Забременели след инвитро 54

• 47 067
  • 916
  •   1
Отговори
# 345
Момичета до кога имахте болки? При мен бяха изчезнали, но се появи лек дискомфорт пак от време на време. Дали е нормално? Даже доста време не пих нош па.

# 346
  • София
Нормално е, матката си се разтяга периодично 🙂 Стига да не са силни, тип менструални, и да няма кръв - всичко е наред.

# 347
Да и при мен се появяват от време на време. Вероятно са нормални, важното да не са силни. Аз нищо не пия.

# 348
Да и при мен се появяват от време на време. Вероятно са нормални, важното да не са силни. Аз нищо не пия.

Аз изпих едно нош па за всеки случай, че нали уж казват, че матката трябвало да е “ спокойна”.

# 349
Ако имаш контракции, корема ти ще се втвърдява и се усеща като тежест ниско долу. Болките от разтягането не са същото нещо, аз нищо не пия за тях.

# 350
Момичета къде ходихте на 4Д ?
И кога успяхте да видите пола на бебчето

# 351
Аз изпих едно нош па за всеки случай, че нали уж казват, че матката трябвало да е “ спокойна”.
И аз така днес. Не са контракции, не ми е стегната матката, но усещането е близко на това при цикъл. Пих но шпа за всеки случай. Сега легнах малко и бебето прави кълбета в корема ми, имам чувството, че ми размества всички коремни органи.

# 352
И аз така днес. Не са контракции, не ми е стегната матката, но усещането е близко на това при цикъл. Пих но шпа за всеки случай. Сега легнах малко и бебето прави кълбета в корема ми, имам чувството, че ми размества всички коремни органи.

Да и при мен като при цикъл.

# 353
Момичета къде ходихте на 4Д ?
И кога успяхте да видите пола на бебчето

И при репродуктивния, и при следящия ми ЖК доктор апаратурата е нова (3/4D) и всеки преглед ми е такъв. Полът ми го казаха в началото на 12 г.с., но правих пренатален тест като направих 10 г.с. и го знаех преди прегледа със 100% точност.

# 354
Здравейте, как се справяте с киселините?

# 355
Газирана вода

# 356

Гавискон след ядене Hands Thumbsup

# 357
На мен ми помагат зелени ябълки или кисело мляко.

# 358
Сода, разтворена във вода и талцид от време на време. Нищо няма дългосрочно действие и става все по-зле. С първата бременност бях на квамател, който е за язва и въпреки това след раждането се оказах с гастрит. Поне последните години доста здравословно се хранех (по принуда, че правя кризи от пържено, а така обичах мекици...).

# 359
Момичета кога спряха да ви болят гърдите? Забелязвам от няколко дена, че не ги чувствам така болезнени и напрегнати. Моя приятелка е бременна и каза, че в 4 месец съвсем са спрели да я болят.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:02 от sunflower_22

Общи условия

Активация на акаунт