Математически турнири 1-4 клас тема 63

• 63 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Аз и числата излязоха вече резултатите. Потърсете пак. Сега сорта е по име на детето.

За областният кръг на олимпиадата по математика кога ще излезнат резултати?

Явно имат някакъв бъг, защото и за гр. Варна няма резултати.

# 661
Аз и числата излязоха вече резултатите. Потърсете пак. Сега сорта е по име на детето.

За Варна за областния кръг ли ? На мен ми казаха на 24-ти да чакаме резултати.

# 662
Аз и числата имах предвид, не уточних.

# 663
Състезанието във Варна се проведе на 10,02 вместо на 29,01. Може би затова резултатите ще излязат по-късно. Това за "Аз и числата".
А някой питаше за МБГ - всички задачи носят 2 точки, независимо от сложността. Винаги са 20 задачи, максимален резултат - 40,

# 664
  • Варна, Пловдив
За МБГ знаете ли как се разпределят точките за медали? Само като ми каза, че са били лесни и ми стана ясно, че е бързал и е допуснал елементарни грешки. Не знам колко точки има, сега проверих и  е с бронз.
За "Аз и числата" гр. Варна липсва в списъка, надявам се скоро да излязат.

# 665

Здравейте, от МГ Варна ли имате информацията за резултатите  от областния кръг? И аз ги чакам  и проверявам през час. Simple Smile

# 666
Може ли линк с резултатите към "Аз и числата"? Намирам нещо, но реално за моя град има само едно училище.

# 667

Здравейте, от МГ Варна ли имате информацията за резултатите  от областния кръг? И аз ги чакам  и проверявам през час. Simple Smile
От преподавател, там ,който води школа. Но и аз проверявам 😀

# 668
На зимния кръг на МБГ, точките са:
16-18 бронз
20-24 сребро
26-40 злато.

Аз съм доволна, моето дете си изравни точките от есента. Тогава 2 или 4 точки не му стигнаха за бронз, сега 2 точки не му стигат за сребро. Задачите явно са били много трудни, гледайки класиранията.

# 669
16-18 бронз
20-24 сребро
26-40 злато.
Това никак не ми изглежда вярно, гледах и дете с 34 точки, което си е със сребро.
Аз след като прочетох мненията тук отидох да чета регламента и там е обяснено какъв процент какъв медал взима, но това, което не ми стана ясно, е сред колко деца, защото там пишеше от един клас. Моето дете се яви в школа и като сложих процентите към всички деца от първи клас, които са се явили от школата сметките не ми излизат.

# 670
  • Свищов
Моята дъщеря каза, че има 26 точки на МБГ и днес видях, че е със злато. На предходния кръг е имала 28 и пак беше със злато. Тя е втори клас, ако има значение.

# 671
Трябваше да поясня, че това е за втори клас. За другите класове може да е различно.
Процентът е от всички явили се. Т.е. подреждат се всички от една възрастова група и между най-високо класираните 30-35% се разпределят медалите. Сега във втори клас ги сметнах 6% златни, 13% сребърни и 15% бронзови медали.

# 672
16-18 бронз
20-24 сребро
26-40 злато.

Аз съм доволна, моето дете си изравни точките от есента. Тогава 2 или 4 точки не му стигнаха за бронз, сега 2 точки не му стигат за сребро. Задачите явно са били много трудни, гледайки класиранията.
Това категорично не е вярно! Евентуално може да е вярно за някой конкретен клас. Организаторът не е сочил скала.

# 673
16-18 бронз
20-24 сребро
26-40 злато.

Това категорично не е вярно! Евентуално може да е вярно за някой конкретен клас. Организаторът не е сочил скала.
Категорично в следващият ми коментар съм написала за кой клас е, в коментарът преди вашия Rolling Eyes

# 674
16-18 бронз
20-24 сребро
26-40 злато.

Категорично в следващият ми коментар съм написала за кой клас е, в коментарът преди вашия Rolling Eyes
Извинявам се! Не видях!

Общи условия

Активация на акаунт