Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 201
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Аз я харесвам като характер и ми е симпатична. Не е необходимо да е супер красавица, за да е стойностен човек. Wink

# 331
Като казахте Ния, това ли са синхроните, с които толкова се хвалеше? Всички само пъшкат и охкат.

# 332
  • София
Пуснах да гледам инфлуенсърите и се сетих още нещо, което ми липсва при Неделчовото шоО - освен липсата на каквато и да е информация вече два епизода за регламент и награда, също така и не ни разведоха из къщата - да видим какво представлява, при какви условия ще съжителстват съквартирантитИ, както и какво ще им е позволено.
Доста пропуски за човек с претенциите на Неделчо.
Туджаров, брат, по-добре, че се дистанцира.

# 333
От Ния -толкова!
Неприятна ми е още от Ергенът. Там беше една мишка, статист, но като излезе започна с изявите. Голям познавач на формата стана, страшен психолог и коментатор. Все около по-изявените участнички се въртеше, все по медиите, под/над касти. Бездарна, но със самочувствие и нахална.

# 334
По принцип е малко тъпо, че Туджаров не им е помогнал.

# 335
  • София
Защо да е тъпо? Ако не е ОК с тази боза, която гледаме вече два епизода, защо трябва да се включва? Той е имал други идеи какво трябва да представлява предаването, които обаче не са били приети от другите двама.
Правилно се е дистанцирал. Но не съм съгласна, че не ги е подкрепил - очевидно в първите епизоди се включва като водещ наравно с онова бездарно нещо Ивка - малко да разчупи обстановката и да окаже подкрепа.

# 336
  • софия
Аз пък не помня в някое риалити да са "обяснявали" правилата на формАта. Thinking
Но съм гледала само купЕшки формати по тв.
Това ми е първото авторско и от мрежата.
Вероятно затова засега ми е ок.

Липсват ми субтитрите на места - просто не се чува добре какво се говори.
Глас зад кадър не ми липсва, защото "ролята" му не е да разяснява някакви ситуации, а да внушава каквото е необходимо за сценария. Не, мерси Smiling Imp

Дяволо, чудесна е първа страница. People Construction Worker Hands V
Сега темата е като за истинси формат. Grinning

За отпадане на участник и  Неделчо каза нещо от сорта, че е достатъчно един да те посочи и оставаш - това ми звучи по-скоро че ще имат повече от един глас. Вчера участниците се питаха "кой ти е топ 3" и сега се чудя случайно използван израз ли е или пък ще имат по 3 гласа всеки Thinking

По спомен от Неделчо в подкаста - Туджаров и Неделчо писали и оформяли формАта, Туджаров заминал на пътешествие и тогава Неделчо и Мишо пренаписали всичко. Емиии, тяхна си работа... Мисълта ми е, че ако не се получат нещата сега, имат подготвен втори вариант - първия сценарий. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 22:38 от freespirit

# 337
В повечето предавания, особено в първия им сезон, разясняват правилата - а в по-следващите, промените. Веднага се сещам за Биг Брадър и Фермата. В чуждите формати е същото.

# 338
Неделчо да си пусне Къщата на инфлуенсърите и да види как трябваше да му изглежда първия епизод. Grinning

# 339
На кастинга е имало 300 души, така че избират от това.
Водещите казаха, че имало 10 000 кандидати
Да, точно така. Затова ми е странно, че типично тези подбраха. Може би Ния-Косара е гледала да са от нейния калибър хубост.
Надценяваш Нийчето.
НАДКАСТа както харесват BG MAMМА, след този хейт май ще им охладнее харесването.
Тук хейт не се допуска, ние само си коментираме. Ама да сипем хвалебствия и да пеем химни, само защото от Надкаст харесвали БГ мамите, айде моля ти се!

# 340
И от мен благодарности на @diavolo за чудесно оформената тема.
В анкетата гласът ми за мъжете съвпадна с най-масовия (оказа се): за Йордан.
7. Озвучаването е ужасно, половината време нищо не им разбирам.
На няколко места забелязах твърде силна музика на фона на тих говор и не се разбираше какво си говорят. А и не слагат субтитри. Една такава сцена беше в спалнята когато един възседна една легнала да й прави масаж.

Иначе на мен не ми липсва voice over, тоест дикторския глас, ето че може и без него. Не е нужно всеки път някой да ни обяснява какво се случва.
пътуване до Косово на собствени разноски![/spoiler] Joy
Е как го казваш като някакво наказание, хаха. Косово изобщо не е зле. Призрен е много як град (прилича на босненския гр. Мостар). Има държави, които са далеч по-зле Wink

# 341
Супер оформление на темата!
В анкетата гласувах за Николай и Константин, както и за Симона и Стиляна. Непонятно е за мен какво му харесахте на Йордан, но може и да ме опровергае.
Теа я харесвах в Ергенът до голямата изцепка, която доведе до изгонването ѝ (за който не е гледал, ще поясня в скрития текст). Тук обаче ми е тотално анти.
Скрит текст:
В Ергенът се напи и избухна срещу една от най-нехаресваните там участнички, изсипвайки тон обиди все въртящи се около ромски произход - момичето не е от такъв. Наложи се дори продуцентът Радо Тушев да влиза да я успокоява, а накрая на същата вечер обижданата жена разказа "случайно" на Ергенът какво се е случило и той изгони Теа.

# 342
  • България
Ако не ги обличаше Едис Пала участниците нямаше да са толкова модни, но и нямаше да са ми толкова нечистоплътни и гнусни. Сменете стилиста! Оставете ги да си носят техните дрехи.

# 343
По принцип не е редно да си играеш с хората 🙄

По принцип ясно, ама е ясно, че влизат в игра. А кой как ще играе играта е въпрос и на стратегия.

# 344
Ако не ги обличаше Едис Пала участниците нямаше да са толкова модни
Обаче ме накефи днес в "Къщата на инфлуенсърите" как Цветелин (от Сървайвър 7) нахрани Едис, хахаха. Въпросният Цецо сега е участник там. Абе омешаха се всички формати...

Общи условия

Активация на акаунт