ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 50

• 42 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Варна Blue Heart

Берг се увличаше по фотографията едно време.
Лейла и Хан Kissing Heart
Само една творческа личност ще се сети да направи такива снимки, браво Hands Clap

# 556
Усмивка😍

Според мен чакат да окапят някои от новите продукции. Сезона започна ударно, но малко по малко пътя ще се разчисти. Нямам търпение за този сериал, за това и не ми се ще да захващам нищо ново. Гледам си само Арас и чакам да решат ден и час за ММА🙄
Имаше ли яснота по коя телевизия ще се излъчва, че вече не помня какво и къде съм чела?

Хубав ден🌺

# 557
Бергюзар символизира завършения човек, по - точно, завършената жена.
Щастливо омъжена с прекрасно семейство и дом, професионални успехи, лични изяви с послания и добро и истинско отношение към хората, животните, растенията и всичко останало.
За това естествено се изисква - интелект, при нея е в пъти повече!❤

# 558
Добро утро!

Хубав ден на всички!

# 559
Привет

От общата тема разбрах, че ще се снима сериал "Приказки от 1001 нощ" истинската история на Шехерезада и шах Шехриар Grinning
В главните роли Джансу Дере и Ибрахим Челиккол Blush
И двамата ми харесват много поотделно Blush
Как ще се впишат заедно в историята - ще гледаме Grinning

# 560
Добро утро и хубав уикенд на всички!

Цитат
От общата тема разбрах, че ще се снима сериал "Приказки от 1001 нощ" истинската история на Шехерезада и шах Шехриар

Е, тя каква е истинската история?
Той лежал, а тя му разказвала приказки. Grinning

Една телевизионна приказка "1001  нощ" ми стига.
Тя ми е завинаги. Heart

Бирсен съобщава, че актрисата Гюлер Октен ще играе майката на героинята на Берг.
Джелиле Тойон беше за тази роля в първоначалния вариант.
Чух слухове, че се е наложила смяна на актьори, затова се забавя премиерата на ММА.
Джелиле е на 80 години.
Може би са възникнали проблеми със здравето или от друго естество и е трябвало да се откаже.
Гюлер Октен е много добра и опитна актриса, но тя пък е на 83.
Не искам да звучи дискриминиращо, да са живи и здрави, но за младите е супер натоварващ ритъмът на снимки на дългите сериали, какво остава за човек на 80, който един ден е добре, два дни с някоя болежка.

Дано е за добро, както казват турците и скоро да започнат.

Гюлер Октен

# 561
Привет
Варна, благодаря за новините

Натоварващо е, но зависи и от ролята, ако майката има малко екранно време, ще се справи.
Аз бих предложила за ролята Хюля, но никой не ме пита Joy
Берг игра със съпруга си, защо да не играе и с майка си  Grinning

# 562
Добро утро и хубава неделя!

Цитат
Натоварващо е, но зависи и от ролята, ако майката има малко екранно време, ще се справи.

Не е главен герой, но в началото сигурно по-често ще се появява.
Към десета серия може и да умре.

Вчера някой пусна тази снимка от сета.
Стана ми спешно, защото през 90-те и ние имахме същите (или много подобни) телевизор, касетофон и DVD плейър.
Особено касетофона-щайга много добре си го спомням. Grinning

# 563
Хубав ден с много усмивки Blush

# 564
Канал Д ще представи своите сериали "Моята майка Анкара" и "Inci Taneler" на телевизионния панаир в Кан, Франция на 22 октомври.

Пише "Запознайте се с нашите звезди", но не знам дали актьорите ще присъстват.
Най-вероятно ще бъдат.

Днес май снимат афишите за рекламата на сериала.
Двама души от продуцентския екип споделиха тези снимки.

