Отношения между семейството ми и приятелката ми

• 13 061
  • 267
  •   1
Отговори
# 30
Майката е обсебваща, а приятелката ти манипулативна. Не бих искала да съм на твоето място.

# 31
Те двете лоши, пък той бял и пухкав, нали Trollface

# 32
Хайде първо порасни, а после си търси гаджета.

# 33
Приятелката ти как ще иска да ходи, като майка ти повтаря едно и също, че и вероятно я обвинява открито. Това колко е приятно, я се постави на нейно място!? Ами не е хич! Майка ти заслужава един отговор от тези, дето да я разтърсят.... а и от гледна точка на деца и т.н. какво ще правите на село? Тези деца трябва да ходят на училище и т.н. Вие да работите, мислиш всеки ден да пътувате до града? Взел си правилното решение като си отстъпил. То хубу имаш къща, ама живота вече не е за село, особено когато сте млади!

# 34
Майката е обсебваща, а приятелката ти манипулативна. Не бих искала да съм на твоето място.
Защо да е обсебваща? Защото иска да види че може да е мъж и да плаща сметките ли?

# 35
Ставаш на 18 и държавата те смята за пълноценен индивид и отделно семейство.
Ако си имаш сериозна връзка вие сте си семейство и другите семейства са на заден план. Кой какво иска за него си го иска.

Ако толкова ти се прииска да видиш майка ти ... хващаш рейса и сутринта се виждате следобед обратно към града.
Ако жена ти не иска да ходи на село, няма да ходи.
Макс веднъж в годината. И да не стават 2 пъти.
Няма шанс жена ти да живее на село. Ако ти не се чувстваш добре в града, не се мъчете. Изживейте си любовта с ясното съзнание че няма да е завинаги.
Майка имаш една. Гадежета ще имаш много. Не се карай с мама. Но си живей живота както ти харесва. 

# 36
  • Down south
Ужасна комбайнеро-интелигентска драма. На мястото на приятелката щях да избягам с писъци.
Много, много хлъзгава

# 37
Това беше едно от нещата , следващото е приятелката ми с която през ден се караме , основно за това че не съм ставал за нищо и все натяквания колко нещастна била с мен и как нищо не мога да и дам , а колкото и да се старая все е нищо колкото и да искам да спася връзката , все отговорите и са нещастна съм а сега можех да съм еди къде си и да имам деца. Мазохист съм си аз това го знам , как мога да я спася… А и по горе на коментара чувствам се зле  заради отношенията с приятелката ми не че съм в града

# 38
  • Далечният изток
А ти какво изобщо правиш с нея? То въпросът е тя що е с теб, щом е нещастна, ама я няма, да я питаме нея. Всичко, което ти говори, е една огромна манипулация. Човек като не е щастлив на едно определено място, става, събира си парцалите и си тръгва. То и за теб се отнася де. Едва ли ти си много щастлив и не знам въобще какво има да спасяваш. Хващай си багажа и си тръгни.

# 39
  • София
Това нарочно ли не го каза в началото?
Вие връзка нямате. Губите си взаимно времето. Въпросът е защо?

# 40
  • София
И защо тази толкова важна информация се появи чак сега?

# 41
Grinning Момата му обяснявала, че е нещастна, а през това време ЛГ мисли как ще води детето на майка си.

# 42
Това беше едно от нещата , следващото е приятелката ми с която през ден се караме , основно за това че не съм ставал за нищо и все натяквания колко нещастна била с мен и как нищо не мога да и дам , а колкото и да се старая все е нищо колкото и да искам да спася връзката , все отговорите и са нещастна съм а сега можех да съм еди къде си и да имам деца. Мазохист съм си аз това го знам , как мога да я спася… А и по горе на коментара чувствам се зле  заради отношенията с приятелката ми не че съм в града

Проблемите ти са 2:
1. Пъпната връв с майка ти не е прерязана.
2. Пътят от града към селото в Бг по принцип е невъзможен (поради състоянието на селата).

Не мъчи момичето, а и себе си. Какъв процент момичета биха приели горните 2 дадености?
Нещастието на момичето е, че удължава агонията си. Други на нейно място може дори да не ти обясняват, много бързо ще проумеят нещата и бегом.

"През ден се караме" както каззваш е малко типично за селския манталитет.. Извинявай, не искам да те засегна, но е факт че има хора, които прекарват времето си в кавги и напрежение.
Е, знаеш, че животът е кратък, предполагам.. Да го живееш през ден в кавга, не е най-доброто решение.

Не ми отговори дали майка ти е обичана и уважавана в семейството.. Но сега с това за кавгите през ден, не мисля, че е така. Иначе щеше да те научи да изпитваш радост в живота, а както виждам, майка ти само те "навива" и резултатът е да се чувстваш като спасител на връзката.
Спаси първо себе си. От пъпната връв. Не толкова от селото. Намери си едно селско момиче. От твоето село.

# 43
Grinning Момата му обяснявала, че е нещастна, а през това време ЛГ мисли как ще води детето на майка си.
Детето, което явно не ù е направил, а е очаквала Simple Smile
Извън явно сапунената история, наистина наблюдавам, че много селски момчета, отишли в града, са точно такива. Останалите на село правят някакво семейство и се оправят - къде с жената, къде на етажа от бащината къща. На гражданите в повече това някак не им се получава.

# 44
Нещата които майка ти ги е казала съм ги чувала от майката на моят бивш.И ,аз бях супер нещастна като виждах ,как нашата връзка се диктува от желанията на мама.Отделно ,като виждах че е мързелив и пр.

Общи условия

Активация на акаунт