Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 33 402
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Така е.Всеки има по-трудни периоди в живота.Факт!Просто се стреснах от казаното за "външна намеса" и нямах представа как да го тълкувам,тъй като нямам абсолютно никакво понятие от астрология.Реално не знам изобщо дали съществуват "външни намеси","енергийни възтействия" и т.н затова реших да попитам.

Вместо да гадаем, можете - ако желаете - да си споделите наталната карта тук. Трябва обаче да е с данни, тъй като ние от античното направление работим с други методи и строим други карти.

Има методи, с които може да се прецени дали човек е изобщо предразположен към външни (енергийни) въздействия. Най-добре това се вижда с индийска астрология. Или може би наистина двете астроложки от Лондон са имали нещо друго предвид. Пуснете си картата с първоначалния час на раждане, чужди ректификации не ми трябват и са ми съмнителни.

# 541
  • София
За първи път реших да проверя как изглежда наталната карта на моята дъщеря, която е само на 13 и определено се изненадах. Намирам я за сърдечна и чувствителна. А почти всички планети й се намират в овен, в 8 и 9 дом.
Трябва ли да ме тревожи това струпване на планети и трябва ли още от сега да се обърна към астролог?
Ето и картата

# 542
Асцендентът е съвсем граничен – когато поотрасне, задължително ще се прави ректификация. Иначе няма да са верни астрологичните анализи. Освен ако не сте сигурна, че в болницата са записали точно часа, без закръгляне.

Не е нужно още отсега да се прави консултация с астролог, освен ако не Ви интересуват конкретни теми, такива като таланти, способности, образование, избор на професия, или ако има някакъв проблем със социализацията, в отношенията между родителите и детето.

Картата наистина е много специфична и не е чак толкова лесна за анализ – далеч не всеки астролог ще се справи, избирайте внимателно. Имам предвид, когато му дойде времето за консултация.

# 543
  • SF
Ихааа, колко много огън!
В чувствителния 8 дом. Simple Smile

# 544
Аз имам стелиум (съвпад на 3 планети + 1 до тях) в един и същи знак и дом.
Такъв силен стелиум от 5+1 планети в 1 знак не съм виждала досега. Особено за дарби и способности ще е много интересно за анализ от профитата.

# 545
Здравейте! Моля само за няколко думи относно моята натална карта. Опитните биха ли казали нещо, което им се набива в очи и обикновено не излиза в автоматичните интерпретации. Аз съм абсолютно незнаеща, но астрологията ме вълнува. Благодаря

# 546
  • SF
Много ъглови планети?
Не мога да гадая, какво ви се набива на очи, а го няма в автоматичните интерпретации.

# 547
Много ъглови планети?
Не мога да гадая, какво ви се набива на очи, а го няма в автоматичните интерпретации.
Какво означават ъгловите планети?
Не, не аз питам дали се вижда нещо, което автоматичните интерпретации не биха описали в сайтовете за автоматично изчисление на НК(питам, като незнаещ, не е като многознайка).

# 548
  • SF
Планети върху куспиди съм искала да кажа.

# 549
В автоматичните интерпретации освен психопортрет и анализ по отделни позиции нищо не излиза. Но и немалко платени консултации с астролози протичат по същия начин, доколкото съм чувала от клиенти и познати.

Всяка натална карта се тълкува тема по тема. Първо се прави универсален прочит – по-обобщено, определя се силата и успешността на хороскопа, след това се анализира всяка конкретна тема поотделно, анализират се съответните сигнификатори (показатели), техният статус и връзки в хороскопа – кой какво обещава. Това няма да го намерите никъде в автоматичните интерпретации.

Принципно, ако има повече ъглови планети, това може да означава по-динамичен живот. Но успешнотта на хороскопа не се определя само по това. Зависи какви ъглови планети и с какъв статус. Някои ъглови планети работят за добро, други за лошо.

Този сайт, който сте използвали, е ненадежден. Бърка позицията на Медиум Цели. За толкова години така и не го оправиха. Асцендентът Ви е към края на знака, така че много зависи от часа на раждане – доколко е точен. Ако е по-късен, отива в началото на Стрелец, но Скорпионът е бавно изгряващ знак и зависи какво е отклонението във времето.

# 550
Ъгловите планети  са акцент.

# 551
В автоматичните интерпретации освен психопортрет и анализ по отделни позиции нищо не излиза. Но и немалко платени консултации с астролози протичат по същия начин, доколкото съм чувала от клиенти и познати.

Всяка натална карта се тълкува тема по тема. Първо се прави универсален прочит – по-обобщено, определя се силата и успешността на хороскопа, след това се анализира всяка конкретна тема поотделно, анализират се съответните сигнификатори (показатели), техният статус и връзки в хороскопа – кой какво обещава. Това няма да го намерите никъде в автоматичните интерпретации.

Принципно, ако има повече ъглови планети, това може да означава по-динамичен живот. Но успешнотта на хороскопа не се определя само по това. Зависи какви ъглови планети и с какъв статус. Някои ъглови планети работят за добро, други за лошо.

Този сайт, който сте използвали, е ненадежден. Бърка позицията на Медиум Цели. За толкова години така и не го оправиха. Асцендентът Ви е към края на знака, така че много зависи от часа на раждане – доколко е точен. Ако е по-късен, отива в началото на Стрелец, но Скорпионът е бавно изгряващ знак и зависи какво е отклонението във времето.
За часът съм сигурна. А има ли някой сайт, който е коректен? Чуждестранен може би?  Благодаря за отговора 🍀

# 552
Ако часът не е по-късен, в последните градуси на Скорпион остава Асцендентът.
Има два популярни чуждестранни сайта, които смятат всичко точно и има много модули там, с различни техники и видове карти – astro.com и astro-seek.

# 553
За първи път реших да проверя как изглежда наталната карта на моята дъщеря, която е само на 13 и определено се изненадах. Намирам я за сърдечна и чувствителна. А почти всички планети й се намират в овен, в 8 и 9 дом.
Трябва ли да ме тревожи това струпване на планети и трябва ли още от сега да се обърна към астролог?
Ето и картата

Ехаааа ❤ много ми харесва това.
Иначе има една шега за Овена, че е воден знак под прикритие, точно защото това са страшно чувствителни хора.
Обожавам Овенската енергия, първична и автентична. Имате специално дете, моите поздравления.

# 554
Аз пък да попитам какво означава, ако всички планети ( без Луната) са струпани в горната част на картата? Под оста 1-7 дом има една самотна Луна, а всичко друго е пръснато горе по домовете.

Общи условия

Активация на акаунт