1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 150
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ани, да ти е жив и здрав! И много хубави резултати да дочакаш и за теб, и за набора в петък. А после да имате 3 дена яли, пили и се веселили Simple Smile
Magsyn, за гафа с АЕ в 133то имаш ли идея как ще оценяват? За БЕЛ се чу по медиите, но този случай с АЕ май не стигна...
Jiema, получихме категорично уверение, че работите на децата от двете стаи на 133 то с обърканите нива на ДЗИ по АЕ на  модул 2 и 3  ще бъдат отделени и оценявани съобразно съответните за всяка част от работите критерии. Повечето от децата изобщо не подозират за "случката" , а ръководството на училището е разбрало за гафа веднага след края на матурата от нашите няколко деца. Медиите не са писали, защото не съм ги имформирала Imp
Направо не зная какво да очаквам, но им дадохме шанс да оправят кашата поне частично, като приложат правилните критерии и ключове за отговори. А как ще стане, като на една бланка с отговори на затворени въпроси има отговори на задачи от  две различни нива, т.е ще дава грешка, ако не се съобрази , че става дума за друг тест.... Да не говорим, че нивото , което е дадено на втори и трети модул,  е по-високо с има-няма една година учене в школа или училище, образно казано. ( вместо B1.1.- B1, , което обхваща като материал и B1.2). А се опитаха да ни подведат, че била дадена по-лесна матура, което дори и да бе вярно, не решава въпроса с разминаването на верните отговори. При проверка на компютър на затворените отговори ще е чудно. А децата, които са учили съобразно програмата на МОН за втори профил в езикова гимназия, без допълнително обучение в школи, са тотално онеправдани.
Продължавам да не зная какво да очаквам и затова не писах тук. Предстои преценката за подаване на жалба. Синът ми каза само"А--а, внимавай, защото на втора матура отказвам да се явявам!" Weary

# 496
  • Sofia
Сърце нямате - видях 41 нови отговора и директно МОН отворих, а той не се зарежда. Наборът си цъка игричка на компа.
Оф, и тия такси сега - да не гледате за трети страни или на чужд език? Че аз така се облещих, но поразцъках. Обаче за Право няма обявена сума за платено, което ме притесни - дали само по държавна поръчка ще приемат Thinking Не настоявам да плащам, но ако нещо не стигне бал. А той какво ли иска и дали не трябва други специалности да гледам - не комуникираме много напоследък, а по тази тема - хич.

# 497
  • София
54 нови отговора! Притеснихте ме ...прочетох набързо ,намерих снимката на бележката в телефона...влязох без проблем в МОН и ..... нищо няма още!!!!
Е, ама и вие що ме шашкате- ще взема да се пропия,а съм на работа и шефката очаквам да се появи след малко Rolling Eyes
Синчето е по чукарите на екскурзия ....някаде около Лакатник ли каза ...не помня ....ама не му дреме на човека
Smiling Imp

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 14:36 от vnd

# 498
Нашите нямат още оценки от дипломните .. или поне не намирам, няма и известия.
те къде трябва да се видят школо?

# 499
  • В средата на времето
Значи за оценките ни дреме само на нас и на около 15-20 набора сигурно. 😂

# 500
Помни ли някой НВО 7-ми клас (наш набор) кога излязоха резултатите? Дали да не пишем вече днешния ден дъждовен?

# 501
  • София
Помни ли някой НВО 7-ми клас (наш набор) кога излязоха резултатите? Дали да не пишем вече днешния ден дъждовен?
Вчера рових да видя миналата година как е било. ДЗИ резултатите са били изкарани предния ден, преди последния срок, в 16:00.
За тази година "кой да знае" Simple Smile

# 502
То ние само се надяваме, никой не ни е обещал по-ранна развръзка 😊. На мен просто ми се иска тази игра да приключи вече.

# 503
  • София
Значи за оценките ни дреме само на нас и на около 15-20 набора сигурно. 😂

Ами всъщност при сина ми тези оценки са само за чест и за слава, но и аз проверявам, да не се мина.

Шарлот припомня 7-ми клас. Да, тогава живо ме вълнуваха резултатите и всички почнахте да пишете и да споделяте, и само ние с Мартеа чакахме, защото на нашите деца ги нямаше.
Дано сега да няма някой друг забравен.

# 504
  • София
Подозирам, че както стана със 7класните матури, преди 2 години, тъкмо ще си тръгна от офиса и ще трябва по спешност да отбивам и да гледам резултатите.

# 505
Мисля, че тогава на деня си излезнаха, по обяд, защото бях излязла да се разтъпча от офиса, и точно тогава ги бяха качили.

# 506
  • Варна
Подозирам, че както стана със 7класните матури, преди 2 години, тъкмо ще си тръгна от офиса и ще трябва по спешност да отбивам и да гледам резултатите.
Тръгнете си по-рано Smile така ще ги пуснат по-рано

# 507

хах точно се разрових преди малко, че нали в момента съм и със седмокласничка и ми е леко носталгично за духа в тогавашната ни тема.
Излезли са на 26 юни към 16 ч, а срокът май беше следващият ден.

Мrs Jan, бяха ни качили само БЕЛ, нямаше я математиката около час и половина. През това време щях да получа удар дали не са й анулирали работата по някаква причина. Та добре, че си пишехме през това време, да не откачим съвсем.
Edit  ИМА ОЦЕНКИ!!!

# 508
РЕЗУЛТАТИ!!!

# 509
Излязоха резултатите!

Общи условия

Активация на акаунт