Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 543
  • 336
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Този тип мъже не търсят връзка. Точно обратното. Секс с минимум ангажименти, затова жените с малки деца и съпрузи, от които обичайно са зависими финансово, са идеални.

# 61
Някои жени са много "общителни".
"Общителна" да не би да идва от "обща". Куца ми малко женската граматика.

# 62
Всъщност, буквално има много общителни. Като им гледам акаунтите с по 2-3-4 хиляди приятеля/последователя и се учудвам как успяват да са активни толкова. Гледам пускат мемита, разни поговорчици тип "завистниците еди какво си, докато аз еди какво си", "всяка любов заслужава еди какво си" и подобни малоумия. И поглеждаш отдолу – една камара мъжлета с лайкове и емотки.
Наистина бих се учудила, ако успяват да общуват с всеки и с толкова хора в листите си. Те трябва само това да правят.

# 63
Интересно кво си мислят такива като авторката като приемат покани и почват задушевни разговори с подобни типове? Естествено че неусетно се стига до туй в онуй. Такива скучаещи жени с отсъстващи мъже са много лесни и за това мераклии има постоянно. Ще я мине няколко пъти или докато му е интересна и ще изчезне в момента, в който започнат усложнения. Абсолютно стандартна ситуация, случвала се постоянно.
Нормално е при дълго отсъствие на мъжа да се отдалечат, но новата тръпка обикновено не решава проблема, а забатачва много мощно нещата.
Между другото моята също често се е случвало да я взимат за самотна майка и също е имало мераклии. Общо взето са или пропаднали типове, или търсачи на лесен секс без ангажименти.

# 64
Този тип мъже не търсят връзка. Точно обратното. Секс с минимум ангажименти, затова жените с малки деца и съпрузи, от които обичайно са зависими финансово, са идеални.

Права си, на мен ми е ясно той какво иска.
Но за авторката няма да приключи с хепи енд.

# 65
И на мен ще ми е трудно с често пътуващ и отсъстващ с месеци съпруг, затова не съм с такъв. Но при взето такова решение всеки трябва да си тегли товара.
Между другото имам познати и колежки, чиито мъже си работят в града, но работят до малко по-късно (тоест след 17.30) или понякога им се налага да поработят събота за няколко часа, и те вече се чувстват неудовлетворени и "все едно нямат мъж". Такъв тип жени наистина имат нужда от мъж до фустата си, защото им е скучно и не знаят какво да правят със себе си, когато постоят няколко часа насаме. Съответно все им шарят очите.
Решението е работа, работа, работа. И за двата пола. 99 % от скучаещите хора не им идва нищо на акъла, когато нищоправят, освен да се сексят.

# 66
И един ден ще станеш на 70 и от десетилетия никой няма да е поглеждал даже в твоята посока, камо ли да се е опитвал да те спечели. Тогава ще се погледнеш в огледалото и ще си кажеш - Аз бях вярна и добра съпруга. Не изневерих, не флиртувах, не опознавах хора и себе си, даже не си чатих, бих се с камшик, защото имах скверни мисли, сега съм толкова горда как живях един сучен и скапан живот!
Wink

Тука нивгаш не видели ГО и нивгаш не познавали ТЕ ще ти кажат каква си, той какъв е, защо те търси и какво ще стане поне 20 години напред с теб, с мъжа ти, с децата ти, с ухажора и ще се лее морал. Само дето ако те се поувлекат няма да пропуснат да се порадват на живота. На приказки всички сме сетици и светци!

Дорис - почесвам си с вилата рогата ... Wink

# 67
Иначе е много добър човек, просто се опитва да бодне една обвързана жена, нищо работа. Blush

Те тея имат най-много нужда от бодване... свободните жена си получават своето - когато искат и с когото искат.

# 68
Липса на самоконтрол му се вика.

Авторке, и аз имам парите да си купя 500 Биг Мак менюта и да се натъпча като за последно, но не искам да го правя щот знам кво следва после. Не си споделила на колко години си, но ако си над 18, това, което пишеш не е сериозно.

Не бил правил комплименти мъжа й, такъв бил, онакъв бил, добре дошли в ежедневието, където мъжете са просто обикновени хора а не принцове от приказките за лека нощ.

# 69
То пък егатия интересния живот ще е да се пердаши наляво и надясно докато мъжът й бачка. Много весело.

# 70
Това ли ви е идеята за интересен живот, да си изневерявате? Колко банално. Толкова по-забавни неща има.

ПП. Не приписвайте собствените си дефицити на други хора.

# 71
Че то само няколко дни са минали. Може да няма кой да гледа детето.

Да не се окаже, че темата е за търсене на почасова детегледачка, а ний да не сме разбрали правилно!?

# 72
Той съседа сигурно вече е у тях. Мъжът щом го няма честичко. Теренът е свободен. Тия мачлета най-обичат да ходят по чуждите къщи "на гости".
Осъжданията и соченето с пръст са ясни.
Въпросът е тя за себе си да осъзнае какво ѝ липсва, защо и къде да го търси.
АКо ѝ харесва вниманието на този – няма лошо. Да си го изживее, но да може да постави граница до къде. Ако останат само на чат, не като да не сме виждали във всяка тема, че се прави, да си взема вниманието. Важното е да е готова докъде може да стигне.

# 73
Най-добре нищо да не си изживява, че после ако мъжът й научи и реши да й бие шута, да няма от нейна страна "Кой ми с*а в гащите?".
Да опита да си оправи семейството, че ако този реши, че му е под достойнството да се занимава със семейни жени, друг ще дойде. И ако са й слаби ангелите ясно какво ще стане.

# 74
Това ли ви е идеята за интересен живот, да си изневерявате? Колко банално. Толкова по-забавни неща има.

ПП. Не приписвайте собствените си дефицити на други хора.

Ти това видя - изневяра и нищо друго. Не обвинявай моите дефиците за твоите мисли!
Както и другата дама с "пердашенето".

Сакън да не влезете в сладкарница, че не можете да се контролирате и да не омахате торта и половина!
Затова и съветите ви са такива  - крий се като кадънка щото МОЖЕ да изневериш. Мислите като мъжете от третия свят - една жена трябва да е скрита, покрита и мъж да не види, щото иначе ще изневери....

Общи условия

Активация на акаунт