Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 549
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
Не да се крие, а да говори с мъжа си. Да види къде какъв е проблемът. Защото този ще се разкара и друг ще дойде.

# 76
Това пък къде го прочете Joy

# 77
90% oт отговорите са от хора, за които да чатиш с някого, да приемеш комплимент, да уважиш, някой който те харесва е "въртиопашка", "не стават", "гнили .... глупости! Все едно чувам селски баби, а не млади жени, които ежедневно са сред мъже, получават комплименти, покани, чувстват се харесвани, дори флиртуват и знаят до къде да стигнат според собствените им потребности и морал.

# 78
Ами явно тази жена не знае докъде ще стигне, иначе нямаше да се чуди грешна ли е.

# 79
Здравейте отново! Честно казано цял ден съм във форума и изчетох мненията Ви по няколко пъти. Благодаря за тях. Със сигурност ми дойдоха като свестяване. Ще се опитам синтезирано да отговоря на всичките до момента.

В момента не работя, детето се разболява доста често и не посещава ясла. Ежедневието ви е ясно на всички. Сутрин разходки, обяд прибиране за сън, следобед пак навън, и се прибираме за вечеря. Всеки ден, без разнообразие. Това със сигурност е главния "виновник". Не правя нищо различно от това да се грижа за малкия човек. Истината е, че и нямам особена мотивация да правя нещо друго. Като някакъв спорт, книга, учене на език. Нещо да правя за себе си, поне докато спи детето.

Работата на мъжът ми е такава, че в България не може да я практикува. Той е бил и преди мен в чужбина. Опитвал се е да работи други неща тук, но не се и получават. Неудовлетворен и нещастен се прибираше от работа. Човек на изкуството е, това е неговото признание. Не може да накараш артиста изведнъж да стане заварчик, примерно, но това е друга тема.Изкарахме една година като основен доход беше майчинството. Накрая се наложи да взимаме пари назаем. И решихме да тръгне, за да може да оправим борчовете и да започнем да спестяваме. Говорим постоянно и мислим варианти, за да се прибере тук, защото детето има нужда от баща си. Аз от мъжа си, и, естествено той също има нужда от нас. Прочетох, че явно има шамари и обиди, затова съм "кривнала", но не. Никога не ми е посегнал, нито пък ми е казал лоша дума.

Проблеми със самочувствието, аз знам, че имам и те не са от сега. Затова съм така податлива на ласкателства.

Въпросният мъж, днес го отсвирих. Писа ми, но не му отговорих. Изтрих всичко. Не знам дали ще дойде друг като него, реално това зависи от мен, дали ще го пусна, но и да дойде, аз си имам вече едно наум.

По последното мнение на Дорис, обвързани жени, с който общувам сами са си признали, че им харесва да бъдат харесвани, да се обръщат след тях, и т.н.,но са си създали някаква граница.Може би аз съм една от тях.

# 80
Един млад човек трябва да не спира да опознава себе си, да разбере къде са границите му, какви са потребностите в настоящия момент и включително да анализира какви са чувствата и емоциите му към партньора му и техните отношения в дълбочина.

# 81
Приятно е да си харесван, но повече е приятно да харесват работата ти, достойното държание, успехите, а  не чата  нощем с двусмислени фрази. Като минеш  тийн възраст харесването  да  е ,че си тежиш на мястото. Дори само ,че имаш място си заслужава харесване.
 И ако мъж ти трябва за патерица ,че не се справяш и  постоянно те подпира, търсиш такъв,  а не пътуващ и отсъстващ. Много жени пък се справят сами и  успяват с всичко.
 Тип Николети и  Златки стана модно.

# 82
Авторке, няма ли вариант детето да посещава ясла, ти да се върнеш на работа, а някоя баба да помага, когато детето боледува? Това продължително стоене вкъщи не на всеки се отразява добре.

# 83
Авторке, няма ли вариант детето да посещава ясла, ти да се върнеш на работа, а някоя баба да помага, когато детето боледува? Това продължително стоене вкъщи не на всеки се отразява добре.
Не. Едната баба е далеч, другата работи. То, ако имаше такъв вариант, сигурно нямаше да напиша тази публикация. Или щях да използвам "колегата" 🙂. Майтап. А, и не само да работя, за да си държа ума далеч от други мъже. Ще се чувствам най - малко полезна, че допринасям финансово в семейния актив.

# 84
90% oт отговорите са от хора, за които да чатиш с някого, да приемеш комплимент, да уважиш, някой който те харесва е "въртиопашка", "не стават", "гнили .... глупости! Все едно чувам селски баби, а не млади жени, които ежедневно са сред мъже, получават комплименти, покани, чувстват се харесвани, дори флиртуват и знаят до къде да стигнат според собствените им потребности и морал.

А, точно

# 85

И на мен ми се сториха много осъдителни някои мнения и как си направиха тази преценка от написаното, но това е цената да пишеш по форуми.
Все пак искам мнение и го получавам, без значение дали ми харесва или не.

# 86
  • София
А твоето мнение е като на някой, когото никога не са харесвали. Като обръгнала в десетилетия харесване в огромен кръг, мога да ти кажа, че да си чатиш с някой и да се причаквате по ъглите няма нищо общо с това, за което пишеш. Чатя и с много хора от много години и без значение дали съм била сингъл или омъжена и с гадже, сигурно от 15 годишна  мога да правя разлика между свалка и разговор. И по тази причина имам и приятели мъже. Дали са си падали по мен, сигурно, но дали сме си флиртували при положение, че не ги харесвам? Жената, която има нещо друго освен комплекси, не пързаля мъжете, които я харесват, за да се почувства значима за пет минути. Също такава жена има и други интереси освен да се сваля с мъже, затова може и да общува с мъже без да става описаната в началния пост драма.
Та да си доказва някой, че го харесват е признак освен на незрялост и на турбокомплексарщина, да не говорим за нула етика и към партьора си и към кандидата, а и към себе си. Щели да се чувстват харесвани... Да не сме в детската градина. И най-абсурдните хора са харесвани от някого, какво доказва това?

# 87
Детето колко е голямо?

# 88
Проблема не е в мъжа ти или ухажора ти, а в теб. Много жени се чувстват като теб след раждането, но никой няма как да ти даде стимул за каквото и да е. Основно нещата трябва да ги правиш за себе си. На всяка жена й е приятно да е харесвана, но това няма общо с новата ти тръпка. Докато детето спи, можеш да правиш приятни за теб неща. Може да наеме почасово жена да гледа детето, а ти да излезнеш и да правиш каквото искаш-да се видиш с приятелка, фитнес или друго. Но то зависи от теб, а не от някой друг.

# 89
Да чатиш с някого не е грях естествено.
Но когато осъзнаваш, че чакаш с нетърпение съобщение от този някой, когато си гледаш телефона или компютъра на всеки 10 минути, тогава започва филма.
Съгласете се, че никоя от вас няма да е така великодушна, ако нейният мъж си пише с някоя ей така съвсем невинно и се чуди къде да се завърти, че да не го виждате как си проверява телефона отново и отново.
Авторката просто е на път да влезе в най-баналния капан. Няма нищо по-лесно за един мъж от това да изплющи скучаеща недооценена съпруга с мъж далеч от дома. Няма нужда даже от стръв на кукичката. Само показваш въдицата и отваряш капака на кофата.

Общи условия

Активация на акаунт