Забременели след инвитро 54

• 46 955
  • 916
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, някой правил ли е свеж трянсфер след дълъг протокол?

# 691
Здравейте. Днес започнах да получавам остра болка ниско в корема, само от едната страна, вляво. Нямаше да се притесня, ако беше само веднъж. Но от обяд насам започна да зачестява. Повявява се за няколко секунди и изчезва, след известно време отново и така вече няколко пъти от обяд насам и не е много лека. Досега имах само леки спазми на цялата матка по 2-3 пъти за деня, но тази остра болка, която се усеща като от яйчник много ме притеснява. Няма кървене иначе. Нормално ли е да се случва се чудя?

# 692
Здравейте. Днес започнах да получавам остра болка ниско в корема, само от едната страна, вляво. Нямаше да се притесня, ако беше само веднъж. Но от обяд насам започна да зачестява. Повявява се за няколко секунди и изчезва, след известно време отново и така вече няколко пъти от обяд насам и не е много лека. Досега имах само леки спазми на цялата матка по 2-3 пъти за деня, но тази остра болка, която се усеща като от яйчник много ме притеснява. Няма кървене иначе. Нормално ли е да се случва се чудя?

Аз имах такава болка, все едно съм в овулация и фоликула се пука. Не помня обаче в коя седмица беше

# 693
Да, точно като след овулация я усещам. Благодаря за отговора, успокои ме малко, надявам се да е наред, просто всяко ново усещане ме стряска и се чудя на какво може да се дължи. Днес не съм правила нищо кой знае какво, освен че си бях обула за няколко часа едни по-тесни дънки, но си лежа основно, а сега отново се усеща и е по-често.

# 694
Да, точно като след овулация я усещам. Благодаря за отговора, успокои ме малко, надявам се да е наред, просто всяко ново усещане ме стряска и се чудя на какво може да се дължи. Днес не съм правила нищо кой знае какво, освен че си бях обула за няколко часа едни по-тесни дънки, но си лежа основно, а сега отново се усеща и е по-често.

Аз даже имах от ляво, после се появи и от дясно. Казаха ми че било нормално. Даже ми се смяха че яйчниците не функционирали сега, аз знам че не функционират, ама се усеща точно така като пукане на фоликул

# 695
Момичета, някой правил ли е свеж трянсфер след дълъг протокол?

Аз съм правила два такива. Първия е на 2 години и рисува до мен, а втория е 16 г.с.

# 696
Момичета имате ли някаква идея за витамини като Цинк, омега , вит Д , дали повишават имунитета и съответно да вдигат нк клетките и да пречи на забременяване ?

# 697
Момичета имате ли някаква идея за витамини като Цинк, омега , вит Д , дали повишават имунитета и съответно да вдигат нк клетките и да пречи на забременяване ?

Не мисля, че действат така. По-скоро повишават шанса за бременност. Все пак аз и от трите пия и съм си в 9я месец.

# 698
  • Be realistic - plan for a miracle.
Омега-та - със сигурност не.
Микроелементите е хубаво да се изследват преди да се пристъпи към прием, за да се види има ли дефицит и с какво количество да се попълни Simple Smile

# 699
Може ли да препоръчате Омега 3 и продължавате ли с приема и през бремеността на Цинка и Омегата ?

# 700
Може ли да препоръчате Омега 3 и продължавате ли с приема и през бремеността на Цинка и Омегата ?
+1
Аз пия омега 3 на Абофарма, но наскоро прочетох, че омегата от риби може да съдържа тежки метали, и минах на омега от водорасли, смесено е със зехтин. Понеже е сироп, има вкус точно на зехтин, ужасно е. Така че, ако някой е проучвал повече за омега 3, нека сподели Sweat Smile

# 701
+1
Аз пия омега 3 на Абофарма, но наскоро прочетох, че омегата от риби може да съдържа тежки метали, и минах на омега от водорасли, смесено е със зехтин. Понеже е сироп, има вкус точно на зехтин, ужасно е. Така че, ако някой е проучвал повече за омега 3, нека сподели Sweat Smile

Аз бях на еднокринолог и ми препоръчаха омега , била мнохо добра и мисля да взема нея . По това което чета е доста пречистена.
https://primasanitas.com/bg/shop/omega-3/

А нещо друго някой пие ли преди забременяване , аз съм след аборт и искам да си набавя , ще пусна за вит. Д
Сега съм взела да приемам Омега , цинк , хомоцистеин в който има и фолиева , нещо друго да добавите?

# 702
  • София
Бих добавила спирулина на прах. Иначе аз приемах през бременността омега 3 (през бременността също, беше една пречистена норвежка, за бременни), Б12 мерилиран, алфа липоева киселина, витамин Д.
Преди да забременея пиех и убиквинол - коензим q10 e.

# 703

Аз приемах този от турция дали пак да го взема той е и омега и убиквинол или да ми препоръчате отделно убиквинол?

# 704

Тези са супер от водорасли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт