Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 504
  • 336
  •   1
Отговори
# 30
харесал ѝ снимката, няколко реда и вече е влюбена.. сериозно ли? Joy
явно му пускаш нишан, за да те причаква по пейките..
отчайващо поведение, дори да не беше всичко наред с мъжа ти..
казвай му да ти отхаресва снимката и да се пръждосва...

# 31
  • София
Мисля, че авторката искаше да я подкрепим и да ѝ кажем, че от 1-2 пъти няма да се изхаби, а ще се разведри.

# 32
Мен пък ми стана жал за мъжа и: отсъства за да изкарва прехраната си за семейството си а тя се заглежда онлайн там в някакъв си …

# 33
  • София
Аз си имам теория, че разните случайни искри и влюбвания изобщо не са случайни. Колкото и да сме податливи на хормони, хората сме мислещи същества и някой обръща внимание на друг човек, когато тънката част си го влече. Ако не иска да кръшка, дори Мистър Свят да я преследва полугол и с хиляди романтични жестове, тя ще отбележи, че е хубав мъж (защото се предполага, че не е сляпа) и ще му отреже мераците. Ако си е решила да кръшка, даже и да не ѝ обръща внимание комшията,тя ще си търси начини да се заиграе с него, докато се случат нещата. Такива работи като силна страст между непознати, докато уж е щастлива у дома, няма. Освен ако нещата у дома изведнъж не се окажат различни в следващо включване, както предположиха и нагоре.

# 34
И на мен ми дожаля за мъжа. Не го разбирам това, честно. Не ти ли е кофти да си лягаш до мъжа си и да си пишеш с другия? Нямаш ли малко съвест, ей така, за разнообразие, че докато го няма ти  си въртиш опашката с кварталния бек… Мислено си готова да изневериш, въпрос на време е кога ще го направиш. Дали с този или следващия, който ти каже колко си хубава, все тая. Мисли с тая глава, не е само за украса. И, да, грешно е!

# 35
На жената просто й е скучно, мъжа й го няма, като е тук грижи се за тях и тя реално няма проблеми. Има такива хора, нямат драми и си създават за по интересно Simple Smile Омръзнало й е сивото ежедневие покрай детето, липсва й мъжко внимание, някой проявява интерес към нея и тя се поддава. История, стара колкото света.

# 36
В съседната тема един мъж се мислеше за грешен, че излизал с чужда жена, тук жената се мисли за грешна, че излизала с чужд мъж, абе да не сте двойка? То по принцип си е най-добре да се намериш с някой дето сте си лика прилика иначе все нещо ще ти липсва както в случая. Но няма страшно, докато децата са малки мъжът се сменя лесно.

# 37
Да бе, то въртележка животът, на всяко завъртане - смяна. Един от друг по - готини следващите и без кусури.

# 38
Има си жени въртиопашки. Имам такава позната. Държи се супер флиртаджийски, постоянно се мята по вратовете на мъжете и после, ама тоя я свалял, ама оня и казал, че е красива, ама така, възмутена. Скъпа моя, която и жена да се държи така, ще последва същото, но тя може би си мисли, че е неустоима, а всъщност изглежда лесна.

# 39
  • София
Сетих се за моя позната, която уж все се оплаква как неин колега много я харесвал и винаги в асансьора в офиса им я пипал по дупето, по гърдите, гъделичкал , гушкал я. И като я питам с изненада защо не го блъска и не вика, защо не се оплаква на шефовете им, защо не реагира, казва как се опитвала да му говори други неща, че да го разсейва и бързо да се отдалечи. Т.е. той я опипва, тя му се хили и го майтапи разни неща и чака той сам да се сети, че уж не ѝ е приятно. И после, когато някой път той пропусне да я опипа при среща,със съжаление споделя, че явно вече не я харесва толкова. Wink

# 40
То голям комплимент за една жена, когато някой, който не и е никакъв, си позволява да я опипва, думи нямам...

# 41
  • София
Има жени без самочувствие, за които подобно нещо е комплимент. Реално е насилие и доминиране над някой, който е по-слаб с цел задоволяване на извратени нужди на прилагания го и обикновено няма нищо общо нито с харесване,нито с обекта на посегателството.

# 42
  • Сф
Банална ситуация, като  особено неприятен е агресивния подход на  мъжа. А авторката пърха с мигли мислейки си за голямата любов, ах! 
За да обръща такова внимание на свалката значи нещо самочувствието го няма. Предлагам на Нанси да не се пуска на кварталния сваляч. Всичко се разбира, може и за подигравка да стане. А ако толкова има нечисти щения, по-далеч от кварталната градинка.

# 43
На мен не ми е жал за мъжа. Не бих се хванала с мъж, който пътува и нон стоп го няма. Кой ще ми пази семейството ? Почнеш ли да приемаш партньора само за даденост и да спреш да общуваш пълноценно и градивно с него си лека нощ. Естествено, че жената има нужда от внимание, иначе няма да си го търси другаде.
Авторке, господинът, който те задява не е стока - ако ще си хващаш любовник - гледай да е на твоя хал, да има какво да губи, за да съумее да запази дискретност.
Всички изневеряват, или поне веднъж им се е искало да го направят, макар и платонично.

# 44
И мен не ми е жал за мъжа.
Да ми дава пари, за да издържа детето си и да ме подкрепя на няколко месеца, може да прави и без да ми е мъж и да сме семейство.

Общи условия

Активация на акаунт