Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 514
  • 336
  •   1
Отговори
# 285
Този "добър човек" е като котката от приказката, където мишлето вместо от нея, се уплашило от петела.

# 286
Авторке ти кога смяташ пак да работиш ?
Когато детето тръгне на училище ?
Питам без да се заяждам…

Работата е там, че останеш ли трайно безработен после всяка една работа ти е "неприятна" за вършене. Ако пък е и толкоз шавлива и на работата ще си намери с кого да си пише.

Ами да така излиза. Остава вкъщи докато детето отиде в училище, после детето отиде в гимназия, а тя още вкъщи, защото виж ти не може да остане детето само вкъщи и най накрая детето става пълнолетно и тя още виси вкъщи. Мога да кажа че тя е алергична станала към всякаква работа 😝😝😝сега съм на 35 и взе още си види вкъщи.
Това не би било живот за мен.

# 287
  • София
Де да мислех така, докато големите ми деца бяха малки. Сега съжалявам, че не си стоях вкъщи. Няма нищо по-приятно от това напълно да разполагаш с времето си.

# 288
  • София
Можеш напълно да разполагаш с времето си, само ако имаш достатъчно средства за това.

# 289
Де да мислех така, докато големите ми деца бяха малки. Сега съжалявам, че не си стоях вкъщи. Няма нищо по-приятно от това напълно да разполагаш с времето си.

Донякъде е така, но не го смятам за много добре. Човек се изолира, няма много контакти а и такива после като детето стане пълнолетно, те не го пускат да се изнесе, защото видиш ли, то им е единствения смисъл в живота.
А да не говорим че пенсия, при положение че 30 и повече години не е работила, няма да види.

# 290
Тя и да тръгне сега да търси работа, кой ще я вземе, след като е на възраст и 35 години не работила? Дано не ѝ се налага да търси работа.

# 291
Каза, че е работила, но вече тази работа не е подходяща след раждането на детето. Сигурно е била на смени.
Вкъщи е добре да си останеш, но не и с малко дете. Поне за не повече от 2 години, защото наистина те наляга депресия. Повтарящо се и изморително ежедневие, безсъние, тревожност покрай детето, особено ако боледува често.
Затова при нея би било печелившо да си намери нещо дистанционно и да си уплътни времето с детето кат внесе повече забавления и разходки, общуване с други хора.

# 292
😅 то и аз съм в майчинство вече 2 г ,но не си търся с кой да си пиша,а излизаме на вън с малкия,отивам на маникюр,купувам си някоя джунджурия
Който си го търси  си го намира ..
Ако й липсва секс,защото мъжа й не си е вкъщи ,ами да си купи една секс играчка и това е вариант

# 293
  • София
Донякъде е така, но не го смятам за много добре. Човек се изолира, няма много контакти а и такива после като детето стане пълнолетно, те не го пускат да се изнесе, защото видиш ли, то им е единствения смисъл в живота.
А да не говорим че пенсия, при положение че 30 и повече години не е работила, няма да види.

Откакто не работя имам повече контакти и изобщо не съм се изолирала.
И след гимназия деца не държа у дома. Децата са временно център в живота на родителите си, после стават периферия.

# 294
Какво грешно има в това една жена да флиртува и да се чувства желана. Изживей си емоциите и излез от рамките на соц мисленето (вкл.това във форума и темата). Нищо лошо не си направила, мъжът ти не е единственият мъж на земята, много ясно, че ще искаш да си желана и това е най-прекпасното чувство за един човек. Я да си живееш живота

# 295
  • София
Ако мъжът и поиска да се чувства желан и да си живее живота тя ще се зарадва ли. И ако да всичко е ок. Иначе единия бачка далече от дома, за да осигури възможност на другия да си избива комплексите.

# 296
Добре, какво грешно има в това и мъжът й да флиртува с други докато е в чужбина? Нека си живее живота човекът, това че там има някаква си съпруга и някакво си дете - голямата работа! Нека и той се чувства желан! Това е тъй прекрасно ❤

# 297
Леко се пресолява манджата тук.
Тя сподели, че се е развълнувала от чата с някакъв и вече стана сурва. Човек понася какви ли не разочарования през живота си. Едно от най-тежките е отношението на човек, когото обичаш. Никой не е застрахован от сриване на добрите начални намерения. Днес строят къща, утре са си чужди. Живот. А и него не го знаем как се "справя" с връзката от разстояние. Може и той да намира утеха в нечии прегръдки или чат. Мъжете не са от най-държеливите на безсексие.

# 298
  • София
Не е до осъждане, а до поглед в бъдещето. Действието се развива на село. По селата слухове тръгват и без да има нищо, пък в случая този я причаква на някакви обществени места. Ще се върне мъжът и ще стане цирк от едното нищо. Тъпо.
Пък вече дали и кой е разочарован е друга хипотеза, авторката не ни е споделила такова нещо.

# 299
Авторката не е кривнала, но и това може да стане. То се почва с нещо малко. Не си заслужава за едното ч*кане (което най-вероятно кварталният бек може да предложи) да си разваля семейството.

Общи условия

Активация на акаунт