Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 195
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Мерси за разяснението относно правилата, много е интересно и гъвкаво. Трябваше обаче да ни го покажат още преди участниците, голям пропуск.

# 316
Все още давам шанс на това реалити само заради Надкаст, но и първи, и втори епизод изгледах с превъртания. Не им издържам тъпите разговори. На ергените поне им диктуваха в слушалката какво да говорят и им помагаха с тегавите разговори. Засега просто стм потресена от каста! Тогава ли са най-красивите хора в България?!
Теа е ужасно неприятна, когато е пила, според мен тя ще отпадне много рано, защото мъжете бягат от такива жени.
Елена ми е много позната отнякъде, въпреки че е доста млада. Може и да ми прилича на някого, защото аз освен Ергенът и евентуално този, други български програми не гледам.
Рускинята има ужасна външност, повече не смея да коментирам, ама всички я виждат. Може би тв ще изхвърчи преди Теа даже.
Ина и Николета откъде ги измислиха тия плитки от изкуствена вълна? Тотален кич и липса на вкус! Като поведение и двете не ми харесват.
Симона горе-долу ми харесва на външен вид и засега се държи прилично, но ще я видим нататък.
Мъжете: Симеон, Ивайло и Георги говорят на диалект, с което тотално отпадат от моята лична класация. Константин ми е странно, че се появява гол до кръста, при все че има пъпки по гърдите и гърба. Николай е хубаво момче, интересно ми е какъв характер ще извади. На външност Йоан най-много ми харесва, но не мисля, че е отишъл там да си търси приятелка. Най-интересен засега ми е Йордан и сякаш той има потенциал за финала.
Очаквам да се отпуснат и очаквам да има изгонени най-после.

# 317
  • София
Доколкото разбирам, правилата ги има разяснени някъде тук. Ами, няма да ги чета. Това е несериозно. Продуктът е това, което се излъчва и не трябва да е нужно да ровя във форум, за да разбера какви са правилата и какво се случва. Не разбирам защо толкова аматьорски и необмислено се подхожда. Очаквах повече, това не са хора без опит.

# 318
  • София
Миси, какво означава най-красивите хора в България. На кастинга е имало 300 души, така че избират от това. За мен изглеждат достатъчно добре всички с 1-2 изключения. Щом никой не е отритнат на база външен вид, значи са нацелили в това отношение. За момента обаче никой не изпъква с интелект, леко еднотипни ми идват. Може би повече хора с професии нямаше да е лошо, но те пък нямат време за риалитита.

# 319
Визията на участниците не е проблем. Липсата на смисъл и идея в предаването е проблем. В Надкаст харесвах и двамата, но вече Неделчо ми е анти и заслуга затова има Ния-Косара. Ужасна ми е.
Не очаквам много от Дивите и красивите, но ще им дам шанс. Искат да са известни, ОК, ако го могат,  ще бъдат.
Симона ми прилича на Глория, явно това ми пречи да я харесам.
Ина, Константин и Йордан са ми интересни.

# 320
Симона малко ми прилича на Карина от Ергенът.

# 321
А липсва ли ви гласът на "разказвача" зад кадър, както в Къщата на инфлуенсърите и Биг брадър. Ясно е, че, за да изглежда по-натурално всичко, но май тук имаме нужда от малко разяснения. Grinning

# 322
Липсва ми, да. Но повече ми липсват комуникативни умения на участниците. Аз не мога да различа кога флиртуват, кога се карат, защото речта и поведението са еднакви и еднакво неизразителни. Мудни и скучни са ми, давам толеранс да свикнат с камерите, но имам чувство, че някои са си такива и в живота. Липсва хумор, бърза реакция, взаимодействие. Това трудно ще се компенсира. Няма нищо запомнящо се вече втори епизод.

# 323
Симеон за Тея (не цитирам съвсем точно) "Тая ми е позната от някъде, сигурно съм спал с нея. Ама съм бил толкова пиян, че не се сещам....Уф, от Ергенът ми е позната"....JoyJoyJoy

# 324
Тоя е олицетворение на комплексарщината.

# 325
На кастинга е имало 300 души, така че избират от това.
Водещите казаха, че имало 10 000 кандидати

# 326
Да, точно така. Затова ми е странно, че типично тези подбраха. Може би Ния-Косара е гледала да са от нейния калибър хубост.

# 327
  • София
Това беше шега, ето обяснението. По 10к сигурно и в Ергенът не ходят. 300-400 са били.

https://youtu.be/xKHvnNuK_yg?t=11m11s

# 328
Да, точно така. Затова ми е странно, че типично тези подбраха. Може би Ния-Косара е гледала да са от нейния калибър хубост.
Надценяваш Нийчето.

# 329
Надценяваш Нийчето.
НАДКАСТа както харесват BG MAMМА, след този хейт май ще им охладнее харесването.

Общи условия

Активация на акаунт