Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 056
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
Възможно ли е заради транзитен юпитер съвпад с натален марс да ми е толкова напрегнато последния месец? А вчера беше нещо ужасно. Имам и транзитна венера съвпад марс, транзитен марс тригон венера... нещо хубаво няма ли да се случи най-после или поне да отмине този напрегнат период?

# 16
Като генерално становище, на база на личния ми опит, бих казала, че е възможно. При мен Юпитер създава винаги някакво напрежение, дори като ми прави някакви “подаръци”.
Отдавна не ми е бил на Марс, но точно онзи ден гледах, че предния път, когато това се случи, бях в много емоционално състояние и бих рекорда си по преекспониране и егоизъм. Може би на момента съм смятала, че имам право. Но сега 11 години по-късно ми е ясно като бял ден, че нямах. Но моят Марс е в Рак, ако Вашият е в Близнаци може би е нормално  в нервно напрежение да избива.

# 17
Разчетох се малко, то точно вчера е влезнал в Близнаци юпитера. Ами цял месец явно от друго ми дойде цялата експанзия и в работен план, но вчера уж неделя се случи нещо, което преля чашата и сякаш всичко, кеото насъбирах изведнъж го излях и то на 1 човек с думи и да считах се за права, и бях права, но не постъпих правилно, можех да премисля или да не реагирам толкова остро.
Добре че Марса ми не съвпадна със Сатурн, че тогава можеше да не са само думи, а и физическа агресия, знам ли.

# 18
Да Ви попитам, с часа ми на раждане, който е вписан в акта ми, колко правилен хороскоп може да се направи? Предвид, че съм родена секцио.

# 19
Да Ви попитам, с часа ми на раждане, който е вписан в акта ми, колко правилен хороскоп може да се направи? Предвид, че съм родена секцио.

И какво като сте родена секцио?!

# 20

И какво като сте родена секцио?!
Имам чувството, че може да е по-неточен, заради това.

# 21
  • SF
Това е добра отправна точка за ректификация. Астролог може да изчисли часа с голяма точност.

# 22
Това е добра отправна точка за ректификация. Астролог може да изчисли часа с голяма точност.
Значи, този час, който аз имам няма да е много точен?

# 23
  • SF
Няма как да знаем кой какво е записал в документацията.
Може и да е точен, а може и да е горе-долу закръглен или сбъркан.

# 24
Часовете от общината са сравнтелно точни, обикновено разликата е в 5-10мин, но ректификация се прави за уточняване на точното време на раждане.

# 25
  • При децата ми
Моят час на раждане в общината е записан 10:45 ч. При ректификация от астролог излезе 10:49 ч.

# 26
Моят час на раждане в общината е записан 10:45 ч. При ректификация от астролог излезе 10:49 ч.
Аз до колкото съм чувала, знам че и ректификацията от различните астролози е различна, затова и се чудя.

# 27
Аз до колкото съм чувала, знам че и ректификацията от различните астролози е различна, затова и се чудя.

Това е така. Особено когато няма част от общината може от 5 астролога всеки да ти даде различен час и то с големи разлики. Но щом имаш час от общината може да си по-спокойна. Картата ти ще отговаря силно на това което си. Вече когато научиш по-задълбочено позициите си може и сама да се опиташ да разбереш дали си няколко минути напред или назад.

# 28
Имало е случаи с объркани часове от общината.
Но в повечето стандартни случаи са закръглени средно с десетина минути, което не предполага достатъчна точност и затова се прави прецизиране.
При раждане със секцио има практика да ги записват точно, понякога и до минута. Ако е имало кой да гледа часовника точно в този момент, когато вадят бебето от утробата.
Но зависи също така кое поколение – при по-младите, родени с цезарово сечение, наистина ми прави впечатление точността. При поколението, родено през соца, дори ако е със секцио, не винаги са чак толкова точни.

Преди време имах една дама, родена със секцио, с наистина точен час. При нея в рамките на 20на секунди се сменяше знакът на МС, а без него няма как да се направи правилен анализ на темата за професията и статуса. С точност до половин минута дори пир секцио не се записва, затова е нужна проверка. Да не говорим, че ако се ползва индийска астрология, там може да има гранична производна карта, която изцяло се променя само след няколко секунди. Има такива случаи. И за да се нагласи правилно картата, часът се прецизира. С ведически методи, разбира се. В противен случай тази карта е неизползваема и не дава вярна информация.

# 29
Много са нещата, да. Също така самото раждане е процес, който преминава през 4те стихии. Ако детето проплаче по-късно поради някаква причина, защото не може да си поеме въздух, и вдишването е по-късно тогава въздушното раждане може да измести часът на раждане.
Може самият часовник на стената, който ползват докторите да не е верен например. В някои болници има от старите социалистически часовници при които няма минути и съответно докторите виждат една дебела черна стрелка между две дебели черни чертички и хоп, детето се записва с 3, 4 минути грешка само заради това.
Също е възможно поради смяната на времето да има грешка при по стари раждания, особено около дните на смяна на часът заради грешки при преминаване на времето.
Може да има разминаване на часовете при две близки родилки. Тоест една тъкмо ражда, но втората влиза по спешност и следващата трябва да бъде изкарана много бързо. При такива случаи докторите по късно записват времето, и тогава се опитват мислено да извадят времето за раждане на втората родилка, за да получат първото време.
Най-сигурното време е ако майката може да види часовника на стената веднага след като роди. Затова се препоръчва на всички момичета които тепърва ще раждат да наблюдават часовника, за да си спестят после ядовете.
Но ако случайно не се вижда часовника и мислите че докторите са сбъркали, после може да дадете подробности за самото раждане, защото дори типът, продължителността, болките, изтичане на води, и други подробности, може да подскаже на астролога какъв е асцендента на детето.

Общи условия

Активация на акаунт