Забременели след инвитро 54

• 47 101
  • 916
  •   1
Отговори
# 315
Аз бях при д-р Павлова и съм доволна.

# 316
Аз ходя при д-р Мирчева, много ми харесва. Била съм и в Оскар клиник, при д-р Янкова, не препоръчвам. В Марковс не съм била, но съм чувала предимно позитивни отзиви.

# 317
Момичета, къде и при кой си правихте първата фетална?

Препоръка за Марковс

Кой там или Марковс? Виждам че има и други специалисти

МЦ Марковс - д-р Павлова Simple Smile

# 318
  • София
Аз ходя при д-р Мирчева, много ми харесва. Била съм и в Оскар клиник, при д-р Янкова, не препоръчвам. В Марковс не съм била, но съм чувала предимно позитивни отзиви.

Доктор Мирчева, моята любимка. Тази седмица се видяхме последно преди раждането. 😍 За мен си остава най-добрият специалист.

Съжалявам мен Павлова изобщо не ми харесва. Павлова и Чучумишев не виждаха проблем с водите, а такъв имаше. Писала съм го и преди - само Мирчева ми помогна да ги вдигна и то с хранене, а не медикаменти или репликата "ами някои жени са така". Еми не! В момента за супер напредналия период са повече от супер.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 23:13 от NadezhdaML

# 319

Доктор Мирчева, моята любимка. Тази седмица се видяхме последно преди раждането. 😍 За мен си остава най-добрият специалист.

Съжалявам мен Павлова изобщо не ми харесва.

На мен Станулов ми препоръча Мирчева във Вита нали така

# 320
В Щерев съм ходила на ФМ.

# 321
  • София
Доктор Мирчева вече работи във Софиямед.

# 322
Доктор Мирчева вече работи във Софиямед.
И на мен Др Дойчиновски ми препоръча нея, в понеделник съм на първия скрининг😊

# 323
  • София
Да. Добре че той ме насочи към нея. 🙃

# 324
Да. Добре че той ме насочи към нея. 🙃
А да попитам колко е цената на скрининга? Че никъде не  го намирам в ценоразписа

# 325
  • София
180 лв. е, 110 лв. е само доплер.

# 326
  • Варна
Здравейте момичета,карам много спокойна бременност(като изключим критичните моменти в началото) ,но от няколко дена сутрин като стана ми се повдига и се чувствам много отпаднала..никога не съм повръщала,не ми се е гадило и всички тези екстри ..възможно ли е да почна да повръщам от 18г.с.

# 327
  • София
Възможно е, аз и в 30та повръщах. И следващите седмици пак ми е било лошо. 😃
Бременна си, нормално е, а пък и е лято - жега и тн.

# 328
  • Варна
Възможно е, аз и в 30та повръщах. И следващите седмици пак ми е било лошо. 😃
Бременна си, нормално е, а пък и е лято - жега и тн.

А аз така се зарадвах ,че е минал този период Joy
Благодаряя Blush Hug

# 329
При мен също беше утихнал този период в 14 г.с и много се зарадвах и сега от няколко дена пак се завърна и гаденето и спането 😒 При мен е следобедно, чак вечер ми става по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт