Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 33 399
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
А вие във връзка ли сте изобщо някаква или само го харесваш? Според мен, ако не е първото не се хабете в анализи, които дават очаквания. Пък и да сте в някакви отношения дори да не се стигне до сериозна връзка пак е по-добре и истинско да сте изживели нещо, отколкото да не го допуснете, ако синастрията не казва, че няма да е сериозна връзка.
Дори според мен синастрия трябва да се прави след поне 2-3 години връзка, за да се проследи реално как работят тези аспекти, не само на теория.

Заедно сме от няколко месеца и засега много силно се усеща обсебване. Може би от разположението на АСЦ към 5 и 8 , не знам. Има силно привличане и можем да говорим с часове. Силна ревност също има. Всичко е много бурно.

Бурните връзки обикновено преминават бързо.
Те са много емоционално наситени и се изхабяват.
Няма как да имаме приключение и спокойствие.
Една стабилна връзка се гради бавно и без резки амплитуди, но и не се очакват бурни страсти.

# 511
Може ли по натала да се види какъв си бил в миналия си живот, как си живял, в коя държава?

# 512
Може ли по натала да се види какъв си бил в миналия си живот, как си живял, в коя държава?

Не, пълна измама е това. Но се предлага като услуга от много популярни астролози.

Дори в индийската, дето е основана именно на допускането за "карма" и "прераждания", няма такова нещо.
А нашите комерсиални фантазьори разказват врели-некипели и баламосват доверчиви клиенти. ))

# 513
Благодаря ти, Sotis!
Правих си един хорарен въпрос, къде да се упражня, къде наистина ме вълнува.... Дали ще имаме комуникация с човекът по име, тъй като се скарахме. То се вижда и от разходящия съвпад на Луната и Марс.
Нашите Управители Сатурн и Луна са в хубав аспект  тригон, Луната е силна в своите си води е - в Рак. Моя У3 е Марс в негов 12Д - може да показва скрита комуникация / ние по принцип " тайно" комуникираме/ . Негов У3 е Венера в негов 3Д , пак хубаво положение. Двата ни У3 са в пол. сходящ аспект тригон.
Луната е в тригон ( разходящ, но като в тригон пак е хубав аспект, нали така?/ с Венера.
Марс У3 е в хубав аспект със Сатурн/У Асц/ , като Сатурн е в негов 8д , аз го тълкувам като , че мисли за мен, има желание / или ми се иска Smile /
На Луната й предстои секстил с Меркурий / естествен сигнификатор на комуникацията/ , тригон с Нептун / това не знам как да го тълкувам и има ли отношение към въпроса ми/ и последен аспект опозиция с Плутон. Аз гледам и транссатурновите планети в хорарите, знам , че някои не ги зачитат, но от форуми и хора, от които съм се опитвала сама да чета нещичко и да понауча мисля, че работят.
Та този последен аспект не знам как да го разбирам. При толкова много положителни аспекти, това накрая Не или Да ще да е? Тук удрям на камък. Моите опити са това, не знам къде съм права, къде не... Моля за съдействие.

# 514
Луната няма да направи секстил с Меркурий до края на знака. Той влиза във Везни, преди да се заформи аспект. Освен това отива към изгаряне, което не е благоприятен показател. Но в случая той нито е управител на часа, нито е сигнификатор на кверента или квезита.

Луната, която представя квезита, е по-бързата планета – тя ще направи тригон със Сатурн, така че по-голяма вероятност има той да се обади. Ако и когато се отсърди, още е под влияние на тази кавга. Луната е силна, но вече е отишла в слаб и неблагоприятен дом. Сатурн /сигнификатор на питащия/ също е слаб.

Уран, Нептун, Плутон нямат никаква роля в хорарните карти. С изключение на случаите, когато са много близо до ъгъл, съвпад по градус. И тяхното влияние винаги е вторично, като на неподвижните звезди.

Тъй като тук няма никаква предистория и не е уточнено какви са били отношенията преди кавгата – любовни, приятелски или колегиални, не може да се определят и допълнителни сигнификатори, за да се направи по-задълбочено съждение.

# 515
То аз съм сърдитата Grinning чисто интимни са отношенията. В хорар това е по 5 Д, не като в натална карта, нали? Поне по чуждестранни форуми така съм чела.А по 8д са желанията.
Ако оставим настрана тогава транссатурновите, кой ще е последния аспект на Луната? Не знам ,но при мен винаги има ли негативен аспект към някоя от тях, не се случва хорара. Знам, че много астролози не ги гледат в хорар, но някои да..

# 516
Да, по 5ти дом са романтичните и интимни отношения.
Но ако се пита за конкретен човек, се разглежда по 1ви и 7ми, освен ако не е някаква роднинска връзка или не се пита за шеф, работодател – там други домове се определят.

Последният и единствен сходящ аспект на Луната е със Сатурн.
В традиционната хорарна астрология не се гледат транссатурни и астероиди.
Ако астрологът е от съвременното направление, тогава обикновено гледа всичко или добавя по нещо – по свое усмотрение. Даже и Сабиански символи в хорар, вече има и такива "авторски методики".

# 517
Значи има вероятност той да се обади....

# 518
Ако се отсърди. Има сходящ тригон от Луната към Сатурн, но това не винаги сработва, когато сигнификаторите са в слаби домове. Ще бъде интересно да се проследи във времето как ще сработи хорарът.

Преди броени дни имах два учебни хорара от колега астролог – той го гледа по ведическа Прашна, за по западна астрология. Двете карти недвусмислено показваха, че има проблем с това, за което пита.
И вчера ме изненада, като препрати съобщение от обслужващата банка, че никакъв проблем няма.
В първия хорар се беше показало, че има проблем с банкнотата, но нямаше как да се разграничат показателите – дали проблемът идва от техническа грешка в четящото устройство, или от самата банкнота /съмнение за фалшиви пари/. Първият хорар е отчел, че има проблем, но не е показал на какво се дължи.

# 519
Ами то всъщност аз се обидих на негово изказване и спрях да му говоря. Той уж на майтап хвърляше разни реплики, но според мен с агресивен тон и  аз се засегнах. Оттогава не сме се и засичали, та изобщо не знам знае ли, че съм му сърдита Grinning аз зададох конкретно въпрос дали той ще потърси мен, защото не знам как да реагирам - дали да загърбя изказването му или нямат почва тези отношения и по - добре да приключим всичко. Зададох въпроса за 1 седмица, тъй че после ще пиша какво е станало.
Интересно, че това е първия хорар от месеци насам, в който нашите управители са в хармоничен аспект. Досега винаги, ама винаги бяха в квадратура или опозиция.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 18:28 от Yan25

# 520
  • SF
Управителят му е Луна, само ако сте в партньорски отношения, живеете на брачни начала и т.н. Ако само се закачате като гаджета, би трябвало да е по пети дом.

# 521
Гледам го с луната понеже е назован по име..

# 522
Аз пък да ви кажа нещо забавно. Вчера точно при съвпада на Луната с Марс (който е точно на моят натален ъглов и силно аспектиран Марс) си залях ръката с вряла супа, и сега имам една огромна червена част от ръката, възпалена, абе ужас. 😀

# 523
Радвай се, че само това е щетата. По-добре да се размине с нещо дребно.

На мен този транзит на Марс ми донесе неочакван бан, без никакви обяснения, в една голяма чуждестранна група.

Обаче така са ми направили огромна услуга – по цял ден ги дундурках да им отговарям на въпроси, които са за пълноценна консултация. После ми излизаха през носа моите реални поръчки, върху които работя по нощите.
Понякога заради едното човешко общуване си губя времето, което е предвидено за изпълнение на поръчки. Хората си мислят, че пишеш и се отзоваваш, защото имаш много свободно време и няма с какво да го запълниш.

Та въобще не съжалявам за наложеното ограничение. В група с над 30 хил. човека имаше не повече от двама-трима астролози, от които можеше да се прочете нещо интересно извън обичайния ежедневен спам, който се представя за "професионална астрология" пред широката публика.

# 524
Здравейте,момичета Flowers Hibiscus  Юли месец от любопитство посетих астролог.Имам някои лични проблеми,макар да не са особенно сериозни.Досега не бях посещавала.Направи ми натална карта и ми каза,че не може да работи с мен,защото имам външна намеса и не може да ми помогне.Малко се поизплаших и след един месец посетих друг астролог,казах му какво ми е казано.Започна и той с натална карта,направи някои проверки и той каза същото,че има направена много сериозна външна намеса в 5 дом и не иска да се занимава с такива неща.И с двете астроложки имах лични срещи в Лондон.Живея там.Не са ми искали допълнително пари или нещо такова,просто казаха,че не могат да ми бъдат полезни.Ако някои от Вас има представа какво може да означава тази външна намеса и защо не биха искали да работят с мен ,бих била много благодарна да сподели.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 01:52 от vtv131313

Общи условия

Активация на акаунт