От новата седмица е крайно време да започнат с промотирането на сериала.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 17:02 от varna_2

# 565
Прекрасна новина! Blush
До 22 има време да пуснат и за нас трей и афиши Blush
Ще се надявам да  видим Берг и Мехмет в Кан /само децата да са здрави/

# 566
Плакатът на сериала със заглавието на английски - “My mother’s tale” / “Историята на моята майка”

Телевизионният сериал "Моята майка Анкара" изследва дълбоко темите за майчинството, саможертвата и стоицизма на жените. Действието се развива през 90-те години в Анкара. Във фокуса на историята е емоционалната и социална борба на Зухал, майка на три деца, суровата реалност на майчинството и семейните отношения. Бергюзар Корел, която изпълнява главната роля, сподели, че Зухал е жена, която поставя децата си в центъра на своя живот, жертвайки своята кариера и лични амбиции. "Борбата на Зухал е дълбоко драматична и емоционална. Да пренеса този образ на екрана, образа на жена, която действително съществува и чиято история е истинска, ми носи и предизвикателства, и удовлетворение. Животът на Зухал ми създаде доста емоционални трудности на сета, защото това не е просто историята на една жена, а история на битка за оцеляване, история за изключителен стоицизъм"

Зухал се движи сред трудностите в своя личен и професионален живот. Принудена е рано да се оттегли от позицията на началник на кабинета на министъра на образованието. Бори се да оцелее след като разкрива истината за изневерите на своя съпруг.

Мехмед Гюнсюр, който изпълнява ролята на бащата, подчертава автентичността на историята в сериала и стремежа хората да я почувстват близка, да бъде установена връзка с публиката.
"Хасан се опитва да запази здрава, силна семейна връзка,   въпреки обтегнатите отношения в брака му със Зухал. Той не е просто типичният баща. Хасан е мъж, разкъсван между обществените очаквания, своите лични битки и любовта към семейството му. От една страна иска да бъде добър баща и да поддържа семейната хармония, от друга, личните решения, които взема, имат ефекта на доминото за всички около него. Този вътрешен конфликт на фона на Анкара през 90-те, придава на историята носталгична нотка и реализъм. Да изиграеш реален персонаж носи със себе си уникални предизвикателства, които изискват от актьора чувствителност и креативност. Той трябва да остане верен на образа от истинската история, добавяйки в същото време и кино-щрихи към него."

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 21:17 от varna_2

# 567
Варна благодаря за превода на резюмето. Flowers Bouquet
От изказванията на Берг и Мехмет си личи, че са впечатлени от сценария и ролите, които ще изиграят.
Успех и на двамата!

# 568
Добро утро! Heart Eyes

Ето още малко инфо за сериала.
От интервю на шефката на отдел "Продажби" в Канал Д, която представя сериалите през новия сезон.
Прескочила съм нещата, които вече знаем.

Въпреки че е заобиколена от семейството си, Зухал често се чувства изолирана в собствения си дом. След като разкрива изневярата на съпруга си,  инстинктивната й реакция е да го напусне и да се върне в дома на майка си. Но за жените от онова поколение, бракът не е просто смяна на името. Той е дълбока промяна на цялата идентичност и на чувството за това, къде е твоето място, къде принадлежиш. Родният й дом някога й е носил спокойствие, но този път вече не го  усеща като убежище. Дори с трите си деца до нея, Зухал не може да намери утеха в майчината прегръдка и в дома, в който е израснала. Житейският път на Зухал е история за сила и упоритост . Той предлага на зрителя трогателен размисъл върху всички трудности, съпътстващи усилието да задържиш едно семейство цяло.

Моминското име на героинята на Берг е Зухал Сойдашлъ, след брака става Зухал Ангигюн.

Халит е бил водещ на събитие в Лондон снощи.
През 2022 Фондацията за култура и изкуство- Истанбул създава благотворителен фонд по случай 50-тата годишнина от своето създаване. Той подпомага млади хора, започващи своята кариера в областта на киното, театъра, танца, музиката и съвременното изкуство.
Оттогава веднъж в годината се провежда благотворителна гала вечер за набиране на средства за фонда "Млади творци".
Снощи в Лондон е било събитието за тази година.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 06:45 от varna_2

# 569
Добро утро
Варна
Името Зухал има ли превод или някакво значение на български? Не ми звучи добре Grinning
Може би с времето ще го приема, когато започне сериала

Радвам се за Халит. Blush
След като години беше се изолирал от сцената, сериали, концерти, отново започна да приема ангажименти  като водещ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт