Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 554
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И на мен ми се сториха много осъдителни някои мнения и как си направиха тази преценка от написаното, но това е цената да пишеш по форуми.
Все пак искам мнение и го получавам, без значение дали ми харесва или не.
Омъжена си и се сваляш с друг мъж. Осъдително не знам дали е, но за твое добро си помисли хубаво какво искаш, че е много лесно от два стола на земята. А дори не работиш, като те хване мъжът ти къде ще отидеш? То освен пеперуди в стомаха и поза на жертва човек бива да има и малко разум, и прагматизъм.

И може би Нетфликс. Има нов сезон на Бриджъртън, тъкмо ще ти запълни дупката в свободното време, а и жаждата за тийн драма.

# 91
# 92
Значи майчинството ти приключва/е приключило и е време да се върнеш на работа. А бащата да прави, да струва, но да се връща в България. Или ако има вариант - да ви вземе в чужбина.

# 93
Така така, чатчета, комплименти, тръпки,  нетърпение за поредното включване и накрая ама от де се взе този х..... И после ама аз не знам какво се случи и как стана. Е те така стана

# 94
Значи майчинството ти приключва/е приключило и е време да се върнеш на работа. А бащата да прави, да струва, но да се връща в България. Или ако има вариант - да ви вземе в чужбина.
Приключи. Не мога да се върна на работа, тъй като старата работа е тотално неподходяща за майка с малко дете, а и както казах той постоянно боледува. Отделно, не живеем в голям град и тук работните места са почти никакви.

Проблема не е в мъжа ти или ухажора ти, а в теб. Много жени се чувстват като теб след раждането, но никой няма как да ти даде стимул за каквото и да е. Основно нещата трябва да ги правиш за себе си. На всяка жена й е приятно да е харесвана, но това няма общо с новата ти тръпка. Докато детето спи, можеш да правиш приятни за теб неща. Може да наеме почасово жена да гледа детето, а ти да излезнеш и да правиш каквото искаш-да се видиш с приятелка, фитнес или друго. Но то зависи от теб, а не от някой друг.
Препоръката с наемане на жена тотално отпада. Най - добрия вариант в случая е да се взема в ръце, да си организирам правилно времето и да правя неща с малкия, които позволяват или поне докато спи. На думи е лесно, но аз това го знам и го осъзнавам. Не знам защо не ми се получава и на действия.

# 95
Разбирам те, защото и аз съм с малко дете. Просто приеми, че си сама и направи каквото можеш за да се чувстваш добре. Заради себе си.

# 96
Бoяна, ами явно някой не сме обръгнаил в "десетилетия харесване"  Simple Smile ))

П.П. Хех, никой обръгнал в каквото и да е не би написал това ...  Нито би подскачал на тази тема и размахвал осъдително пръстче.

Гордостта е любимият ми грях, дори не вижда, че няма разлика с похотта!

# 97
Как се виждате в следващите 5 години? То звучи като на интервю за работа, но няма как да се върнете на старата, няма особен избор на другаа, не придружавате съпруга си понякога, просто за разнообразие, не четете, не учите езици, не ви се спортува. Детето е на две, може да боледува още няколко години, докато дойде време да тръгне на училище. Очакват ви 5 години в очакване/търсене на драми и неприятности.

# 98
Звучиш ми като млад човек, който си е представял по друг начин семейния живот, по-безоблачен и щастлив. А сега срещаш трудности, разочарована си и се луташ накъде да поемеш. Понякога и детето ти тежи, то си е нормално, психическото напрежение не е малко, плюс че си сама с него 24/7 и не можеш да изключиш дори и час.
Премисли нещата и се погрижи за себе си. Трябва да намериш баланс.

# 99
Аз лично не разбирам как това да се сочи обвинително с пръст всеки, дръзнал да помоли тук за съвет, допринася към казуса му с каквото и да е. Няма тема, в която авторът до максимум 5-тия коментар да не е вече осъден и разпнат. Малко в повече ми идва моралът, дето се чете тук, някак си. Все едно целият форум се състои само от светци.

# 100
  • София
Първо на първо, погледни себе си и особено мъжа си. Какво значи "подкрепя ме"? Оставил те е сама да се оправяш с детето и праща пари? Ами това не е "подкрепя ме". Това е "прецака ме сама да гледам детето и да не мога да пипна нищо друго".
Запиши детето на градина поне от септември.
Естествена реакция е, след като си признаеш, че си леко прецакана, да искаш и леко да си отмъстиш - с флирта.
Аз разбирам авторката и ми е напълно логично това, което прави.

