С какво ви дразнят свекървите? - 157

• 40 252
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Другата България
Стана ли седмица вече да се дъвче едно и също и да се търси нещо там, където го няма?
Разбрахме и че съфорумката е умна, ученолюбива, работлива.....не остана.
Дайте друг казус. Blush

# 541
Честито и от мен и лека бременност. Само имам една препоръка - ме е нужно мъжът ти да ти снася всичко негативно, което родителите му са казали за тебе, нито пък да коментира вс тях в  първия триместър, (или когато и да било), че няма да  раждаш в държавна болница.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 00:03 от bubanka

# 542
.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:09 от •mimoza•

# 543
Скрит текст:
И моята свекърва много държи да ни даде нещо.
Все ще извади някакви неща от гардероба и все такива,които са от 80-те години и няма да влязат в употреба.Например нощници,комбинезони...
За храната-тя сега е почти неподвижна,но и когато беше на крака пак нищо не е пращала.Не ме разбирайте погрешно,не сме чакали..
Точно обратното-ние и пращаме вече 20 години .
Ако не и пратим ,тя си иска жената.Даже е недоволна.
Най-много ме вбеси на един празник-детето с висока температура и обриви ,ние чакаме в спешното отделение на болницата.Тя звъни.Обяснявам къде сме.И тя-,,А,добре.Аз само да кажа,че ми се е прияло руло с мармалад ,да ми направиш....,,Ами затворих телефона.Даже не пита какво му има на детето.

Скара се със съпруга ми.
Каза му,че е свикнала мазата и да е пълна със зимни на.
,,До сега баба ти правеше,сега е ваш ред..,,

Скрит текст:
Тя не умееше да готви.
Свекър ми беше отличен готвач,но почина човека.
Готвили сме двамата.Много се разбирахме с него..
Ей това е ... Има един типаж хора, които точно така си минават пред живота.

# 544
  • Наблизо
Гугъл,честито бебе!!Радвам се да те видя тук!
Твоите свекъри са един път..
Вероника, твоята е някакъв вид гранично разстройство,така ли е? Това не е човешко.

Хеч,аз съм на мнението на колежките.Звучи като жената да те приема и да се опитва да се държи добре.Не си отговорна какво е ставало преди теб,но не виждам тя да е зациклила.Не е нужно да сте първи дружки,но и да й се дразниш за неща,които тя все пак не може да контролира(това че е била близка с бившата,въпреки че не подкрепям изобщо това,че е говорила за нея).Бъди над нещата и какво правя аз.Когато от другата страна виждам усилия и желание,се опитвам да се поставя на тяхно място (като свекърва) и мисля аз как бих се чувствала ако снаха ми се държи като мен.
Успех и хубава сватба пожелавам!

# 545
Iris04, така е. Simple Smile) Той отдавна не ми снася всичко, а реално и той ги чува доста рядко. Ама този път ми разказа, защото и той се беше изумил. Grinning Не знам защо се изумява, от тях само бисери.

# 546
  • София
На Вероника е един път свекървата. Доста ми е познат типажа, защото аз си имах такъв / не свекърва / - определено е психично отклонение.
Google76 И твоите са образи. Пускай си през ушите всякакви коментари - смислено общуване няма да се получи за съжаление. Хубавото е, че твоят човек е до теб, което е важно, най-важното и лека бременност!!

# 547
Два аналогични случая при Хечи и Гугъл, дърти мъже прикоткали млади момичета, мотали ги 10 години, ама те милите смятат,  че не били готови за брак и деца. Ами не, мотали са ви и са си били на приказка с мама и тати, и са донасяли вкъщи какво рекла маман, няма от къде да знаете освен от милото. Сега подгонили 40 така, кой с наднормено, кой с кръвно, набързо деца и брак. Да сте живи и здрави и да си родите децата, и не са виновни свекърите, търси мъжа в картинката.

# 548
Изказа се неподготвена , извинявай.

# 549
  • Бургас
Два аналогични случая при Хечи и Гугъл, дърти мъже прикоткали млади момичета, мотали ги 10 години, ама те милите смятат,  че не били готови за брак и деца. Ами не, мотали са ви и са си били на приказка с мама и тати, и са донасяли вкъщи какво рекла маман, няма от къде да знаете освен от милото. Сега подгонили 40 така, кой с наднормено, кой с кръвно, набързо деца и брак. Да сте живи и здрави и да си родите децата, и не са виновни свекърите, търси мъжа в картинката.
Видно е, че не си чела предишни постове на потребителките. Пълна глупост е цялото ти заключение. Няма нищо вярно в него.

# 550
  • София
Joy

Скоро не бях попадала на толкова неадекватно изказване.

# 551
  • София
Два аналогични случая при Хечи и Гугъл, дърти мъже прикоткали млади момичета, мотали ги 10 години, ама те милите смятат,  че не били готови за брак и деца. Ами не, мотали са ви и са си били на приказка с мама и тати, и са донасяли вкъщи какво рекла маман, няма от къде да знаете освен от милото. Сега подгонили 40 така, кой с наднормено, кой с кръвно, набързо деца и брак. Да сте живи и здрави и да си родите децата, и не са виновни свекърите, търси мъжа в картинката.
Дори да е както казваш, каквито и да са мъжете, те са ги избрали. Независимо от разбиранията ни, тук говорим за свекървите.
Дали прочете, че приятелят на Гугъл е в топ форма?
Единственото, което мога да разбера е - ако свекървите са смятали, че тези по-млади жени в крайна сметка ще зарежат синовете им, които и без това са попрезрели.

# 552
Зачудих се дали да отговарям на тая простотия, но усетих дежа вю от свекървенските бисери - подобно е и това. Grinning Тях ги игнорирам, мога и това да игнорирам. Grinning

# 553
  • Melmak
О, да, аз щото на 25 бях презряла за деца. Направо се молех на мм да ми направи, ама той бягаше като Юсеин Болт.

Нищо не е на бързо. Не знам кой бърза? Аз лично не, което е видно. Нито се женим, защото съм бременна, нито заради бързане.

# 554
  • София
О, да, аз щото на 25 бях презряла за деца. Направо се молех на мм да ми направи, ама той бягаше като Юсеин Болт.

Скрит текст:
Нищо не е на бързо. Не знам кой бърза? Аз лично не, което е видно. Нито се женим, защото съм бременна, нито заради бързане.

JoyJoyJoy
Буквално се задавих от смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт