Забременели след инвитро 54

• 47 073
  • 916
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, пиете ли безкофеиново кафе в ранните седмици? Аз след трансфера го спрях напълно кафето, но сега от време на време ми се пие. Мога и без него де, ако не е препоръчително Blush

# 331
Безкофеиново е по-лошо даже от нормалното. Пий си кафето и не се шашкай толкова Simple Smile

# 332
  • Варна
Момичета, пиете ли безкофеиново кафе в ранните седмици? Аз след трансфера го спрях напълно кафето, но сега от време на време ми се пие. Мога и без него де, ако не е препоръчително Blush

Аз пия фрапе с мляко и понякога нескафе late  3 в 1

# 333
А защо не си пиете по едно кафенце?
На Един здрав ембрион, кафето със сигурност няма да повлияе за каквото и да е 🙂

# 334
Ако се чувстваш добре може да си пийваш понякога лате или капучино   Simple Smile аз лично спрях напълни кафето, но защото в началото не ми се пиеше, а сега често почна да ми се допива. Понякога си пийвам 2 глътки от на мъж ми сутрин 😋

# 335
По 1-2 чашки кафе е позволено ☺️

# 336

То 3в1 е захар и глюкозен сироп, също е вредно.

# 337
Аз си пия кафе не съм го спирала пия го с мляко. И след трансфера си пиех по няколко глътки сутрин.Дори репродуктивния ми каза да си пия ,но само сутрин по едно кафе. Просто имаше дни в който не ми се пиеше. След първия преглед ми каза да си пия спокойно кафето тъй като е било част от ежедневието ми. И ако пуша да ги намаля. Ние и двамата не пушим и много рядко пиех второ кафе за деня. Така,че не съм се ограничавала. И сега съм в 15+ няма проблем.

# 338
  • Варна

То 3в1 е захар и глюкозен сироп, също е вредно.

Казах понякога Blush ,предпочитам си фрапето

# 339
Доколкото знам по чашка кафе на ден  е позволено. Аз не пия, никога не съм го харесвала. Карам си на Инка-фе, то дори си е полезно, в ограничени количества Smiley

# 340
Момичета тези, от вас които са с тромбофилия при кой хематолог се следите за гр. София става въпрос?

# 341
Момичета тези, от вас които са с тромбофилия при кой хематолог се следите за гр. София става въпрос?

Аз съм при Тончев. В токуда също има една жена ангиолог.

# 342

Тончев, МЦ София Simple Smile

# 343
Здравейте дами,да ви попитам след установена бременност избрах си къде да ме следят-в частна болница,но трябва ли да ходя за да регистрирам бременността  и на гинеколог работещ със здравната каса? Личната лекарка ми издаде направление и нещо такова ми каза,но не съм изобщо наясно как се прави.
Благодаря!

# 344
Не е задължително да се следиш по здравна каса, но може да се запишеш за да възползваш от полагащите ти се прегледи, кръвните изследвания също се покриват от касата, както и едната ФМ. Като се следиш на две места ще имаш и по-чести прегледи. Записването не е нищо особено, просто с направлението отиваш на преглед при избраният АГ, работещ със ЗК и ще те запишат за женска консултация.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 18:56 от Tessaria

Общи условия

Активация на акаунт