Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 34 643
  • 968
  •   1
Отговори
# 930
Хахаха, сега е ясно. 😂 Винаги има такива мъже, които се мислят за неотразими, дори когато няма ни най-малки поводи да се тълкува така.

Не знам за зодии, но са адски противни и нелепи с напористата си простащина.

# 931
Мен най- много ме дразни мрънкането, оплакването при мъжете деви и вярата, че са най, най!

# 932
Пресен казус. Може би неведнъж съм изразявала мнение какво мисля относно прекратяването на контакт "изневиделица" и най-вече за блокирането. Преди два дни мъж, с който сме просто познати и "приятели" във фейсбук, ми пише. Всъщност това, което ме "свързваше" с него, е жена му, с която преди време деляхме общо работно място. А с въпросната двойка се запознахме посредством моя бивша любов. След като прекратихме връзката, жената от двойката беше единствената, с която държах да запазя някакъв контакт в соц. мрежи.. Но по стечение на обстоятелствата мъжът й беше този, които "инициира" да бъдем "приятели" във фб и в продължение на няколко години бяхме такива.. След като ми писа и проведохме кратък, но достатъчно откровен, обстоен разговор, в който ясно ми даде да разбера, че ме харесва като човек (това е била и причината да ме запази в приятелската си листа според него) и че винаги мога да се обърна към него в нужда, аз му благодарих, но му заявих, че предвид естеството на разговора ни и ситуацията ни в момента - а именно, че нищо не ни свързва, е по-добре "приятелството" ни във фб да приключи тук. Бях достатъчно уважителна и честна към него, и чувствах, че съм в правото си преди всичко. Свързвах го по някакъв начин с моето минало, така че присъствието му, дори и онлайн, няма място в настоящето ми. Естеството на разговора ни е твърде личен, така че не мога да споделя кое ме провокира да взема това решение. Той уж прие нормално решението ми и прекратихме разговора, пожелавайки си успех. След като изтрих контакта, малко по-късно се върнах в чата....и тук се озадачих. Въпросният ме беше блокирал. Simple Smile Явно не съм достатъчно зряла ли, не съм достъчно цинична ли или лицемерна може би....но когато някой сам те е потърсил и ти е казал, че те харесва като човек и можеш да разчиташ на него, поне аз приемам думите му за чиста монета. Въпреки че не съм виждала смисъл в познанството ни, се отнесох като човек към него накрая. Но въпреки че се озадачих, сега ми е едновременно и смешно. Сякаш съдбата се намеси и сама изхвърли "боклука" от живота ми... Simple Smile

Моята теза е ясна, но тук вече, освен незрялост, ще добавя (необясним за мен) яд и интелектуална немощ. Simple Smile Не търся съмишленици, моето мнение така или иначе тежи колкото мнението на други 10 човека. Търся обяснение на този тип поведение. Защото на мен като земна зодия такъв тип нелогично поведение ме кара да гледам на конкретния човек като на човек с личностно разстойство... Чувствам се като в небрано лозе и не знам как да реагирам просто. Simple Smile
Въпросният човек е 10 год. по-голям от мен. Слънце, луна и венера в Близнаци. Марс в Телец, меркурий в Рак.

Любопитно ми е дали някой ще се припознае в описания казус; неговите причини заради които той е постъпвал по този начин? Кои зодии (или позиции) са ви скроявали такива номера?

# 933
Близнаци и Водолей.
Ще те разблокира утре/вдругиден.
Но не е от зодията, някои мъже са лабилни и реагират импулсивно.
А и щом така е решил и ти нямаш интерес за комуникация, какво значение има за теб, може би иска да не се дразни/подмамва да ти пише.

# 934
Човекът те  харесва, но не само като човек Wink

# 935
Благодаря за мненията, дами! 🌷
BasilA, о, не, категорично е без значение въпросният човек за мен. Озадачаващо ми е такъв тип "непредсказуемо" поведение. Както казах...вселената сама разчиства ненужното по пътя.
*JustMamma*, той се води приятел на мой бивш мъж. Поводът да ми пише беше по конкретен въпрос/проблем, може би затова не възприех постъпката му като причината, която предполагаш ти.🙂 Аз, че съм кон с капаци, така е, но предпочитам да не мисля неща, за които няма как да съм на 100% сигурна.

# 936
За мъж без значение не бих търсила чуждо мнение по въпроса

# 937
За мъж без значение не бих търсила чуждо мнение по въпроса
Ако има някаква емоция, а то очевидно има, то тя е предизвикана от провокирания разговор и последвалите "нелогични" действия, които явно са отключили някакви неприятни спомени в мен. Неслучайно съм се фокусирала точно над това в коментара ми.

Историята ми е прясна, затова давам нея за пример.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 23:14 от green_lizard

# 938
Мен най- много ме дразни мрънкането, оплакването при мъжете деви и вярата, че са най, най!
Жените са същите...
А от мъж Близнаци се бяга с
300.
От опит- двулични, лъжата я нямат за нищо, стиснати и алчни, едно говорят, друго правят. Гледат само и единствено,те да са добре.
След толкова години приятелство във фб, ти пише сега?
Някаква болка лекува чрез теб, смятам аз.
Да, ще те разблокира, но нужен ли ти е?

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 20:39 от камъчка

# 939
  • София
Вярно е! Имам приятел Дева, като се съберем сме като две баби, ама пак ни е забавно.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:00 от Rockstar

# 940
Аз имам приятел Близнаци, който е готин и ценен за компания, лафче, услуги и т.н. За серизона връзка ми се струва рисковано, понеже никога не знаеш кое от двете му лица ще се прояви.

Имам дежа вю, щом прочета блокиране, разблокиране и Дева в едно изречение.

# 941
  • София
Е това ми е запазен патент!

В момента се занимавам с един Скорпион. Хем ми е тъмен, хем ме дразни и мрънка, хем характерно по скорпионски, държи на мен и се чудя...

# 942
  • Тра-ла-ла
Малкото мъже Деви, които познавам - всичките приличат на брат'чеди на Рачков. Едни такива хиперактивни и все едно постоянно ги бие някакъв вътрешен ток Joy И страшни латерни.

Скоро по един от проектите трябваше да дам оферта, а представител на Възложителя - беше мъж Дева. Правим огледа аз, мой колега и Девчото. Давам му оферта и след няколко дни ми казва "А, бе, ние май нещо не се разбрахме правилно за параметрите. Че аз тогава много говорих като се видяхме" Joy Joy: joy: И то така си беше - брейн стормнахме за 30 мин с колегата. Не можехме нормално да обсъдим огледа. Девчото само се обаждаше през нас да дава акъли при условие, че не е специалист и да говори разни лакърдии Joy А аз поне 3 пъти му казах да млъкне Joy (познаваме се и си имаме приказката и майтапа)

# 943
Джулс, ами то и Рачков е Дева 😂😂

# 944
Подсещате ме да проверя дали един колега е Дева. Отговаря на последните описания за хиперактивност, нервни изблици и плямпане.

Общи условия

Активация на акаунт