# 101
Как се виждате в следващите 5 години? То звучи като на интервю за работа, но няма как да се върнете на старата, няма особен избор на другаа, не придружавате съпруга си понякога, просто за разнообразие, не четете, не учите езици, не ви се спортува. Детето е на две, може да боледува още няколко години, докато дойде време да тръгне на училище. Очакват ви 5 години в очакване/търсене на драми и неприятности.
Не знам. Нямам отговор. Тотален нездравословен застой. Не правя нищо за себе си, и най - вълнуващото е, че си чатя с друг мъж, при положение, че съм омъжена. Ето и разковничето. Не полагам усилие за нещо, което ще бъде полезно за мен. Примирила съм се. Гледам детето и тук таме някоя закачка с някой за цвят.
Аз лично не разбирам как това да се сочи обвинително с пръст всеки, дръзнал да помоли тук за съвет, допринася към казуса му с каквото и да е. Няма тема, в която авторът до максимум 5-тия коментар да не е вече осъден и разпнат. Малко в повече ми идва моралът, дето се чете тук, някак си. Все едно целият форум се състои само от светци.
Между другото, четох други публикации да видя и там ли се пише така, или само при мен. 😂😂
Първо на първо, погледни себе си и особено мъжа си. Какво значи "подкрепя ме"? Оставил те е сама да се оправяш с детето и праща пари? Ами това не е "подкрепя ме". Това е "прецака ме сама да гледам детето и да не мога да пипна нищо друго".
Запиши детето на градина поне от септември.
Естествена реакция е, след като си признаеш, че си леко прецакана, да искаш и леко да си отмъстиш - с флирта.
Аз разбирам авторката и ми е напълно логично това, което прави.
Не, не. Имам предвид, че ме стимулира да правя нещо смислено с живота си. Кара ме да запиша магистратура, кара ме да уча език, да спортувам. Все неща, които биха били полезни за личностно ми развитие. Аз съм тази, която се ослушва.

# 102
  • София
Бoяна, ами явно някой не сме обръгнаил в "десетилетия харесване"  Simple Smile ))

П.П. Хех, никой обръгнал в каквото и да е не би написал това ...  Нито би подскачал на тази тема и размахвал осъдително пръстче.

Може би съм никой, но няма нужда да ти се доказвам или да се правя на каквото не съм, известните хора винаги привличат доста внимание и аз съм била на екран с години. Ако мислиш, че не съм обръгнала в това всеки да опитва да ми виси на врата или трябва да се правя на скромна у бг мама, ок Simple Smile И не подскачам, опитвам като лелка клоняща към бабка да помогна на авторката, защото тя търси помощ, пита нещо и това е хубаво. Можеше вече да е бременна от съседа или мъжът и да я е хванал и изгонил. И защо? От скука? Тъпичко ми се струва. Но не настоявам да съм права, знам, че има цял един свят от жени, които смятат, че понеже са си сложили грим и нова рокля са много по-хубави и харесвани от преди това. А и че нещо трябва да си доказват по този начин. Човек като сам не се харесва и вместо да се радва на времето с детето си се чуди какъв проблем да си създаде, дори всичките съседи да му се изредят в чата да го харесват все същото ще бъде.

# 103
  • София
Кой ще гледа детето, докато си на университета или на спорт, или на курс, работа?

# 104
Стана ми много тъжно за мъжа ти, честно. Явно ти обръща внимание и се старае да се чувстваш добре, доколкото можеш, намалил е времето за престой в чужбина. Ти обаче какво правиш - хващаш се да си пишеш буквално с първия срещнат на улицата от скука.

Когато има изневяра обикновено се казва, че половинката на изневерилия също има вина, защото не му е давал нещо, което му липсва. Но в твоя случай не виждам мъжа ти какво повече да ти даде, очевидно и ти не знаеш. Да не можеш да изтърпиш мъжа ти да го няма по няколко месеца и да се метнеш на първия срещнат са детинщини. Не винаги животът е приказка, в която само се обичаме, правим си комплименти и як кекс всяка вечер. Понякога в името на финанси, по-добро бъдеще и други външни обстоятелства се налага да се търпят неудобства. Ако не го осъзнаваш това, значи не си дорасла за семейство.

Общи условия

Активация на акаунт