1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 173
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Милото дете! Днес да е пушка и да си спомня след години бала с хубави емоции, а не с боледуване.

# 151
  • София
ninanb- днес да е здрава девойката !!!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Всичко най-хубаво пожелавам на празнуващите днес...и очаквам да успея да видя снимки.
Flowers Four Leaf Clover Stuck Out Tongue

# 152
  • София
Нина, и аз стискам палци днес да е по - добре и да се наслади на бала. Миналата седмица се тръшнахме всички вкъщи с изключение на младежа. Той заради ДЗИ превантивно пиеше вит. С. ММ донесе един Тибанол и още от първия прием ни просветна и на тримата.
На празнуващите днес, вълнуващ празник пожелавам.

# 153
  • София
Нинка, как е детето?

Разкошни са франкофоните и техните майки! Ако това е тренд в тази гимназия, ще взема да убедя дребната да ходи там.... страхотни сте всички! На добър час на младежите и девойките!

# 154
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Малко по-добре е от вчера. МС сега я откара на фризьор. Тръгна с псувня и усмивка! 🤣

# 155
Здравейте, при нас балните емоции отминаха и се появи един въпрос, за чийто отговор не съм сигурна. Децата ни се осигуряват здравно от държавата до края на юни, а после отново - ако станат студенти. За два месеца - юли и август - трябвало да ги осигуряваме ние. Това така ли е и ако не внесем вноските, това ще прекъсне ли здравните им права? Ще съм благодарна, ако някой разясни този момент.

# 156
  • Бг-мама
Здравейте, при нас балните емоции отминаха и се появи един въпрос, за чийто отговор не съм сигурна. Децата ни се осигуряват здравно от държавата до края на юни, а после отново - ако станат студенти. За два месеца - юли и август - трябвало да ги осигуряваме ние. Това така ли е и ако не внесем вноските, това ще прекъсне ли здравните им права? Ще съм благодарна, ако някой разясни този момент.
Да така е.

# 157

И за септември трябва да внесем, защото студентите започват края на месеца.
Иначе, да, прекъсват се здравните права, ако не се платят вноските за тези три месеца

# 158
Трябва да се провери с Уни-то, някои осигуряват от момента на записването.

# 159
Трябва да се провери с Уни-то, някои осигуряват от момента на записването.
Да, така е, ако например си записан в края на юли, осигуряването започва от 1 август и фактически се дължи вноска само за юли месец. Но трябва да се провери за конкретния университет. А иначе здравноосигурителните права се прекъсват, ако не са внесени повече от три дължими месечни вноски.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 12:27 от Rosita

# 160
  • Sofia
Не сварвам да нахаресам всички прекрасни абитуриенти, които са публикувани в групичката ни HeartpulseНа някои мами трябва да сверявам ника с онзи първи пост, в който се записахме.
Моят човечец също е с Т от снощи. Най-вероятно се зарази от сестра си, която цяла седмица вече не е добре (адски болки в гърлото и пресипнал глас), та даже леко ме притеснява. Премина в мокра кашлица със секрети, но държи ниска Т Persevere Ще ходим да я преслушат.

Нинка, радвам се, че наборката е по-добре. На нея и всички други днешни абитуриенти - незабравим бал! Sparkling Heart

# 161
Най-накрая попаднах на снимки, на които абитуриентката ми е сама и ще ги кача за малко. Втората е от фотосесията им в парка.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 14:22 от B2022

# 162
  • Sofia
Еха, прелестница Heartbeat Щастлива да е, да покорява върхове!

# 163
B2022, много красиво момиче! На добър час!

И аз не мога да е ориентирам във ФБ кой кой е, с малки изключения. Затова като качвах снимки си сложих и ника. Ако искате, давайте и вие така Simple Smile

# 164
B2022, ааааа прекрасна е! Сладка, елегантна и красива!

Общи условия

Активация на акаунт