1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 108
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Госпожа Рада, успех! Племенника ми завършва Фармация в Медицинския в София и знам, че е изключително тежко следването. А логопедите край мен жънат големи успехи и имат успешни кариери.  Много е важно тя какво наистина иска.

Нашето момиче е с 5 по БЕЛ, на математика не се е явявала. Тя вече си е студентка, така че за нея е без значение.

# 661
Здравейте,
вече излезе следната информация Simple Smile
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%bd% … 0%b5%d0%bd%d0%b5/
Само се чудя дали в този срок влизат и събота, и неделя или само днес и понеделник?

Със сигурност биха се получили нещата с фармацията, последните години винаги се прехвърлят незаети мъжки места към жените. Успех!

# 662
  • София
Честит рожден ден днес на viara_iv и Спунк.Kissing Heart
Хайде да добавим и Saffron Kissing Heart

Честити да сте, дами Tada Здрави, щастливи, обичани, с щастливи деца, намерили си мястото и пътя! Flowers Four Leaf Clover

Горги, много хубаво си го описала за зелените площи Simple Smile Като бях на 18-19 имах щастието да попътувам из Европа с онези организирани автобусни обиколни екскурзии за ученици предимно, в които неизбежно се прекарваше и повечко време в пътуване. И с една приятелка си бяхме изградили схема да оценяваме градовете не само по музеите и известните места, ами по нашата си 3ка: 1 църква (малка, не катедралата на града), 1 градинка и 1 кръчме (ама разбирайте - тип на крак за бедни младежи все пак Wink).
Ради и другите мами с кандидати в медицина/фармация - кога са датите да стискаме палци? Утре има Мат в СУ. Ако някой ще се явява, успех!

# 663
Честити да са всички рожденици - здрави и с късмет!
Да отчета и аз резултатите на СМ - БЕЛ - 4,60 и АЕ 5,50. Надявам се да са му достатъчни за НБУ, където има положен ТОП с резултат 75.
Има ли и други набори, които гледат към НБУ?

# 664
И аз си мисля, че отсега нататък почва трудното. Нищо, че ние досега си мрънкахме и се радваме, че сме завършили …  Притесненията и мисленето, особено ако са далече от нас, ще са в пъти повече. Дано да са здрави и да се чувстват добре, а ние да сме по-спокойни!

# 665
  • София
Joddy, в събота и неделя училищата са затворени.  Този срок е в рамките на работните дни.

# 666

Има, има. Само там иска, една-единствена специалност. До декември, в продължение на две години и половина, подготвяше портфолио за друга специалност, в НХА, декември отиде на консултации там и след видяното, категорично се отказа. Тогава се преориентира, засега не гледа към друго. Ще видим все пак. Нищо не се знае в тази възраст.

# 667
  • Sofia
Честити да са ни видните рожденички! Спокойствие и липса на майчини грижи пожелавам. Щастие по много! Revolving Hearts

# 668
Благодаря, Ганис! И аз така смятах, това е най-логичното, но исках някой да ми потвърди, че си имам едни дървени философи…

# 669
Jiema, в неделя е на биология. Стискаме палци за всички математичета, които утре имат изпит в СУ.

# 670
  • В средата на времето

Резервният вариант при моя син е НБУ. Та да се брои + 1... евентуално.

Saffron, честита да си! 😊 🎉🎂 Да има много щастие и усмивки в дните ти!

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 11:54 от Izida

# 671
  • София
ей верно, че и Saffron-чето е днес!
Жива и здрава да си, само хубави неща на теб и семейството ти да се случват! Много весел празник!

Благодаря за вниманието!

# 672
  • София
Честити да са всички рожденички (и рожденици, ако пропускам някого), да сте живи и здрави и само положителни емоции да ви спохождат. Аз да си кажа честно, направо си отдъхнах, независимо, че сме с добър по БЕЛ. Вече гледам напред към следващата крачка. Тези дни дъщеря ми много ме зареди с положителна енергия (взе пет от седем изпита от сесията, имайки предвид че ходи по 10-12 часа на работа), което още повече ми помага да не се ядосвам на моя син (умен е, но и той е от мързеливите). Сега започваме подготовка за заминаване и т.н., замислих се за отпуск, море....Пожелавам успех на всички деца с предстоящи изпити, възхищавам се от енергията им и амбициите им (сигурна съм, че са вече доста уморени, но си преследват целите и мечтите). Накрая тези усилия заслужават да бъдат възнаградени!

# 673
  • Варна
Успех на децата ви в КСК, момичета!
Запазила съм Минимални балове - КСК 2022 - СУ, може да ви е от полза.
И аз съм от набор 2004 Simple Smile

# 674
  • София
И Калоян се е насочил към НБУ, а маркетинг му е първото желание. На ТОП има 75 точки също, а с матурите по БЕЛ и АЕ е малко повече. До 5 юли трябва да качим дипомите, за да се чака класиране на 10 юли и дано стигне Smiley

Общи условия

Активация на акаунт