Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 517
  • 336
  •   1
Отговори
# 255
Ако си намери работа и е по-заета не само с детето, няма да има време да си мисли глупости.

# 256
Щом е обърнала внимание на съседа, значи има липси в семейния живот. И хич не са глупости, а сигнали. Дано мъжът ѝ има очи да ги види. Иначе после ще замеря с камъни от новата къща.

# 257
Малко изпуснах нишката.
Лирическата героиня се оказа, освен шавлива, и мързелива, но за сметка на това образована жителка на село, в което няма работа, но има мъже за секс, с които тя се чуди дали да си комуникира, докато мъжът ù гастролира регулярно в чужбина да изкара някой [сложете валута тук]. Правилно ли разбирам?
Е, лошо няма Trollface

# 258
Малко изпуснах нишката.
Лирическата героиня се оказа, освен шавлива, и мързелива, но за сметка на това образована жителка на село, в което няма работа, но има мъже за секс, с които тя се чуди дали да си комуникира, докато мъжът ù гастролира регулярно в чужбина да изкара някое [евро]. Правилно ли разбирам?
Е, лошо няма Trollface
Абсолютно, да

# 259
Понеже съм го яла тоя. леб.
Ако мъж ме остави сама с малко дете и си вдигне гълъбите в чужбина, най-малкото ще му сложа рога. Ако ще и палат да строи.

# 260
Е, да, ама тук е имало консенсус между двете страни. Авторката и тя търси селската идилия и къщата, а трябват пари за тая работа. Та, човекът какво да прави, ни така, ни иначе.

# 261
Така сама жена на село и ако мъжът й се чуди какво прави жената когато той го няма, може спокойно да е накарал някой негов приятел да я изпита , колко не е въртиопашка .Може би ,само аз не виждам логика мъж да се задене с жена,с малко дете.Но , може би аз съм много ограничена селянка .

# 262
  • Washington,USA
Така сама жена на село и ако мъжът й се чуди какво прави жената когато той го няма, може спокойно да е накарал някой негов приятел да я изпита , колко не е въртиопашка .Може би ,само аз не виждам логика мъж да се задене с жена,с малко дете.Но , може би аз съм много ограничена селянка .

Да, когато има ремарке им минава мерака обикновенно.

# 263
И толкова ли не можеш да си намериш някаква работа онлайн? А детето не може да е до полата ти до училищна възраст, пускай го на ясла.

Това много ми напомня на моята майка…. След като аз съм се родила, тя на работа не се е връщала до ден днешен (на 35 ще стана скоро) и все някакви оправдания защо не може да се върне 😏😏 само ще кажа че нито за майката нито за детето е добре така.

Иначе и аз се изнесох от големия град в малко населено място (но живея в чужбина) и масово хората го правят. Не е там проблема.
Проблема е че според мен на авторката и е омръзнало само вкъщи само с детето, което разбирам

# 264
И от скука ще си развали семейството.

# 265
Авторката ...

# 266
Цяло село вече знае, дори това, което все още не с е е случило Wink

# 267
И от скука ще си развали семейството.

Ами малко или много така излиза.
За това аз предлагам да си намери работа (така ще има контакт с други хора) детето на ясла (така и то ще има контакт в други деца, което си е важно) а и финансите ще са по добри.

# 268
  • София

Барабар с двете баби в двата края на селото.

# 269
То така, ако се разваля семейство...айде бе, от един чат.

Общи условия

Активация на акаунт