1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 54 804
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Те не са минали всички ДЗИ по желание, мисля че до 30 има такива.

# 91
Хайде и "нашият бал" мина.
Както споделих, за първи път в нова къща посреща хме гости. Подготовката беше смесица от емоции свързани и не свързани с нея в целия спектър. Минаваше зелената, червената, черната река и докато дойде златната, много вода изтече. От предвиденото изпълних около 80%,успях на 24 май на броени метри от манифестация да вдигна уникален скандал в златарски ателие, да отида да закача пердета в новата къща и после на 15 км да си спазя до минута часа за фризьор. На 25 май, около 30 минути преди началото на семейното парти, почти се заричах, че оттук нататък-гости само на ресторант. Около 30 минути преди младежът да тръгне за бала, си казвах, оттук нататък-никога на ресторант Само да кажа, че за първи път от години видях тинейджъри и дете в начална училищна възраст, които в продължение на три часа да не си докоснат телефона по никакъв повод. С изключение-моментите за снимки. Така де, фукам се, то е ясно. Joy

Тържеството мина повече от добре. В групата съм качила клип, който беше извор на смях и сълзи, и искрена обич към младежа.
Няма да крия, че след като тръгна, изведнъж ми стана празно и хладно в гнезденцето. Не съм сигурна дали успях да кача клипа от моето устройство, но ако го гледате, се надявам да ви е харесал.
Прибрахме се в града около 13ч днес и младежът още спеше. Имаше оставени много красиви снимки на хартия, от които разбрах, че е имало вълнуващи моменти. Но още не сме говорили.

Ами, успех за когото накъдето и много щастливи полети! Heart

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 16:03 от Светкавица

# 92
  • София
Среден успех- 72,5 точки. Много съм щастлива.

Твърде вероятно, защото матурата тази година беше много лесна в сравнение с предходните матури по ПП- Математика. Вашето мнение като преподавател какво е? Ще бъда благодарна, ако споделите.
Не е по-лека откъм знания, но тази година няма тегави сметки. Миналата и на двете части сметките бяха меко казано неприятни и деца, които наистина знаят, бяха бъркали.

# 93
  • Разпиляна във въображението
Росита, прекрасна е! Попътен вятър!

Не вярвам резлтатите от БЕЛ да станат много по-рано. Дъщеря ми вчета изпадна в тих ужас, че си е загубила листа с данните и ни кара да преровим всичко, преди да се прибере и да провери в несесера, с който бе на матурите. През това време дуднех, че не го е снимала за всеки случай.

Иначе очаква с нетърпение поредния Еразъм този път в Словакия. Ще си направят на връщане един допълнителен ден във Виена. Преди това организират с оснаналите деца младежки празник в града вече за втора година.

# 94
  • София
Rosita, много изящна и нежна абитуриентка видях! Успех й пожелавам.
Светкавица, честит да е абитуриента! Попътен вятър и много успехи да има!

# 95
  • Plovdiv
Росита, прекрасно дете. 🤗
Светкавица, все пак всичко е завършило добре.  🤗
Не мога да видя клипчето, но вярвам, че е запомнящо се. 🤗

Не мисля, че има смисъл да чакаме ранни резултати. 😉 Да си пием бЕлото и кой, квото и да си чакаме търпеливо. Покрай баловете, пооочти ги забравих.

# 96
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Расита прекрасна млада дама!

Светкавица видях клипчето. Невероятна си, в което не съм се и съмнявала! 🥰 Прекрасен спомен за теб, сина ти и всички гости. Благодаря, че и нас ни направи съпричастни!

# 97
Rosita, прекрасна ти е абитуриентката Simple Smile

# 98
  • Sofia
Rosita, невероятно нежна и красива!

Светкавичке, не ми излиза публикация от теб в групата ни във ФБ, но ще чакам с нетърпение да ми "светне". Сигурна съм, че е било прекрасно преживяване! Поправям се - видях. Невероятна си!

И ние приключихме със серията празненства. Много хубави емоции! Revolving Hearts

# 99
Светкавица прекрасно клипче.
И  роклята е много хубава. Като знам каква драма ти беше.

# 100
Росица, Светкавица, успех на дечицата ви!
Абитуриентката е разкошна и нежна Heart
Младежа предполагам също е бил стилен Grinning

# 101
Светкавица прекрасно клипче.
И  роклята е много хубава. Като знам каква драма ти беше.
Само да кажа, че синът ми я избра,  на два пъти идва с мен, стоицизъм прояви.Joy

# 102
  • някъде ... тук ...
Светкавичке, просълзи ме!
Много красиви деца видях!
Включвам се за малко, че сега успях да попрочета N страници.
Снощи на Рамщайн се размазахме, а днес се размазахме пък от ходене из Белград. Утре трябва пък да нацелим кръчма пак там за РД на набора. Концертът бил най-якото афтърпарти за абитуриетската Crazy
След ресторанта (харесало му и си отиграл на хорА, въпреки отрицателната нагласа) все пак отишъл в 33 (мдааа). Прибра се в 3 и тръгнахме. Спаха с батко си в колата. На младостта много сън не и требе Simple Smile

# 103
  • София
Не е редно да има разлика в тежестта на матурите в различните години, предвид че се ползват за вход в университетите. Не всички кандидатстват в годината на завършване, не всички ги приемат първата година, деца сменят специалности, кандидатстват в други... Така тези, които са били с по-трудна матура са доста прецакани.
Разлика в тежестта няма,  има разлика в сметките и така трябва да бъде, за да могат добрите ученици да покажат знанията си.
Явилите се на миналогодишните ДЗИ имаха възможност да се явят на сегашните ДЗИ, за промяна на оценката.

# 104
  • София
Аз не коментирам дали е имало разлика в тежестта на конкретна матура сега, а че принципно не трябва да се допуска да има такава, както беше например по-миналата година с матурата ПП МАТ - задължителна и допълнителна такава.

Общи условия

Активация на акаунт