Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 172
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Явно правят някакъв страшен микс от любимите ми "trashy" риалитита на нетфликс и др.

Някой ми беше казал, че ще е нещо между:
Too hot to handle - предствянето на участниците беше точно така наистина. Но не знам какво друго ще вземат от този формат, едва ли ще им забранят да се пипат и натискат 😅 може би игрите, че са по-горещи и предизвикателни.

The perfect match - да видим, очаквах, че така ще се определя кой отпада. В The Perfect Match на края на всеки епизод трябва да се "мачнеш" с някой в двойка и вечерта се прибирате в спалнята си. Реално всяка вечер всички трябва да са по двойки. На другия ден имате изпитания за съвместимост по двойки. Двойката победител след това избира двама нови участници, които идват в къщата, ходят на срещи и вечерта пак има мачване по двойки. Който си няма "match" за вечерта, е out. Можеш всяка вечер да се мачваш с различен човек, с който се харесате.
Този формат е динаничен и забавен, дано го следват, но не знам, не става ясно засега.

А от това, което пише в началото на темата за наградата накрая - напомня на FBoy Island, май беше на hbo, пробвах го, но не беше моето.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 02:32 от NoraSimeonova

# 346
Абе омешаха се всички формати...

Ти почти го каза - "Нов бардак със стари к."

# 347
И от мен благодарности на @diavolo за чудесно оформената тема.
В анкетата гласът ми за мъжете съвпадна с най-масовия (оказа се): за Йордан.
7. Озвучаването е ужасно, половината време нищо не им разбирам.
На няколко места забелязах твърде силна музика на фона на тих говор и не се разбираше какво си говорят. А и не слагат субтитри. Една такава сцена беше в спалнята когато един възседна една легнала да й прави масаж.

Иначе на мен не ми липсва voice over, тоест дикторския глас, ето че може и без него. Не е нужно всеки път някой да ни обяснява какво се случва.
пътуване до Косово на собствени разноски![/spoiler] Joy
Е как го казваш като някакво наказание, хаха. Косово изобщо не е зле. Призрен е много як град (прилича на босненския гр. Мостар). Има държави, които са далеч по-зле Wink
Казва го така, защото този лаф Тутурутка го казаха по време на войната в Косово и то тогава имаше смисъл. Сега го разбираме само тези, които го знаем.

# 348
Благодаря за усилията на Diavolo, безценни са!
В анкетата гласувах за тези, които не ме дразнят, беше трудно Simple Smile
Йордан като че ли не може да се контролира, изпадна в 284775 дупки още първата вечер и еееее, не спря да я дърпа, та дърпа тая майка. Joy Мачването сякаш му беше на всяка цена, приел ги е нещата на сериозно Joy
Може би е повече първичен отколкото прагматичен.

На няколко места забелязах твърде силна музика на фона на тих говор и не се разбираше какво си говорят. А и не слагат субтитри. Една такава сцена беше в спалнята когато един възседна една легнала да й прави масаж.
И на мен ми направи впечатление по-силната музика на някои места, но мисля, че я използват с цел да засили ефекта от създалата се сценка: Николай гази Симона Joy която пък просто си го скопи Disappointed Relieved. Имам персонална нужда да знам защо това момче не си легна, а слезна долу Wink))

Е как го казваш като някакво наказание, хаха. Косово изобщо не е зле. Призрен е много як град (прилича на босненския гр. Мостар). Има държави, които са далеч по-зле Wink
На юг Косово е приказка, на север има усещане за размирност, конфликтът там тлее. Не искам да обиждам държавата, смешката не е моя, а на Тутурутка.
Пожелавам на Симеон да излезе по-сух от ситуацията, за да не си отиде още в неделя и да вкарат някоя резерва. Искам още да го гледам. Satisfied
Коцето е възможно да обере положителния вот на съквъртирантити, въпреки лошия залог на куция кон.
Тейчето още в промото се жалваше как не е честно, как тя била там да търси любовта за разлика от останалите. Мисля, че Теа бърка понятията. Теа прикрива това че е елементарна зад купчината л@йна колко емоционална е, а реално не може да изслуша събеседника си без да се засегне. Възклицанието: "млъкни, кучк0" е тотална липса на уважение у Константин, който я търпя с всичките й простотии и пошлост.  Алкохолът й изяде главата с трите грама мозък в Ергена. Чудесно, че се харесва такава и че иска да я харесват такава. Мисля, че със Симеон е мачната по сценарий и те си се намериха (мърш@т@ си привлича мърш@). Искам да видя как и с какви очи тя ще го изкара като нещо добро. Innocent
 Simply piece.

# 349
Пожелавам на Симеон да излезе по-сух от ситуацията, за да не си отиде още в неделя и да вкарат някоя резерва. Искам още да го гледам. Satisfied

Аз имам теория, че може би той ще изхвърчи първи и ще вкарат на негово място този Гош - другия голям е**ч. Много са еднакви като типаж и ако наистина вкарат и Гош, ще дойдат много големи е**чи за мадамите... как ще си изберат някой от двамата????

# 350

Аз имам теория, че може би той ще изхвърчи първи и ще вкарат на негово място този Гош - другия голям е**ч. Много са еднакви като типаж и ако наистина вкарат и Гош, ще дойдат много големи е**чи за мадамите... как ще си изберат някой от двамата????
Същото предчувствие имам. Дано да греша Sunglasses

# 351
Като цяло доста негативи обират първите два епизода тук Simple Smile Може би с тези продуценти, врели и кипели по (почти) всеки формат до момента, очакванията ни бяха високи.
Все пак, всичко е поправимо смятам, ако трети епизод разкаже правила и може би как ще протича всеки един ден. Давам им карт бланш, че са искали да ги официализират след първата вечер, която са искали да е максимално непринудена и необременена от стратегии Simple Smile

Единственото, което не могат все още да наваксат, е водещата… Аз съм я чувал само по име, сега я гледам в последната Черешка… Може би малко офф топик, но може ли някой да ми обясни, защо някой би искал да следва подобна личност в интернет?

# 352
Ния щеше да е по-добър избор за водеща.

# 353
Е, как защо? Защото е изключителен професионалист, талантлива е, притежава дар слово и т.н. Grinning

# 354
  • София
Ния е ужасно скучна и безинтересна жена, с харизмата на нощно шкафче. Добре, че е Неделчо да я бута, иначе отдавна щеше да е забравена.

# 355
Ния не е лоша. Приятно анализираше Ергенът. Беше ми много по-приятна за слушане от Ивка, БЕЙБЕ. 🤣

# 356
Може би с тези продуценти, врели и кипели по (почти) всеки формат до момента, очакванията ни бяха високи.

Диви и Красиви, създадено от Врели и Кипели... ох, днес на всичко се смея Smile Звучи ми и това като забавно име на реалити. Sweat Smile

# 357
  • София
Ивка е поканена преди да натрупа толкова негативи. Тя и сега има супер много фенове, които следят всичките ѝ изяви и това носи гледания. Към днешна дата, ако избираха, сигурно щяха да претеглят фенове/антифенове.  То засега и няма никаква роля и пак се оплакваме, така че другаде се губи нишката.

Мен разговорите и нивото на участниците са ми на същото ниво като в Too hot to handle, (което също ми е бозаво), но може би затова ми покриват очакванията.

# 358
# 359
Нещо не ме грабна втория епизод , ще видим натам как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт