Моята лекарка д-р Нур Алсалех беше през цялото време до мен и мога да кажа само прекрасни неща за нея. И втора и трета бременност бих си следяла при нея. Направи моето раждане приятно въпреки, че доста бързо прогресираха нещата при мен и накрая имах и шевове. Идваше и следващите дни да ме провери, показа ми как да кърмя и да сменям памперс. Препоръчвам я с цялото си сърце, защото е наистина добър лекар и човек преди всичко.
За акушерите в Софиямед мога да кажа само хубави неща. През цялото време там не съм срещнала лошо отношение от никого. Напротив каквото съм поискала и попитала винаги са ми отговаряли и помагали.
Храната идва на порции и не е нещо кой знае какво, но моя мъж идваше всеки ден да ми носи и допълнителни неща така че нямаше проблем. Стаите са нормални, има си баня с тоалетна и на мен ми беше комфортно.
Неонатолозите имаше някои много мили, други малко по-дръпнати, зависи кой ще е на смяна, но нищо фрапантно не съм срещнала освен една консултантка по кърмене, която за 5 минути дойде да ми помогне и си отиде без нещо да разбера. Санитарките също бяха супер мили и всеки ден идваха да чистят стаите.
Може би защото нямах много високи очаквания за болницата, не останах разочарована. Като всяко място си има плюсове и минуси. Аз съм благодарна на моята лекарка и на целия екип, че родих здраво бебче и всичко останало е временнен дискомфорт.
Ако има бъдещи мами, които имат конкретни въпроси за болницата с удоволствие бих споделила.
Малко страничен въпрос, но знаете ли по кой метод оперира при раждане чрез цезарово сечение д-р Нур Ал Салех?