Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 100
  • 976
  •   1
Отговори
# 945
  • Тра-ла-ла
Джулс, ами то и Рачков е Дева 😂😂
Знам 😁

# 946
Значи БНД не е истинска Дева, няма хиперактивност, може 5 дена да не стане от дивана. И хич не обича да дърдори, сама седи и мисли.

# 947
  • София
Съгласна съм за хиперактивност и дърдорене. В началото го взимах за интерес, а те просто са си такива.

# 948
Аз пък по-всезнаещи и по-самоуверени от Скорпионите не познавам и за разлика от една Дева, която в един момент ще включи разум и мисъл, на него око трябва да извадиш, за да го накараш да види другата гледна точка.
Рокси със Скорпиона нещата ще се получат когато за теб е преоритетно отношението му към личността ти, тогава не те дразни толкова много дървената му самоувереност.

# 949
Аз познавам трескави жени Дева. Мисля си, че такива Деви са закачили някоя лична планета в Скорпион.

# 950
Какво е трескави?

# 951
Бърбори, сменя теми, залива те с информация.

# 952
  • Тра-ла-ла
Бърбори, сменя теми, залива те с информация.
Това не са Скорпионски черти

# 953
  • София
За Деви говорим. То не са и от Девата де. По принцип и според Линда Гудман, Девата е спокойна и съзерцателна. Аз съм такава по принцип, преди някой да ми подпали Луната в Овен.
Обаче ми е супер странно, защо при мъжете Дева, Слънцето им влияе толкова странно на душевното състояние. Познавам много Деви, нито един не е на център. Айде, двама има кротки, ама ги влече алкохола.

# 954
  • Тра-ла-ла
Дева да не се намеси 😝 Върни се и прочети защо съм написала Скорпион 🙃

# 955
Съгласна съм за хиперактивност и дърдорене. В началото го взимах за интерес, а те просто са си такива.
Ето това е. Въпреки че аз например не съм хиперактивна или дърдорана, осъзнавам, че общуването ми е силна страна. Харесва ми, не избягвам конфронтацията. Но....случвало се е неведнъж в тази тема да се разочаровам от липса на адекватни социални умения и при зададен конкретен въпрос "Защо?" насреща ми се отговаря - "ми ти явно имаш интерес". 😀 Другите знаци да говорят за себе си, но моят интерес е изцяло в общуването.
Как да го кажа по-ясно? Може би по моя начин... - Блестя прекалено силно, за да забелязвам всеки, с когото дръзна да говоря. 🤭😉

# 956
Козирог е нашият хиперактивен дърдорко 😀 от първите дни на януари.

# 957
  • Бургас
Значи БНД не е истинска Дева, няма хиперактивност, може 5 дена да не стане от дивана. И хич не обича да дърдори, сама седи и мисли.

Ми то цяла Риба,  JustMammа.

При Девите въздушно-огнено влияние може да им даде такава общителност, иначе и те са малко саможиви като Рибите.

# 958
  • Тра-ла-ла
Единият фен Девчо направо не го свърташе. Стоим на питие на 1ва среща (след 1вата, на която се изложи). Идва една позната, с която не сме се виждали 10г, сяда на съседна маса зад нас. По някое време на връщане от тоалетна спирам до нея и си говорим 2-3 -4мин. Девчо почна трън да го боде по задника - подскача , върти се, слухти, някаква лека нервност. Направо ме напрегна дори след 2 коктейла 😁

Някакво Х време след като съм го отрязала - засича ме в едно заведение. И пак го изперка тока и започна да крачи нервно и да ме следи с поглед с кои мъже си говоря. Бъррр

# 959
Единият фен Девчо направо не го свърташе. Стоим на питие на 1ва среща (след 1вата, на която се изложи). Идва една позната, с която не сме се виждали 10г, сяда на съседна маса зад нас. По някое време на връщане от тоалетна спирам до нея и си говорим 2-3 -4мин. Девчо почна трън да го боде по задника - подскача , върти се, слухти, някаква лека нервност. Направо ме напрегна дори след 2 коктейла 😁

Някакво Х време след като съм го отрязала - засича ме в едно заведение. И пак го изперка тока и започна да крачи нервно и да ме следи с поглед с кои мъже си говоря. Бъррр

Този е зодия психопат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт