1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 136
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За балообразуването на СУ:
Когато има ДЗИ по балообразуващ предмет от дипломата, взима се оценката от него, а не от круса на обучение. Т.е. в случая с психологията ще се вземе ДЗИ по БЕЛ четири пъти + една от алтернативно изброените оценки от дипломата в най-дясната колона. Когато има повече от едно ДЗИ, което са приема в балообразуването с различни коефициенти, взима се не по-високата, а по-благоприятната оценка за кандидата, т.е. тази, която формира по-висок бал.

Уф, умопомрачително е това, защо просто не си напишат във втората графа оценката от ДЗИ по БЕЛ, нали всички се явяват задължително на него и нямат шанс да се ползва оценката им от дипломата.

Благодаря много, ЗА СТОХИЛЯДЕН ПЪТ!!!!!, Санака Simple Smile
Добре, че синът ми не гледа специалности с много колонки и оценки в балообразуването, че просто щях да си смуча бело в кротко неведение какво му е дереджето досами класирането Simple Smile

# 601
  • Sofia
Ох бееее, дойде НВО или ДЗИ и троловете налазват.
И моят е със 100 по БЕЛ, но тия 99 по немски не мога да ги преживея. Joy

Шегата настрана, адмирации за всички деца, постигнали максимални резултати! Разбираемо е родителят да е горд с детето си. Просто е тенденция във форума да се появяват нови никове с бомбастични точки, когато потребителите са най-развълнувани.
Очаквам подобно явление в седмокласната след около месец

# 602
  • София
Матурата по желание-третата, и тя ли ще бъде върху профилираната подготовка?
Ако предмета е учен като профил, то и ДЗИ е по ПП.

# 603
  • до реката
nelito70, и дъщеря ми ще е в ТУ Варна.

Е супер,оформя се група-три сме засега.
Синът ми чака 18.06- обявяване на класирането в ТУ Варна.
Вашите какви специалности са приети?
Моя кандидатства в електрическия факултет.

Здравейте аз не пиша,но следя активно темата последните години.Дъщеря ми е приета в ТУ Варна-СИТ.Ние сме от Русе и се надявам да се срещнем на живо в бъдеще.На матурите се е справила прилично.БЕЛ-76т. ,АНГ-96.5

# 604
  • София
И двата предмета са профили. Има ли значение коя ще бъде втора и коя по желание? С еднаква тежест ли ще са? Матурата по желание-третата, и тя ли ще бъде върху профилираната подготовка?
Има значение, втората  е задължителна, без нея няма да се дипломира, на третата може да реши дори в деня на матурата да не се яви и няма да има никакви последствия. Добре е да избере за втора задължителна по-силния си предмет или този, който ще е нужен за кандидатстване евентуално.

# 605
И двата предмета са профили. Има ли значение коя ще бъде втора и коя по желание? С еднаква тежест ли ще са? Матурата по желание-третата, и тя ли ще бъде върху профилираната подготовка?
Има значение, втората  е задължителна, без нея няма да се дипломира, на третата може да реши дори в деня на матурата да не се яви и няма да има никакви последствия. Добре е да избере за втора задължителна по-силния си предмет или този, който ще е нужен за кандидатстване евентуално.

Много благодаря за помощта!

# 606
  • Варна
Е синковецът сваля малко средния форумски успех, но пък матурата е взета и ние сме много доволни от това. Записан е студент в ТУ Варна, така че мога да отдъхна.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 21:00 от Despina

# 607
  • до реката
Е синковецът сваля малко средния форумски успех, но пък матурата е взета и ние сме много доволни от това. Записан е студент в ТУ Варна, така че мога да отдъхна.

Малко по нагоре писах ,дъщеря ми е СИТ -ТУ Варна.:smil

пп.Редактирах си поста,че не ми дава да го изтрия.

# 608
Моята девойка е с много минималистични очаквания и този път даже й се вързах. Все още се чувствам объркано от резултатите й. Добре, че покрай почерпки имах розе в офиса Simple Smile.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 13:23 от galia_m

# 609
Е, Гале, ти пък много завоалирано се изказа… дано да сте с мax, защото на бъдещите медици ще им трябва БЕЛ!

# 610
  • София
Синчето се прибра....доволен е от резултатите....малко го у яд за АЕ но му казах че няма проблем( не си признах, че и мен ме е яд.... питието подейства на психическото ми състояние 😉). Казах му сметките,които направихме тук заедно и имате големи благодарности за помощта!.
Знам си аз, че съм за никъде без БГ мамите ( сега и абсорбатор ако ми препоръчат в другата тема- цена няма да имате) 🤪
п.с. за мъничко успях за захвана троловете...ама бързо зачезнаха...дори си помислих, че съм объркала темата с Кралската 😄😄😄

# 611
  • София
К’во лафиха троловете, резюмирайте, все изпускам Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 22:01 от buni

# 612
  • някъде ... тук ...
Скучно ли ти е Simple Smile

Моят е доволен от БЕЛ - даже и той не знае кога и дали е учил измежду тренировки, мачове, проекти и дипломна. Доволен е и от работата. Само малко авторитет трябва да си извоюва пред работниците, но има време. Все пак трети ден е.

# 613
Ха, Бъни - с виц ще ти отговоря (аз все стари разказвам): срещат се двама приятели и единият - та ти даже не ме попита как съм! - е, как си? - абе, не питай!

# 614
  • Пловдив
И аз изпуснах последните постове явно, макар че в началото хванах някои.
Да похваля синчето 93.5 (5.93) Мат и 84.5(5.52) БЕЛ и 5.35 Физика ООП. Бел е приятната изненада, явно есето са му го харесали. По мат очакваше да са го резнали 8т, а те са взели 6.5 т, били са благосклонно. Надявам се да е достатъчно за архитектурата.
Браво на всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт