Забременели след инвитро 54

• 47 071
  • 916
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Някъде тогава, но в края пак болят, така че е все тая.

# 361
Някъде тогава, но в края пак болят, така че е все тая.
Въпроса е да не се филмирам, че нещо не е наред 😬 а е нормално да намалее болката.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:25 от sunflower_22

# 362
А да попитам, колко време/дни след кървене лежахте? Знам, че е строго индивидуално и според случая, но ми е интересно горе-долу. Ясно, че си е желателно няколко седмици почивка, но някак си под почивка не разбирам само лежане.

# 363
Ами аз не съм лежала много, но почивах повече и не излизах навън, ако не се налагаше. Като се изчисти зацапването си продължих с нормалното ежедневие. Най-вече се пазех да не вдигам тежко и да не се преуморявам през цялата бременност. Сега е малко по-различно, защото трябва да се грижа за по-голямото дете, но за щастие с тази бременност не съм имала кървене.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 16:27 от Tessaria

# 364
Изписаха ми биозин мама по 1 таблетка, вече 7 дни го пия, но забравих да питам до кога. Някой пил ли е и колко време?

# 365
Изписаха ми биозин мама по 1 таблетка, вече 7 дни го пия, но забравих да питам до кога. Някой пил ли е и колко време?
Може да се пие през цялата бременност. Минимум 3 месеца.

# 366
Аз го пия от месец и нещо, по 2 на ден. Помага за усвояване на желязото. Май ще е до края.

# 367
Аз го пия от месец и нещо, по 2 на ден. Помага за усвояване на желязото. Май ще е до края.

В коя седмица си?

# 368
Момичета кога спряха да ви болят гърдите? Забелязвам от няколко дена, че не ги чувствам така болезнени и напрегнати. Моя приятелка е бременна и каза, че в 4 месец съвсем са спрели да я болят.

На мен никога не са ме боляли….

# 369
Гърдите все още ме болят, но не толкова, колкото в началото. Размерът им се е увеличил двойно. От чашка В, сега съм D. В 6-ти месец съм.

# 370
  • Варна
Здравейте..въпроса ми е за втората фетална..дали пак ще трябва да правим БХС?
Четох че се прави и кардиография на бебо..
И също на първата записахме ,че пункцията е била 5 дена преди трансфера..а тя беше Януари..а трансфера Март..дали е проблем

А да попитам, колко време/дни след кървене лежахте? Знам, че е строго индивидуално и според случая, но ми е интересно горе-долу. Ясно, че си е желателно няколко седмици почивка, но някак си под почивка не разбирам само лежане.

При първото кървене 1 седмица ..второто беше само отлепяне (90% ) реално..но лежах 20-22 дена

Момичета кога спряха да ви болят гърдите? Забелязвам от няколко дена, че не ги чувствам така болезнени и напрегнати. Моя приятелка е бременна и каза, че в 4 месец съвсем са спрели да я болят.

Мен и ме болят и ме сърбят Thinking

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 19:05 от VK.

# 371
# 372
Здравейте момичета. При Мирчева може ли ориентировачни цени за ранна фетална и БХС? И в коя седмица бяхте?

# 373
ФМ при д-р Мирчева е 180 лв. БХС можеш да направиш в Майчин дом безплатно, на всяка бременна се полага. Но мен ме прати в Цибалаб, защото разширеният пакет БХС включва PlGF и PAPP-A, а те ѝ трябваха за скрининга за прееклампсия.

# 374
ФМ при д-р Мирчева е 180 лв. БХС можеш да направиш в Майчин дом безплатно, на всяка бременна се полага. Но мен ме прати в Цибалаб, защото разширеният пакет БХС включва PlGF и PAPP-A, а те ѝ трябваха за скрининга за прееклампсия.

Тоест първо минаваш фетална и после те праща за изследвания така ли? Мислех че всичко там на място се прави

Общи условия

Активация на акаунт