Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 159
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Качиха подкаста с Наталия Кобилкина, няма да давам линк, предполагам всеки знае как да намери канала.

Нивото на водене е безобразно ниско, направо ми липсва Ивка Бейбе. Ния мислех, че има опит, но явно монтажът в "На среща" я обира. Мишо освен, че говори все едно е седнал на кафе с приятели (изобщо не говоря за дикция, а за изразни средства), казва и пълни глупости. Да не говорим, че се чува тишината, мляскането, забавянето - тотално зле. Ще гледам само епизодите с интересни гости, няма как да си го причиня.

# 376
  • София
Ох, да и аз слушах 10 минути, но положението е тотален криндж. Дано за следващите влязат в ритъм, този едва ли ще дослушам. Михаил все повтаря "не знам какво да кажа за" примерно Симона. Затова хората се подготвят, един подкаст не е само да седнеш да говориш, трябва да имаш какво да кажеш.

# 377
Много е измъчен подкаста с Ния и Михаил. Кобилкина с ченгел и вадят думите. Неловка е някак цялата атмосфера, никой не знае какво да каже 😁 не можах да го изгледам. Неделчо и Туджаров да се включват в подкаста спешно.

# 378
Аз ще го споделя. Simple Smile

# 379
Не съм гледала предишния сезон на Къщата на Инфлуенсърите, но с какво е бил толкова неприятен Гош? Подозирам, че не се е задържал дълго там....

# 380
Мале, това е потрес. То не се гледа това. Завряни в студиото двама супер интровертни и тихи хора, които само мълчат. Кобилкина казва едно изречение, те мълчат.. пълна неподготвеност. Ния се хихика постоянно и се лигави.Мишето стои крак въз крак...
Тотал щета е този еп. 1 на подкаста.

# 381
За Гош - за мен с всичко. Grinning Много ниско ниво е той - поведение, начин на говорене. Даже не знам как да го опиша. И както напоследък е често срещано, много амбициран да става известен, без да притежава никакви качества. Не мога да повярвам, че съществува жена, която да хареса такъв екземпляр.

# 382
Неделчо, знаем, че четеш, ето ти един съвет: хората са казали да не си го вадиш, където работим, защото това е резултатът. Подиграваш се със своя труд, както и с този на всички замесени, като изтипосваш КРАЙНО некадърната си приятелка. Издържах 10 минути от този подкаст, пълна пародия.

# 383
  • София
Брей, гледам и Николета Лозанова удря едно рамо на Диви и красиви. Много тежка ВИП подкрепа. Тя по принцип е доста обрана и изключително рядко пише за риалити форматите ни. За последно бе писала за Благо белия зъб и Сървайвър.
Та Николета е впечатлена от дрехите на Едис Пала и дори е гледала подкаста с Кобилкина. Т.е. явно следи шоуто и е емоционално ангажирана, за пуска сторита...

Аз още не съм гледал подкаста. По-късно ще гледам или по-скоро слушам...
Ако така бавно говорят както казвате, мънкат и мълчат мога и да пробвам с 1.5 скорост, че са се уляли с тези 90 минути.

# 384
  • София
Според мен пък Михаил е доста по-зле, тя поне говори там нещо, но не съм слушала целия.

Изслушах Ауткаст, намирам мнението му и определенията за крайни. То половината свят според него са "долни" , щом им се е случило някой път да имат сексуален контакт без чувства. Не, един секс на 20-годишна възраст не определя живота ти и дали ще изградиш добро семейство. Разбира се, съм против пропагандирането и на безразборни контакти.

Също не ми допадна, че половината епизод беше за Теа, а Симеон беше в същата ситуация, но някак като жена Теа го отнася в пъти повече.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 15:56 от Niya-

# 385
Ния се справяше добре в подкаста, но явно братът на Нора Недкова не знае къде се намира. По-добре за Неделчо и Туджаров щеше да бъде да не се излагат с този неподготвен и неопитен водещ.

# 386
Имах подозрения за причините зад оттеглянето на Туджаров. С всеки следващ епизод и проява ми се затвърждават.

# 387
Ама какъв формат е искал Верислав? Ако е искал любовен - ето това е. Ако е искал нещо със стратегия - да беше се насочил към друг. Микс от двете е манджа с грозде.

# 388
  • София
Като минели 4 епизода сме щели да разберем правилата. 😃 Нали така каза Неделчо при Перси. 😃

# 389
Ния говори, но само глупости, за капак изпя половината неща, които предстои да се случат.

Общи условия

Активация на акаунт