Забременели след инвитро 54

• 47 061
  • 916
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета, малко съм притеснена и имам нужда от съвет.В деня на трансфер ми беше нисък прогестерона и увеличиха дозата 2*1 пролутекс и циклогест 2*1. Сега съм с положителен тест и пуснах прогестерон, който ме притесни 900. Макар, че го пуснах точно 1 час след като си поставих пролутекса и циклогеста, предполагам че и това е оказало влияние. В понеделник пак ще пусна преди да ги сложа и ще звъня в болницата. Но исках да разбера някой запознат ли е, толкова високия прогестерон опасен ли е?

# 376
Здравей, анонимен. Какви са единиците на прогестерона? Чела съм, че до 100 нг/мл е ок, според някои, но имай впредвид че високия прогестерон "застарява" лигавицата и ембриона, може да има проблеми с прикрепянето. Колко е ЧХГ и как расте?

# 377
Прогестерон, хепарин и всякакви медикаменти се приемат/ поставят инжекционно след изследване. Не преди това. Резултатът не е валиден.
Моят прогестерон беше 190 при горна граница 140 и ми намалиха циклогеста от 2 на 1 на ден. При тромбофилия е опасен във високи граници, защото сгъстява кръвта.

# 378
Здравейте момичета, малко съм притеснена и имам нужда от съвет.В деня на трансфер ми беше нисък прогестерона и увеличиха дозата 2*1 пролутекс и циклогест 2*1. Сега съм с положителен тест и пуснах прогестерон, който ме притесни 900. Макар, че го пуснах точно 1 час след като си поставих пролутекса и циклогеста, предполагам че и това е оказало влияние. В понеделник пак ще пусна преди да ги сложа и ще звъня в болницата. Но исках да разбера някой запознат ли е, толкова високия прогестерон опасен ли е?

В каква мерна единица е?

# 379
  • Варна
Здравейте ,какво ви е мнението за тези два крема

# 380
  • София
Взех си цял сет на Лансинох, препоръчан ми е от вече родили и изпробвали, доверих се.

# 381
  • Варна
Взех си цял сет на Лансинох, препоръчан ми е от вече родили и изпробвали, доверих се.

Предполагам всичко влиза в този комплект ..вие с електрическа или ръчна помпа избрахте? Blush

# 382
  • София
Електрическа. Не мога да се мъча с ръчна. 😅

В комплекта имаше терапия за гърди, заедно с кремчета за зърна.

# 383
  • Варна
NadezhdaML
Благодаря..ще заложа и аз май на електическата ! Blush

Да попитам някоя от вас имала ли е лек сърбеж в интимната обаст(възможно е и от жегите да е ) ..в момента съм на утрогестан скоро ще ми го спират..

# 384
VK. коментирай с доктор в понеделник. До тогава - повече хигиена и постоянно смяна на памучно бельо. Може да си направила някакво замърсяване, което не е за пренебрегване.

# 385
  • Варна
VK. коментирай с доктор в понеделник. До тогава - повече хигиена и постоянно смяна на памучно бельо. Може да си направила някакво замърсяване, което не е за пренебрегване.

Благодаря,ние и без това сме на преглед..а нещо по-специално трябва ли да се ползва ..пяна,гелове..или най-добре доктора като говоря с него ще ми каже ..посъветваха ме да  спра с всякакви козметики и да си използвам стандартната вода и сапун

# 386
Аз използвам лактацид (оранжевия). Зная, че и гинексид е подходящ. Друг не бих ползвала. Или само вода и честа смяна на бельо. Но задължително памучни бикини. Без изкуствени материи.

Да добавя нещо важно- спри всичко сладко. Забелязах, че появи ли ми се течение и се повлиява от приема на сладки храни. По-бързо се оправям като го изключа.

# 387
  • Варна
Аз използвам лактацид (оранжевия). Зная, че и гинексид е подходящ. Друг не бих ползвала. Или само вода и честа смяна на бельо. Но задължително памучни бикини. Без изкуствени материи.

Пълна съм само с безшевни Disappointed Relieved ..сега като се замисля може и от ежедневните превръзки да е ..ползвам на Discreet зелените и чак сега видях ,че са с водна лилия Disappointed

# 388
Напълно възможно е да е от тях. Аз последната 1-2 година ползвам тези на лидл. Обикновени, малките кутии, които са. Нямала съм проблем. Ароматизирани и прочие не ми действат добре на мен. На много фирми съм сменила.

# 389
  • Варна
Напълно възможно е да е от тях. Аз последната 1-2 година ползвам тези на лидл. Обикновени, малките кутии, които са. Нямала съм проблем. Ароматизирани и прочие не ми действат добре на мен. На много фирми съм сменила.

Благодаря ти,ще ги пробвам щом не са ароматизирани няма да имам проблеми ..но разбира се ще споделя и на доктора Blush

Общи условия

Активация на акаунт