Отношения между семейството ми и приятелката ми

• 13 071
  • 267
  •   1
Отговори
# 240
Не знам как направихте това обобщение, явно ви кефи да изопачавате какво казват другите.
Фактите са, че той е 1. Мъж, 2. Осигурен с жилище мъж. Осигурен мъж стои в такива отношения само ако наистина за чеп не става.
Сравнението с жени е меко казано абсурдно. Огромната част от жените, които се оплакват от същото, не могат да се похвалят с осигурено жилище, но за сметка на това при тях има факт 3. Кофти отношение от свекървата.
Като заговорихме за свекърва - прочетете пак темата.
Като цяло, доста от пишещите жени подскочиха по един много маминско-покровителски начин, все едно става дума за сина им, което също е показателно какъв е ЛГ.

# 241
Вие не сте ли свикнали на тези двойни стандарти вече? Как се нарича жена, която е спала с много мъже и как на мъж, който е спал с много жени? Същото е.

# 242
Ама вЕрно прекалихте. Да ходи да пусне жалба, че е жертва на домашно насилие - прав 26г. мъж с работа и къща, който седи и търпи в квартирата на момата, която го малтретира и не може да го понася.
Ще се позабавляват много в полицията!

# 243
  • Washington,USA
Те полицията май на всяко оплакване им е смешно.

# 244
Между другото един познат осъди жена си за домашно насилие, въпреки че той е добре сложен, здрав мъж, а тя 50 кила с мокри гащи.

# 245
По принцип, ако жена напише нещо подобно - че от първата седмица се е натиснала да живее с някакъв тъпак, понеже преди това 6 години не е могла да завърти нито един, че той е гаден, че не харесва родителите ѝ, че я обижда и пр. сюжетни линии назад по страниците, - още на втората страница щеше да е наругана много по-остро, а мъжът - ожален каква никаквица му се е паднала.

Форумът е съвсем демократичен в това отношение, с лек превес в хейта срещу жените.

# 246
Хейтът е с превес към тип "искам да ме съжалявате, правя се на шест без десет и не казвам цялата истина, търся съвети, но няма да ги взема предвид".

# 247

Форумът е съвсем демократичен в това отношение, с лек превес в хейта срещу жените.

Хич даже не е лек превеса в хейта срещу жените.
Няма никакво сравнение межди 26 годишен мъж, без дете, с работа и собствен етаж и жена на същата възраст с дете и по майчинство.
Той може да си тръгне на секундата просто, ще се лиши само от секс, всичко друго си го има. Ай стига жалихте такива мрънкалници.

# 248
Да не се окаже, че му е казала няколко пъти да си ходи, а той се прави на приятно разсеян, като случаят, който описа Нарциса. Затова да истерясва.

Форумът познава и други такива случаи на мъже, които не искат да вденат, че трябва да си ходят и досаждат да "спасяват" нещо.

# 249
  • Бургас
Има много бърз и ефективен начин да изгониш някого - сменяш ключалката.

# 250
На квартира няма как да смени ключалката.
Аз като кажа на някой да си ходи от моето жилище, разчитам да ми върне ключа и да си тръгне, а не да се набутвам за ключари и да ми дойде да крещи и блъска на вратата посред нощите.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 17:27 от sorscha

# 251
Ако половете бяха обърнати, щяхте да го насочите към Анимус.

И най-тъпата жена на света не би се качила на стол, за да сваля пране. Вместо да свали въжетата. На тераса, на 10-тия етаж. Честно и аз би казала на такъв, че е малоумен, хем съм кротка и не обиждам.
Кой знае още какви ги твори, но едва ли ще си признае.

Той, ако беше тръгнал да сваля всичкото пране, а не само неговите две лични дрешки, които са му дотрябвали, щеше да се усети след второто-третото местене на стола, че това пране надали е проснато там с помощта на стол и надали със стол го прибират от простора, и щеше да се позамисли да открие чудодейния начин, по който се простира и сваля прането в такива случаи. Можеха да си спестят половината драма, ако го беше накарала той да просне прането

# 252
А за прането бяха само две неща нямаше друго стига с тва пране и вие … 😃Днес тръгнах да си събирам багажа и седна на леглото от горе и почна да ми обяснява че ако е друга няма да ме търпи и едни и същи неща , казах и да стане за да си събера нещата така и не стана , после прегръдки и целувки, и ми каза че колкото и да я ядосвам ме обича .. иначе ми е казвала да си ходя ама като почна да си оправям
нещата не ме оставя

# 253
  • Пловдив
О, аз не се съмнявам - вие сте един за друг. Но в токсична връзка.

# 254
На мен авторът започна да ми действа, както действа на приятелката си. Представям си да ми е в къщата.

Щом всичко е точно, да заключва темата и хепи енд. Ние какви съвети да дадем? Да се обичат младите/лудите и те така.

Общи условия

Активация на акаунт