🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 978
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
При Петя Желева няколко неща ми направиха много лошо впечатление - няколко пъти ударно се споменава къде живее и един път се подчерта, че са заможни. Интелигентен човек (а тя е!) никога дори и неволно не би споменал финансовото си състояние и второ - къде живее, в смисъла, който тя придаваше.
Иначе добър завършек на този сезон, ако изобщо двете седмици се приемат за сезон.

Точно. Има комплекс, че е била бедна ли?! И по-важното, съпругът е финансовия стълб, сама нищо не би могла да постигне не само във Франция.
Пази Боже сляпо да прогледа. Нито един от гостите не зададе въпрос тя точно какво работи, държаха се като във Версайския дворец, ахкаха само.
Показаха малко кадри от дните й на спортен журналист - аз друга спортна журналиста с такива дълбоко деколте не бях виждала. За дамата която водеше в Понеделник - пак казаха, че голяма любов било, но не споменаха, че мъжът е бил женен с момченце. И всички жени тази седмица изтъкваха кои и какви са мъжете им! Не си представям да се хваля със съпруга си. Това ми е непонятно и показва ниска самооценка на жената, като самостоятелна личност!

# 256
  • София
Освен, ако не искаш да покажеш, че го обичаш и се гордееш с него. 😀
Аз ли съм мигала, но не съм разбрала как се казват мъжете на дамите и с какво се занимават. Не, че много ме интересува, но щом се коментира тук….😉

# 257
Освен, ако не искаш да покажеш, че го обичаш и се гордееш с него. 😀
Аз ли съм мигала, но не съм разбрала как се казват мъжете на дамите и с какво се занимават. Не, че много ме интересува, но щом се коментира тук….😉

Бахов все още не съм го гледала, но всички други обясняваха за съпрузите си и Цицелков за дядовците си и за майка си и за баща си. Ако не вярвате върнете да видите.
Направи ми много неприятно впечатление - намират се сред колеги и показват себе си. Явно няма нещо за тях интересно да разкажат, а трябва да се хвалят с постиженията на роднините си.

# 258
Бахов женен ли е?

# 259
# 260
Изпуснах участниците през изминалата седмица, ще компенсирам тези дни.
Не искам да си разваля удоволствието четейки спойлери и мнения преди да съм изгледала сериите, затова питам направо- ще има ли нови участници тази седмица? Четох някъде, че този "сезон" ще е само 2 седмици. Наистина ли е така?

# 261
  • Sofia
Няма да има нови епизоди.

# 262
Няма да има нови епизоди.

Мерси!

# 263
И тези 2 седмици се водят цял сезон може би? После се чудим защо гледаме "25-и сезон". Не, че са минали 25 години откакто излъчват Черешката Grinning (Примерно казвам, може да не е 25-и, но е след 20-и със сигурност)

# 264
  • В страната на мечтите.
Аз гледах в инстаграм че Емил Конрад, Изабел от хелс китчън и Мона Гочев се хвалиха, че са участвали в черешката и показваха някакви малки кадри. Та, сега се чудя тези епизоди дали ще ги излъчат или..?

# 265
Щом са заснети - ще ги излъчат, вероятно в някаква дупка откъм предавания в програмата им.

# 266
Аз гледах в инстаграм че Емил Конрад, Изабел от хелс китчън и Мона Гочев се хвалиха, че са участвали в черешката и показваха някакви малки кадри. Та, сега се чудя тези епизоди дали ще ги излъчат или..?

Дали и Йоана Йоко- "Леля" не беше с тях? Явно има заснета седмица с уж инфлуенсъри.

# 267
  • В страната на мечтите.

Дали и Йоана Йоко- "Леля" не беше с тях? Явно има заснета седмица с уж инфлуенсъри.

Да, сега ми напомни, че и тя беше там, бях забравила. Но явно са две седмици с инфлуенсъри, защото май Мона не беше с тях, а после е участвала.

# 268
Лелчето (Йоана Йокко) беше с Изабел и Емил Конрад, аз пък за Мона съм пропуснала, но май наистина не беше с тях.

# 269
Юли ще има нови (надявам се ) епизоди

Общи условия

Активация на акаунт