1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 119
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Цитирам и тук отново Санака от другата тема Simple Smile

Тази година балът ще е по--висок. Масово резултати над 90т. на ДЗИ има. По-скоро гледай баловете от 2022.
https://mega.nz/file/j2JnGKoB#u1lQKy8Qe71-CQ7QFvxBS9fqu3SbK0RUdpmt5YWgv-E

# 586
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Санака благодаря за уточнението. Това добре, но за момиче не вярвам да стигне 28.50

# 587
  • някъде ... тук ...
Благодаря J_M_M!
Що смятате балове. Големи са, да си ги смятат сами. И да не стигне балът, не е болка за умирачка.
Аз помагам дотолкова да му пратя сайта на съответния уни  и насоча къде да търси за условия и срокове, евентуално мин.балове.
И смятам да следя за сроковете.

# 588
ЕлиТ, мисля, че моят седмокласник се е запътил към училището на твоя син, ако не съм объркала нещо Simple Smile Всичко зависи от това как ще се представи на матурите. Та при нас там ще е съспенса и очакването вече.

# 589
И двете й ДЗИ-та са Много добър, по БЕЛ не й стигат 2 точки за Отличен, ама само аз се ядосвам Simple Smile
Отдавна е приета и трябваше просто да ги вземе.
Резултатите са просто повод да си взема още един коктейл - репортаж от плажа Simple Smile
На МС не му стигат 0.05т за отличен. Много го е яд, пък и мен! Ама, здраве да е! Не му трябват тези оценки, вече е студент. Искаше по-висок резултат заради учителя си, много го уважава.

# 590
  • София
Утре в 12 МОН ще представи анализ на резултатите и ще се види кой къде е спрямо средните резултати. Наздраве на всички и честито (най-после!) завършване!

# 591
  • София
Правилно ли разбирам, че при балообразуването за ЮФ в СУ ще се взима 3х оценката от ДЗИ по Бел + един път средния успех от дипломата, който включва всички оценки от 11 и 12 клас Blush?

# 592
Правилно ли разбирам, че при балообразуването за ЮФ в СУ ще се взима 3х оценката от ДЗИ по Бел + един път средния успех от дипломата, който включва всички оценки от 11 и 12 клас Blush?
                Да! ДЗИ х 3 БЕЛ + Общ успех от дипломата за средно образование

# 593
  • София
Свърши се с училището нали, нали, нали? Sunglasses
Уви имам още един брой.

# 594
  • София
За балообразуването на СУ:
Когато има ДЗИ по балообразуващ предмет от дипломата, взима се оценката от него, а не от круса на обучение. Т.е. в случая с психологията ще се вземе ДЗИ по БЕЛ четири пъти + една от алтернативно изброените оценки от дипломата в най-дясната колона. Когато има повече от едно ДЗИ, което са приема в балообразуването с различни коефициенти, взима се не по-високата, а по-благоприятната оценка за кандидата, т.е. тази, която формира по-висок бал.

И един съвет: гледайте баловете от 2022 година, а не от миналата. Предвид високите резултати от ДЗИ тази година, личната ми прогноза е, че баловете ще са по-високи в сравнение с миналата година.
Благодаря много!💐💐💐
В такъв случай е по добре за сина ми- става 28.36 , а през 2022г. Мин бал е бил 28.39
🍀👃🍀👃🍀

# 595
  • Sofia
Хайде и аз да се отчета - много съм доволна от БЕЛ, но не съм доволна от немския и се скарахме. После ми стана криво и му се извиних. Ама и той не си бил дал зор, защото не му било важно.
И за да не се караме повече, се разбрахме сам да решава за специалност, да избира със сърце, защото само тогава му се получават нещата.
Izida, нали осъзнаваш, че голяма част от посочените тук резултати по АЕ са от втори чужд език, ниво В1.1!

Пък к'ви са тия никога нечувани никове с 2х100 (2Х99), дето се включиха да се поФалят, не знам.

# 596
Здравейте, когато се кандидатства с изпит по английски език  за специалност Английска филология в Софийския университет, в балообразуването се взима оценката по английски език от дипломата за средно образование, а не от дзи-то по английски език, нали правилно съм разбрала? Благодаря предварително!

# 597
  • София
aniK що се караш на момчето, като знам от сина си нищо не са чули от касетофона на изпита по АЕ- значи и по НЕ е било така
Вече си сипах....и ми е все тая....
Beers

# 598
Доволен е, чакам го да се прибере да почерпи Simple Smile

# 599
Здравейте! Поздравления за страхотните резултати на вашите деца! Здраве и сбъднати мечти!
Ние сме догодина. Събирам и чета всякаква информация, но трудно се ориентирам. Имам въпрос  и ще съм много благодарна за помощта. Първи ДЗИ БЕЛ това ясно. Но моето дете иска да се яви и на трета матура-т.е още АЕ и История. И двата предмета са профили. Има ли значение коя ще бъде втора и коя по желание? С еднаква тежест ли ще са? Матурата по желание-третата, и тя ли ще бъде върху профилираната подготовка?

Общи условия

Активация на акаунт