Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 545
  • 336
  •   1
Отговори
# 45
  • София
До всяка женска фуста - мъж!
Ама ха, ще ми ходят те по света, а няма да бранят женското целомъдрие!

# 46
Очи дето не се виждат се забравят.
И аз съм против връзки с чести и дълги отсъствия. Не е здравословно за семейната атмосфера. Иначе за джоба сигурно. Всичко си има цена.

# 47
  • София
На мен също не ми харесва схема с толкова отсъстващ мъж, а и не се знае той какви ги върши, като го няма. Но може и нищо да не върши, а авторката е доволна от живота си, само й липсва тръпка и внимание. По-добре да я потърси заедно с мъжа си, отколкото да хлътне по кварталния еб*ч. И накрая да загуби това, което има, за нещо, което ще приключи щом я изхвърлят от вкъщи.

# 48
Яко прекалявате тук. Въртиопашка била. Тя ако беше, нямаше да е гузна и досега щеше да си е легнала с него. Той пък бил насилник. Че не е стока, не е, ама чак пък насилник. По-скоро манипулатор.

# 49
Пълен ненормалник е. Grinning На такъв могат да се вържат само тия дето отговарят и на фалшивите профили на индийци и принцове.

Как пък да не е въртиопашка? Аз приемах покани от мъже и си пишех с тях, когато бях свободна. За какъв ми е да общувам с мъже, че и онлайн? Grinning Лошо е многото свободно време...

# 50
Аз мисля че доста говори за него че се занимава с женена жена и то с малко дете …
Ясно е той какво иска, но тя ще си съсипе семейството

# 51
  • Washington,USA
И с кое е ненормален тоя мъж? Авторката да му каже, че не иска да се занимава с нея и да го блоква. Все мъжете са виновни на жените, наистина.

# 52
Абе, да, някой да ме причаква до магазина. Grinning И да не е ненормален, то е отчаян.

# 53
  • София
Яко прекалявате тук. Въртиопашка била. Тя ако беше, нямаше да е гузна и досега щеше да си е легнала с него.

Че то само няколко дни са минали. Може да няма кой да гледа детето.
А той е ясен. Щом разбрал, че има мъж, веднага хукнал да я пресреща пред магазина и да я кани на кафе. Наистина трябва да е или много отчаян от липса на друга да му върже, или е типичният квартален бек, който бичи бири зад блока, бачка нещо почасово (таксиджия обикновено, но с големи планове за неопределеното бъдеще) и минава всички млади майчета наоколо по домова книга, понеже са най-безопасни (хем се крият, че да не ги хванат мъжете им, хем не му досаждат излишно, че имат деца за гледане, хем хормоните им скачат и се чувстват неудовлетворени от битовизми и копнеят за разнообразие, което бъркат с пеперуди в стомаха).

# 54
На въртиопашка нямаше да и пука и нямаше да е виновно. Плюс това не тя, а той се слага на нея.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 13:43 от cashmere

# 55
И двамата не стават.

# 56
Да бе, защото всички изневеряващи са социопати и никога не им става кофти. Той се слага, защото тя го позволява. Да го блокира. Не е много сложно. И вобще да не беше го приемала и започвала разговор.

# 57
Тя е чакала и се е надявала да и пише. За какво блокиране говорите тук?

# 58
  • София
Въртиопашките също имат съвест. Рядко са безчувствени социопати (изпреварили са ме). Просто си приспиват съвестта и се успокояват, че: 1. Всички правят така. 2. Те са гузни, значи не с лоши хора. 3. Разни "приятелки" го съветват да си "разнообразят" сивото ежедневие. 4. Мъжете им няма да разберат/далеч с/спрели с да ги забелязват/може би и те изневеряват и т.н.

# 59
Ами не казвам че е ненормален ама толкова ли няма свободни жени а се бута при женена ?
Аз лично не бих де занимавала с женем мъж и то с малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт