Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 504
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
При трансфер на ембриони според мен не толкова се гледат факторите за хирургична интервенция, колкото за това дали ще се задържи ембрионът в тялото, т.е. към този момент трябва да има що-годе добри репродуктивни указания по прогностика. Този ембрион трябва да се задържи и да започне да се развива безпроблемно, а не да бъде изхвърлен. Така че според мен тази процедура не е класически случай на "хирургична интервенция" по Марс.

Да допълня: Марс е планета с гореща и суха природа, злосторник. Естествен сигнификатор на абортите – медицински и спонтанни. Неговата роля не е да задържи плода. Тук по-скоро трябва да има помощ от фертилни планети.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 18:58 от Sotis

# 601
Много полезна и ценна информация, благодаря ви!
 Имам една консултация, която препрочитам. Според нея до 15 декември съм в благоприятен период ( на Венера с Луна и Венера, разположени в ефективни домове) така че ще действам пък каквото е писано…

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 19:07 от •MERA•

# 602
Фертилните планети са Луна, Венера и Юпитер, но зависи и от техния статус в натала и в прогностиката.
Марс е планета на хирургията и нараняванията, не е фертилен сигнификатор. При Асцендент Скорпион или Овен има връзка с тялото, но сам по себе си не е свързан с бременността и децата.

# 603
Транзит Слънце опозе Марс (Марс У 8дом) в 0 градус е точното време на моето (непланирано от мен) секцио 😀 няма нищо случайно.
А по транзита на Луната знаех в кой ден ще родя.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:04 от Twinklestar

# 604
Трансферът не е операция. Няма рязане, убождане… Мера, успех. Flowers Four Leaf Clover

# 605
Транзит Слънце опозе Марс (Марс У 8дом) в 0 градус е точното време на моето (непланирано от мен) секцио 😀 няма нищо случайно.

Марс ми транзитира осми дом в Рак в момента . Ще мине към 9-ти (в Лъв) ,интересно е , че ще пътуваме за друга държава за трансферите , а далечните пътувания нали са свързани с 9 дом? А осми дом се свързва с раждането на нещо ново и смъртта , да ме поправят астролозите ако говоря глупости.

~Mystic~ , благодаря много!

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:02 от •MERA•

# 606
Трансферът не е операция. Няма рязане, убождане…

Благодаря за информацията, за мен беше важно да знам, тъй като в зависимост от вида процедура се определят различни сигнификатори в хороскопа. Никога не съм си правила инвитро процедури, нямам никаква представа как протича всичко и как се вграждат после заплодени яйцеклетки.

Значи нищо не се реже, ясно.

Имала съм запитвания и за вадене /замразяване/ на яйцеклетки. Там също не знам каква е процедурата – има ли рязане, убождане? Чувала съм, че е доста болезнено. Може би с някакъв инструмент ги вадят и откъсват.

# 607
При вадене на яйцеклетки има убождане, прави се с краткотрайна пълна упойка, бих го нарекла операция, да. Влиза се във фоликула и се извлича яйцеклетката. Но при трансфер ти връщат ембрионите с нещо като канюла, не се усеща нищо, като обикновен гинекологичен преглед е.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:32 от ~Mystic~

# 608
Разбрах, благодаря. Значи ваденето може да мине и по Марс, но трансферът и вграждането вече са с други сигнификатори.

# 609
Ваденето се прави под пълна упойка. Има убождане и извличане от яйчника на фоликули ( яйцеклетки) навън от организма.

При трансфера няма пълна упойка. Вкарва се нещо като дълъг тънък катетър , през който се подава ембриона през марката и поставя в утробата .

Моят предишен (неуспешен) трансфер беше доста болезнен при вкарването на нещото, през което вкарват ембриона . Дано този път мине по- леко и да имаме успешна имплантация .

Sotis, кои са сигнификаторите според теб при трансферите?

# 610
При трансферите, за да "прихване" оплодената яйцеклетка, т.е да се закрепи и да се развива вътре в утробата, според мен трябва фертилните сигнификатори да са активни – Луна, Венера, Юпитер. Но вече ако някоя от планетите е със слаб статус или в неблагоприятен дом, тогава избираме друга сред тия сигнификатори. А и зависи дали има такива активации по прогностика. Може да има силно поставен сигнификатор, но да не е активен към момента. А да се активира слаб и/или поразен, и това може да дава неуспешни опити.

# 611
Здравейте ! Бих искала да попитам наистина наистина ли смяната на знак на Плутон през ноември ще доведе до приключване на кармичен цикъл за кардиналните знаци. Аз съм с асц. Рак и се чудя дали това е поредната комерсиална прогноза или е истина.

# 612
  • SF
Какво значи една прогноза да е комерсиална?
Тук не сме, за да критикуваме колегите си и прогнозите им. Сигурна съм, че в нета можеш да намериш различни прогнози от представители на различните течения И ДВИЖЕНИЯ в астрологията. Simple Smile Някои имат повече време и ресурси да си направят добре изпипани странички и да публикуват информация (тях ли имаш предвид под "комерсиални"), други не пишат в нета, но и те биха искали да печелят от астро услуги. И те са комерсиални.
По принцип, тук се отнасяме с уважение към труда на всеки и не се замерваме с "моята астрология е много по-добра от твоята астрология".

# 613
Със същият коефициент на полезна информация, може да си четете хороскопа по зодия. Може да е от мейнстрийма, но в нета така или иначе няма да намерите истинска прогноза предназначена лично за Вас.

# 614
Благодаря за отговора, но не съм питала с цел да обезценявам труда на някого. Кой разбрал-разбрал. Твърде много астролози се навъдиха в инсаграм/тикток.

Общи условия

Активация на акаунт