1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 198
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ninanb, температурата изобщо не ѝ личи, чудесна е! Давай нещо за сваляне и да успее да се забавлява!
Не успях да видя почти никое друго дете, само синовете на Зечова - и те много добре съчетани. Зечова все си мисля че преди беше пускала съвсем други костюми като мерехте, явно сте се спрели на съвсем друго.
Ние си организирахме семейно празнуване в друг ден с целта абитуриента да си е с нас пез цялото време, той първо изобщо не искаше такъв тип парти, аз преди години също бях доста против - голямата работа завършило отрочето 12-ти клас, обаче като наближи и някак си узряхме всички за идеята. В крайна сметка аз лично останах много доволна, че го направихме, събрахме се и си изкарахме чудесно!
Скрит текст:
имаше разни непредвидени моменти, като купуване на панталон предпоследната вечер в пороя и счупена пералня, докато се пере този същия панталон, но това са събития за "цвят" дето се вика Simple Smile

Бързо оздравяване на всички болни!

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 15:16 от Ivanichka

# 181
ninanb много добре изглежда ако не знаем че е с температура нямаше да предположим дори.
 Младежът от  вчера е записан на шофьорски курс. Много приятно беше изненадан.
Аз имам въпрос какво означава:
Общ( среден) успех от дипломата за средно образование.
Само оценките от 11 и 12 клас или и оценките от изпит по професията и ДЗИ се включват?

# 182
  • София
Нинче, много красива абитуриентка!
Ivanichka, младежът е много стилен, много успехи му желая!

Нашият бал беше вчера. И ние направихме всичко в едно. На обяд събрахме малка група роднини, приятели на набора и мои приятелки. Хапнахме, пийнахме, наснимахме се и изпратихме абитуриента с колата към Невски. Там той имаше уговорка да освободи шофьора и да се придвижи към ресторанта с колата на съученик.
Ние с мм  като изпратихме гостите, се качихме на едно такси и потеглихме към друг купон. 50-годишнина на семейна приятелка.
Младежът каза, че си е изкарал супер. Много е доволен и от купона в ресторанта и от Мегами. Там са идвали и други негови приятели, гаджето също. Към 4.15 се приземиха вкъщи.
Снимки имам две, три, в  суров вид. Очаквам утре да излязат професионалните и ще кача.

# 183
  • В средата на времето
Нинче, страхотно изглежда, много хубаво момиче!❤️На добър час, да оздравява бързо, и нищо да не и попречи да отпразнува подобаващо! 🍀😊

Ivanichka, много стилен младеж! 😊 Всичко най-хубаво му пожелавам в живота занапред! 🍀

B2022, много е красиво твоето момиче! 😊 На добър час и на нея! 🍀Нека успее във всичко, което си е наумила!

# 184
Нинче, разкошна е абитуриентката Heart
Иваничка и твоето момче е супер!
Попътен вятър и сбъднати мечти!
Замислих се, че свърши еуфорията. От вас научих важните неща в седми клас, пак тук и за дванадесети.
Беше ми приятно да ви чета, да черпя опит и информация!
Благодаря!
Ох, почнах като на Оскарите Joy

# 185
  • София
Нина, тя е герой, щом с 39 градуса е успяла да стане, да се приготви за един толкова важнен ден, значи нищо не може да я събори. Поздравления за това прекрасно момиче и много успешен да е живота й.
Иваничка, много стилен и красив е младежа ви. Да постига всичко с лекота.

# 186
  • София
И ние изпратихме Калоян на бала!!!
Снимките от апарата са много големи и не мога да кача, но ето от телефон Kissing Smiling Eyes

# 187
Честито, Валя!
Супер е младежа!
Сбъднати мечти и покорени върхове!

# 188
  • Sofia
Нинче, това е младостта 39-40 ще минат като на кученце Kissing Smiling Eyes Прекрасна!!! Sparkling Heart
Ivanichka, много хубаво сте съчетани! Красив младеж, успешен да бъде!
valya_v, мноУ як !!! Blue Heart Безгрижна младост и успехи!

# 189
  • София
ninanb много добре изглежда ако не знаем че е с температура нямаше да предположим дори.
 Младежът от  вчера е записан на шофьорски курс. Много приятно беше изненадан.
Аз имам въпрос какво означава:
Общ( среден) успех от дипломата за средно образование.
Само оценките от 11 и 12 клас или и оценките от изпит по професията и ДЗИ се включват?
Само окончателните оценки от 11-ти и 12-ти клас.

# 190
Наистина прекрасни са всички абитуриенти! Много да им върви!

# 191
  • Plovdiv
ninanb, браво на смелото и красиво момиче. 🤗
Ivanivhka, Valya_v, сладури са и двамата. ❤

Питах за датата на дипломирането viara_iv, защото наборите са в едно училище. 😉
Да не говорим, че първо трябва да преживеем датата 7 юни. 😁

# 192
Простете невежеството, но до (на) 07.06. излизат резултатите от двете задължителни матури ли? За БЕЛ знам, но от втората - и те ли излизат тогава?

# 193
  • Разпиляна във въображението
Прекрасни млади хора!

# 194
Шарлот всичко излиза тогава.
Това чакане е ужасно, тъкмо ще приключи и хайде с начало с дребното ... Изобщо до средата на юли ще сме под напрежение у дома.

Общи условия

Активация на акаунт