Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 100
  • 976
  •   1
Отговори
# 915
Да, предвид психарската им природа лесно махват, защото хората са им като предмети. Ако не е един, друг ще е.
това съм го виждала на теория и практика от Дева. Маха приятели от обкръжението, блокира ги в соц.мрежи. После му мине и си ги добави, точно като аксесоари ги върти.

# 916
Мъжете Деви са най- големите phycos - за тях хора са вещи и нужни само дотолкова, доколкото обслужват тяхното его.
Всичко се преценява с математическа прецизност и който не е перфектен, автоматично се изключва от кръга на доверените.

# 917
И големи клюкарки са мъже Дева.

# 918
Имам хубави впечатления от мъже везни риби, водолей, лъв.
Малко ме дразнят мъжете дева, идват ми скучни.
Не можем да си понасяме с мъжете овен.
С рак и скорпион имам много силно привличане. Аз съм риби. Но раците ми идват много прилепчиви, докато скорпионите прекалено дистанцирани .
Козирог, Стрелец и Близнаци не мога да ги отразя. Не са ми попадали в полезрението за по-близки впечатление

# 919
  • Deutschland
Викаш Рибите не понасяте Овни. Точно както си мислех.

# 920
Имах си вземане даване с една дева. Направо съм в потрес 😀 излизахме около два месеца, уж беше много заинтересован, мили думи, джентълменско отношение, разговори с часове, обещания и планове и изведнъж изчезна вдън земя 😀 зачудих се дали не е умрял, звъня, не вдига. След два дни се появява все едно нищо не е станало с “после ще ти разкажа :*” 😀 отговорих му, че не знам какво да му отговоря и това беше всичко. Мина седмица и все пак реших да го питам дали иска да говорим по въпроса и никакъв отговор. Държи се сякаш аз нещо съм сбъркала, а всичко си беше наред. Последният път като се видяхме изглеждаше влюбен даже, погледа, отношението, всичко. И ей така изведнъж от нищото всичко приключи без никакво обяснение.

# 921
  • София
Имала съм си работа с мъже Дева преди години, с единия даже живяхме заедно известно време, но повече не бих си го причинила. С този, където живяхме заедно всичко беше в двете крайности, мога да кажа, че това ми е най-бурната връзка, на много неща ме научи, но не бих повторила подобни отношения.

Като се замисля.. понякога от няколко мъже се получава, онзи единственият.

# 922
Май, май ще излезе, че всички са една зодия - мъж. И тук там някое изключение зодия - Мъж. Grinning

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 23:10 от Tina*

# 923
Отдавна съм казала, че трябват най- малко трима, та да скалъпиш що- годе идеалния.😆

# 924
имала съм МНОГО колеги дева, имала съм шеф дева
е не, нямам достъчно въображение да си представя коя доброволно би живяла с някой от тях

# 925
  • София
Защо бе Joy

Аз пък съм недоволна от овена като шеф, както и предполагах. Всичко е в последния момент, по хрумка, но пък с изискване да влезнеш, да се включиш веднага.
Освен това една вещица го върти на малкия си пръст и я фаворизира за сметка на всички останали, защото е токсична и го е страх от нея.
Дребнав и злопаметен, с болно его и комплекси. Малодушен и му шари окото. Преди да "тръгне по пътя на кариерата" (хахахаха) беше ми се пускал и на по- късен етап ме пита дали съм спала някога с колега, демек дали просто съм много послушна или съм го отрязала, защото е прост и смешен.
Номер 2, за протокола. Но си мисли, че е 1.

# 926
аз съм АС дева, марс ми е в 7ми дом и луната ми е в овен
колкото пъти случайно припадна по някой, все овен се оказва
ММ е с венера и марс в овен

# 927
  • София
Абе ужасни са девите , не знам как ги търпя. И мъжа и най- близките приятелките все такива. Мазохизъм ли е или нужда  някой да ми внася ред в хаоса не знам.

# 928
Защо бе Joy

Аз пък съм недоволна от овена като шеф, както и предполагах. Всичко е в последния момент, по хрумка, но пък с изискване да влезнеш, да се включиш веднага.
Освен това една вещица го върти на малкия си пръст и я фаворизира за сметка на всички останали, защото е токсична и го е страх от нея.
Дребнав и злопаметен, с болно его и комплекси. Малодушен и му шари окото. Преди да "тръгне по пътя на кариерата" (хахахаха) беше ми се пускал и на по- късен етап ме пита дали съм спала някога с колега, демек дали просто съм много послушна или съм го отрязала, защото е прост и смешен.
Номер 2, за протокола. Но си мисли, че е 1.

Кое е номер 2? Малко се загубих в понятията. Втория отрязан от теб или втория, с който си била? 😂 Извини ме, но е написано объркано.

# 929
  • София
2 хипотези визирах, хахаха

1. Дали просто спазвам дистанция на работното място, иначе ми е бил симпатичен
2. Дали съм го отрязала, защото е неприятен и ми е смешен.

Затова ме пита за нагласите ми след време. Според мен иска да е номер 1, но причината е хипотеза номер 2.

Общи условия

Активация на акаунт