УМБАЛ Софиямед - ТЕМА 3

• 26 350
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета, има ли група във Вайбър относно раждане в Софиямед или е само мит? 😀

# 76
При следене на бременност, д-р Даскалов работи ли с НЗОК или всичко се случва чрез закупуване на пакет?

# 77
  • София
Здравейте! Някой има ли информация дали д-р Нецов се е преместил в друга болница и изражда или вече е само в кабинета? Благодаря!

# 78
При следене на бременност, д-р Даскалов работи ли с НЗОК или всичко се случва чрез закупуване на пакет?

Пакет и то в МЦ Ориндж се плаща на 2 пъти. По каса аз ходех на друго място отделно.

# 79
Здравейте дами, аз също бих искала да се присъединя към вайбър групата.

# 80
Здравейте дами, аз също бих искала да се присъединя към вайбър групата.
Мисля, че такава няма.

# 81
Има вайбър група, която е за пациенти на др Ковачев, не специално на Софиямед.

Аз не съм в нея, защото не съм му пациентка и не мога да съдействам за добавяне Simple Smile

# 82
  • София, България
Ако някой има желание, нека си сподели никнейма. ще го добавя в първия пост и ще опиша за кой доктор са, нека ви пишат на лично. За мен не е проблем Simple Smile Така няма да се търсите тук, а директно ще пише на лично на въпросния потребител.

В действителност някой беше споменал вайбър група по-назад в старата тема, но аз не съм наясно.

# 83
Бих искала да попитам дали някоя мами се следи/ следила при доктор Нур Алсалех в Софиямед? И ако да, при нея ли раждахте и как протече всичко, понеже в интернет информацията за нея не е много, но пък много ми допада като специалист, човек и отношение.

# 84
  • София, България
Имам приятелка, раждала при нея. Много много е доволна. Изражда най-често в екип с д-р Наталия Узунова. Ако имаш конкретен въпрос, мога да я питам.

# 85
Ако някой има желание, нека си сподели никнейма. ще го добавя в първия пост и ще опиша за кой доктор са, нека ви пишат на лично. За мен не е проблем Simple Smile Така няма да се търсите тук, а директно ще пише на лично на въпросния потребител.

В действителност някой беше споменал вайбър група по-назад в старата тема, но аз не съм наясно.
Има чат, но той не е за Софиямед, а за пациентки на д-р Ковачев, който работи там. И, разбира се, че се засяга и темата за болницата, но и много други теми, свързани със самият доктор.

# 86
  • София, България
Разбира се. Пак казвам, ако искате ще добавя никнейма на потребителя, който добавя към въпросния чат и ще опита, че е само за пациенти на д-р Ковачев и ще се свързват с него на лично.

# 87
Разбира се. Пак казвам, ако искате ще добавя никнейма на потребителя, който добавя към въпросния чат и ще опита, че е само за пациенти на д-р Ковачев и ще се свързват с него на лично.
Аз съм този никнейм, затова ви обяснявам за чата. Аз писах в предната тема. Пак казвам, там се добавят пациентки, само на този доктор.

# 88
Бих искала да попитам дали някоя мами се следи/ следила при доктор Нур Алсалех в Софиямед? И ако да, при нея ли раждахте и как протече всичко, понеже в интернет информацията за нея не е много, но пък много ми допада като специалист, човек и отношение.

Здравейте!
Миналата година раждах при д-р АлСалех. Ако имате въпроси може да ми пишете Simple Smile

# 89

Здравейте!
Миналата година раждах при д-р АлСалех. Ако имате въпроси може да ми пишете Simple Smile

Здравейте, може ли и аз да ви пиша относно същото, ако е удобно?

Общи условия

Активация на акаунт