах на Ми В, още преди интригите ни ми допадаха, но ако са спечили в равностойна битка добре ,да  им е честито, но като чета е имало психологически натиск от Марго и група в публиката, което не  е ок.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 09:38 от Narida

# 23

Вчера Маргото в профила си се беше развихрила. Днес всичко е заметено. Много, много неприятна и злобна жена.
От финала вчера останах с много лош привкус - как може да направят едно трасе? Как може да допуснат ситуация като вчерашната, едната двойка да чака другата да я бие? Да не говорим и изначалната психо-атака с агитката, тениските, положителния вот. Ами не е справедливо и коректно! Продукцията подпомогна Мишето и Венци с каквото можа. Те че си биха, си биха, но през цялото предаване се усещаше побутване и пристрастие към тях. Между другото не се разбра дали кубчетата накрая трябваше да ги поставят в ограждението, защото МиВ ги хъврлиха и се разпиляха навсякъде. Това остана като дупка в условието на играта.

# 24
Радвам се, че победиха Мишето и Венци. За тях бях от ден 1. Харесвам ги и не ме интересува, че приятелите им са диви селяндури, визирам Маргото и Йоана. С никой не бих била приятелка в реалния живот, не искам и да ги познавам. Познавам само Светльо и в предаването се показа точно такъв, какъвто е. За мен финала беше честен от гледна точка на игрите. Поне нямаше кражба на огромна сума пари от друга двойка, както беше миналата годна.
Изобщо не беше честно с това едно трасе за всички. Тишо и Софи бяха след Мишето и Венци и реално ги чакаха, а докато чакат си изпуснаха и кубчетата.
Трябваше всяка двойка да си има нейно си трасе и така да няма никакво съмнение за нечестна игра. За това естествено са виновни единствено и само продукцията, победителите нямат никаква вина.

# 25
От финала вчера останах с много лош привкус - как може да направят едно трасе? Как може да допуснат ситуация като вчерашната, едната двойка да чака другата да я бие? Да не говорим и изначалната психо-атака с агитката, тениските, положителния вот. Ами не е справедливо и коректно! Продукцията подпомогна Мишето и Венци с каквото можа. Те че си биха, си биха, но през цялото предаване се усещаше побутване и пристрастие към тях. Между другото не се разбра дали кубчетата накрая трябваше да ги поставят в ограждението, защото МиВ ги хъврлиха и се разпиляха навсякъде. Това остана като дупка в условието на играта.

Не се заяждам, но неразбирам как точно са ги побутвали? Или ако спечелилият не ни е фаворит, то той е бил побутван или спечелил нечестно?

# 26
Някой разбра ли Светли какво имаше предвид с 80 % грамотни?
Светли беше един от най-неграмотните вътре. Може да има пари и Ламбо, но грамотността му куца, уви....
Да напомни на  хората , че той е най -неграмотен и  въздухар,  смешник.

# 27

Не се заяждам, но неразбирам как точно са ги побутвали? Или ако спечелилият не ни е фаворит, то той е бил побутван или спечелил нечестно?

Това е моето мнение и с това чувство съм останала аз. В някои игри водещите им подсказваха, а в други въпросите, на които трябваше да отговорят, бяха по-лесни от на останалите. Относно коалицията, която се заформи и с тяхното участие - те бяха "заглушени" и показваха  предимно коментари и ситуации с другите участници в същата коалиция. И пак ще повторя -  допускането на агитката и вота преди финала за мен си беше психологическа стратегия от продукцията в тяхна подкрепа. И един чек с 10к за кураж им дадоха преди играта.  Самото трасе на финала беше нечестно за всички двойки.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 10:18 от АфРоДиЗиаЧкА

# 28
Изобщо не ми хареса финала. За всяка двойка трябваше да си има трасе. Също нямаше нужда всички участници от сезона да ги психясват допълнително. Не очаквах такъв финал.

# 29
  • Пловдив
Да си се радват на победата! С такива приятели врагове не им трябват. Марго не знам по- отвратителна може ли да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт