1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 54 791
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Страхотни деца Heart
Ето и моя юнак, една открадната снимка Heart Eyes
Допълвам: трия, че не разрешава да го показвам Rolling Eyes
Да ви кажа не го бях виждала със всички салтанати. Понеже на парче купихме тоалета... и така.
И събирането с роднините мина супер. Изпратихме го!

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 22:52 от щастлива мама

# 61
Моето бастунче и фръцката на кумовете... И на двамата им беше днес събитието 😁

# 62
И ние минахме по реда си днес.
Събирането ни се получи добре в ресторанта, макар че имаше още едно тържество и нещо не се разбрахме за музиката. Все пак се събрахме и си поприказвахме на воля, почерпихме се и го изпратихме. Не знам кога ще се прибере и се надявам да си направят купона като за последно всички заедно Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 11:08 от beki8

# 63
  • София
Много готини, стилни и красиви деца! На добър час и много успехи им пожелавам!

# 64
  • В средата на времето
Още красиви и стилни момичета и момчета!😊 На добър час на децата, да сбъдват мечтите си и нещата да им се получават с лекота! 😊🍀
Да си кажа, че абитуриентските теми никога не са ми били интересни и не съм ги чела, но тази година всички наши деца ми се видяха толкова красиви ❤️, напълниха ми се очите. 😊

# 65
  • Разпиляна във въображението
Чудни деца! Попътен вятър!

# 66
Прекрасни, прекрасни деца! На добър час!

# 67
  • София
Ех, изпуснах двама, но двама видях 😀
Много хубави! Да си изкарат страхотно тази вечер и попътен вятър!

# 68
  • София
Много са ни красиви децата. Нека имат много късмет и да им върви по вода 🍀
Дойде големият ден и за нашия младеж 🙂От моя страна големи вълнения, от негова пълно спокойствие 😁

# 69
  • Plovdiv
Хубав празник на днешните абитуриенти. ❤
С два дни закъснение, показвам за малко и нашия човек. 🤗
Почти няма самостоятелна снимка и много бяха големи на размер, но все пак намалих и изрязах.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 13:40 от N i y a

# 70
И "нашият" мина вчера. Чухме се сутринта в 8.30, изобщо не са лягали. По нейни думи - имало и плюсове, и минуси, но като цяло звучи доволна, което е и целта. Тържеството с близките мина също вчера, абитуриентката отиде с голямо настроение, по-скоро беше изсипана пред хотела, след час и половина опашка, но нищо не попречи на нагласата й. Само дето нямаше броене, викове, свирки и пр. - седяха си кротко във фоайето и чакаха да се съберат.
След малко отиваме да я приберем, ще чуем допълнително кое как е било.

# 71
  • Sofia
С два дни закъснение, показвам за малко и нашия човек. 🤗

HeartpulseBlue HeartHeartpulse Прекрасен ни е! Много щастие, много успехи, много късмет!!! Kissing Smiling Eyes

Аз малко ви поизпуснах - вчера празнувахме най-близкото ни дете. Обедното прерасна във вечерно, а то - в нощно. Тръгнахме си по някое време, но след нас останаха. Видяхме се с много приятели, с които не се бяхме виждали от дълго време. Днес ни предстои обедно празнуване с моите най-близки роднини и да вземем да приключим Laughing

Пожелавам прекрасно време и настроение на днешните ни абитуриенти и техните близки! Revolving Hearts

# 72
  • София
N i y a , много стилен абитуриент! На добър час!

# 73
Niya, красив млад мъж! Късметът да е с него цял живот!

# 74
Ния, много красив абитуриент! Да е жив, здрав и успешен !

Общи условия

Активация на акаунт