Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 472
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Plovdiv
Къде по -точно?

# 661
# 662
Здравейте!Знаем ,че Плутон навлезе в знак Водолей за следващите 20 години. Но лично аз си обърках много къде да го гледам и тълкувам този Плутон-от това къде ни е Водолей в картата  -в кой дом,или спрямо зодията в кой дом попадал по рождение ,тотално нищо не разбирам!И още нещо -Юпитер в близнаци до кога е в знака близнаци и той или Сатурн в риби са виновни за неприятностите на сума близнаци,които познавам...то бива ,бива гадости ...ама кога ще свърши това???

# 663
Предсказателната астрология включва много повече методи и нито една прогноза не се прави само по транзити. Ако нямате достатъчно познания и не можете да си разчетете правилно натала, транзитите само ще Ви объркат допълнително.

# 664
Може ли да се гледа в наталната карта на човек преди да е родил, за това каква майка ще бъде и да се дадат някои насоки и съвети на човек какво е най-добре да прави, включително и за себе си като развитие? Говоря за справяне със следродилна депресия, кариерно развитие по време/след майчинство, както и кога е най-добре да роди, примерно след възврат на лунни възли и т.н? Също съвет колко деца е най-добре да има, нали първо се гледа по 5 ти дом, второ по 7ми, 3то по 9ти или 11ти беше? Включително луната.

# 665
Как така кога е най.добре да роди?
Анализират се репродуктивните показатели в натала и се гледа кога и как се активират. Така се определят фертилните години.

# 666
Как така кога е най.добре да роди?
Анализират се репродуктивните показатели в натала и се гледа кога и как се активират. Така се определят фертилните години.
Предполагам, че има няколко години или възможности.

# 667
Да, първо се оценяват наталните показатели и на тази база се гледа в прогностичен план кога има активации.

# 668
Докато Юпитер транзитира през първи дом според вас има ли смисъл да се мъча да отслабвам? От половин година опитвам, няма мърдане. Според мен като излезе от 1д би трябвало да имам повече успех?

# 669
Преди десетина години бях напълняла от стрес и качила 2 размера със Сатурн в знака на Асцендента, после с Юпитер в Асцендента подкарах режим със стриктни ограничения, започнах да правя редовни детокси и отслабнах рязко.

# 670
И аз с Юпитер на Асц отслабнах. Точно тази година правихме опити за забременяване и бях много обнадеждена от този транзит. Е, не успях да забременея, но пък отслабнах от стрес, че не мога.

# 671
И аз бях отслабнала с Юпитер там, защото всеки ден ходех около 2-3 часа пеша без пропускане до университета плюс по-малко ядене, защото пестях пари за пътуване 😂. Важното е да не се остарее докато Сатурн е в знака на асцендента, другото е ок дали отслабване или пълнеене.
Някой гледал ли е картата на Нина Добрев (знам че понякога се гледа от интерес на известни личности), сетих се за нея именно, че сякаш рязко започна да изглежда по-зряла. Също скоро получи предложение за брак, след няколко провалени опита от страна на годеника й, като всеки път й се е случвал инцидент (единият път счупи крак, другите не ги помня), но принципн, ако става така не е ли знак от съдбата, че не си на прав път?

# 672
  • При децата ми
От няколко дни се каня да пиша тук и все ме стяга под лъжичката... Cry Sad
Първо защото се отнася до близък за мен човек и второ за да не бъде въпросът ми тълкуван, като нещо от сорта... "Иска безплатен анализ..." Не, не искам. За съжаление познанията ми по астрология не са кой знае колко. Чета и гледам да отсявам информацията, но засега познанията ми не са на нужното ниво.
Та все пак ще попитам: В картата на този човек само Сатурновото възвръщане ли направи непоправимото? Sad

Скрит текст:

# 673
С транзитен Юпитер в 1 спазвах 90 дневната диета, ефекта остана с години.

# 674
Тоя юпитер в близнаци никак добре не ми повлия, а уж само хубави неща трябваше да се случат. Уж тръгна септември добре, и след два месеца с гръм и трясък пак от начало.

Общи условия

Активация на акаунт