Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 141
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Какво е това пушене в първи епизод?! Все едно сме 80-те. Много гнусни участници има в предаването, изключвам Йоан, Елена, Константин и Николай с очилата. Вкарали са кифли, батки, татуирани маймуни и жени с хиалурон. Теа-кокошката е без коментар.

# 241
Туджаров каза, че каста бил много силен. Да видим още им давам шанс нищо не мога да преценя от един епизод. Във Втори щяло да има обрат и точно да качиха. Да видим...

# 242
Пуснаха новия епизод. Теа натоварва още в началото.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 19:48 от Еlpida

# 243
  • България
И не минахме без рускиня. Досадна е. Визитките им бяха написани както правят във Фермата. Пропуснах изцяло визитката на Теа и рускинята.  Монтажът не е лош. Ивка Бейбе не ми харесва въобще на вид, трябваше да оставят само Туджаров за водещ.
Теа и майката са излишно екзалтирани. На 29 минута изгубих интерес и спрях гледането. Наистина им липсва сюжет.

# 244
  • София
Леле, Теа не се трае. Няма такава логорея като нейната, не млъква бе. Горкото момче, съжалявам го.

# 245
Ауткаст и Кукушев са пуснали видеа. Традиционно заспах от морализаторстването на Ауткаст, не знам защо този младеж държи да изпада в такива дълбоки философски размисли, коментирайки интернет шоу за свалки (упс, връзки)
Ами защото си направил/а голямата грешка изобщо да го кликваш. Не само философстването, а и говоренето на диалект отблъскват до краен предел. И това съчетано с логорея и свръх детайлизиране.  Виж, на Кукушев... сега ще кликна.

Има и на Анджела реакция. Ама тя е още по-зле.
И някаква Aliviana Leo.

ЕТО ЕП. 2

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 20:26 от diziler

# 246
Гледайки новия епизод си затвърждавам мнението, че Йордан:
1. Е сръдьо
2. Е емоционално нестабилен - "Аз имам самочувствие" - Друг път, самочувствието му е fake it til you make it.
3. Има някакви травми в миналото (Може би)

# 247
  • София
Чак ми стана жал за рускинята. 😃

# 248
Коцето, милия... какво търпение има. Теа пак взе думата и не млъква. А и като е пийнало...направо ужасна компания. И вика "В Ергенът ме нарочиха, че водя монолози, а всички знаем за монтажите", хаха... Той си ги чува монолозите на живо, ама тя се опитва да го убеди Grinning

# 249
Аз бях до тук, даже се отписах от канала. Дадох шанс и се надявах да ми хареса, но уви. Няма едно нещо, което да ми харесва и по тази причина спрях малко след 20-тата минута на втори епизод. Превъртях си напред да видя дали няма нещо да се случи, но като видях, че всичко е само разговори от първата вечер, просто не издържах.
Всички разговори са толкова криндж, едната половина се нуждаят от субтитри, защото фъфлят, а другата - защото и те самите не се разбират какви нелепици дрънкат.
Аз ли съм пропуснала кога са казали, че трябва още първия ден да се групират по двама или наистина никъде не са го казали? По част от думите на участници разбрах, че това им е било като мисия. Нещо ми е неясно и това е много голям проблем. Според мен трябва войсовър. Той е много хубаво нещо и разяснява разни неща. Очаквах водещите нещо да обяснят или да се включат поне към зрителите да разяснят какво се случва, какъв е регламента, нещичко, но всичко си тъне в мъгла. Това ме изнервя дори повече от отвратителния каст. Знам, че звуча твърде крайна ама да наречеш тези хора красиви и умни е също толкова абсурдно колкото да се каже, че климатиците в автобусите в Пловдив работят.
Всичко, което Неделчо каза, че предаването НЕ Е, всъщност Е и най-лошото е, че самият той натрапи тези неща. Ако беше си мълчал или просто беше казал - Направихме каквото можахме, дано ви хареса, нямаше да е толкова разочароващо.
И нещото, което най-много ми бъркаше в здравето - Защо рускинята си е черната с този ярък молив над устните?! Толкова е грозно!

# 250
Симеон накрая с Теа ли се натискаше в тоалетната ?Рускинята ,затова ли плачеше?

# 251
Да
Симеон накрая с Теа ли се натискаше в тоалетната ?Рускинята ,затова ли плачеше?

# 252
Симеон такива големи думи казваше пред рускинята, тя му повярва и той хоп ,понеже не е "спал" точно пък с Тейчето ,що да не я натиска.Рускинята се занимавала с естетичните корекции.

# 253
  • София
На мен предаването ми покрива очакванията на нещо тип предаванията по Нетфликс.

Не ми допада, че на места няма субтитри, особено в кухнята нищо не разбрах какво стана. Също така това, че няма обяснени никакви правила е голям минус.

По епизода. Не очаквах Симеон така да прецака Арина, аз му бях повярвала. 🤣 Не се учудвам, че и тя. Тя си легна и веднага се показа. Симеон продължава дори нощно време да си държи очилата под брадичката...

Йордан е много неориентиран. Опитва се да се заявява, а всъщност все се обяснява.

# 254
  • София
Очаквах повече от Туджаров и Неделчо.

Общи условия

Активация на акаунт