Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 580
  • 796
  •   1
Отговори
# 285
  • София
До тази кооперация е близо Кауфланд, денонощна аптека Детелина на Маестро Кънев - на стотина-двеста метра, срещу нея детска градина. Но имам интерес да няма хора наоколо и нямам сметка да рекламирам повече Blush

# 286
ее, или си близо до 111, или до 102 , цялото Монтевидео е няколко спирки на рейса. Даже на студентите не е удобно, трябва да  ходят пеша до метрото. Една Билла и няколко малки магазинчета. В 66-то ще си дадеш ли детето?

Не, в 151.
Това " трябва да ходят пеша", все едно никой никога не е ходил пеш. Живяла съм и в Лозенец, вървях над 10мин пеш от вкъщи до метро, нямаше и автобуси до него. Най-близкия хранителен магазин ми беше около метрото, аптека....в молчето. Така че, това че трябва да стигнеш до метрото пеш е малко.... 😀

# 287
Е, сега вече и на мен ми стана интересна тази кооперация. Знае ли някой кой е инвеститорът и дали има други техни сгради в София? От сайта никак не става ясно. Само, ако не беше в Овча Купел.. Пътуването в София ми е ад.

# 288
kokozavar, в по-централни локации също се намират подобен тип апартаменти с малко дворно пространство. Стана ми интересно колко голям е дворът на вашите познати?
 Затворените комплекси (май) рядко извън по-крайните райони.
Аз нямах предвид имот в такъв. Може и да си е самостоятелна сграда със свободен достъп.

# 289
kokozavar, в по-централни локации също се намират подобен тип апартаменти с малко дворно пространство. Стана ми интересно колко голям е дворът на вашите познати?
 Затворените комплекси (май) рядко извън по-крайните райони.
Аз нямах предвид имот в такъв. Може и да си е самостоятелна сграда със свободен достъп.

честно, не съм се интересувала. според мен  е малък - 15м2. може и по-малко. малко по-голям от тераса. и в Младост 4 или 3 имаше подобни жилища.  Мисля, дворчетата бяха като тераси и се падаха странично на Малинов. То е хубаво, ама хората слагат високи огради - като затвор става. + пази боже, отгоре някой да хвърля боклук. Все се сещам за Новите съседи и Енрике - той живееше в подобно жилище. Тая пергола бая видя. LaughingLaughingLaughing

# 290
Да,значи е като веранда, което пак е добре, но когато граничи с общ вътрешен двор, пък макар и да не е затворен комплекс. Това да вдигаш високи огради и да си като в изкоп не звучи никак добре. В сградата на наши приятели в кръстова вада има такъв апартамент с двор. Пада се под нивото на тротоара и не седи мн атрактивно.
 Иначе това с изхвърлянето аз все  така  наивно се надявам хората да са го надраснали...но надали.

# 291
Здравейте,
Не зная дали съм на правилното място, но бих искала да помоля за насоки относно това къде мога да пусна обява, че търся да закупя жилище в Ботунец? Ще бъда благодарна на всяка насока за сайтове!

# 292
  • София
Секция "Купува" за имоти съм срещал ТУК  и ТУК . Може и други да има, но не ги знам. Но мисля повече изгледи за успех може да имате в многото имотни групи на Фейсбук Blush

# 293
Здравейте. Имам точния адрес на имот (парцел с къща от 80те) в София, но не успявам да го локирам в имотния регистър. Пробвах по всякакви критерии, но не излиза. Не излизат и съседните парцели. Какъв може да е проблема? Сменени улици/адреси?

# 294
  • София
Ако улиците са били наречени на разни партизани, ятаци, комунистически събития и подобни нали след 1989 г. ги преименуваха. Напр. до мой имот имаше ул. Петър Стефанов, от 1990 г. стана Мала планина или подобно. Вдовицата му  - т.н. Баба Партийка живееше  в блока.

# 295
  • София
Мисля, че имотния регистър дава информация от 1997 г. или от там някъде. Ако имотът не е бил предмет на сделка и не е извършвано вписване за него в Имотния регистър, резултат няма.

# 296
Потърсете в кадастъра. Ако, обаче, не са проверили след изготвяне на кадастъра данните, нанесени в него (много хора не са го направили, по много причини - не са знаели най-често за това) може да има някакви грешки/несъответствия. В много случаи тези грешки са отстраними, само изисква известно време, усилия и пари.
Най-често в кадастъра няма данни за собствениците и акт за собственост.
При парцелите и строежите през онези периоди отпреди има доста правни тънкости, но добър адвокат и/или геодезическите фирми би трябвало да се справят.
Не знам кога и дали въобще ще вкарат в Имотния регистър данните отпреди 2000 година (т.нар. старата архива).

# 297
Още една обява с колоритно описание на имота. Звучи като "продавам ама не съм на зор". Според мен такива описания по-скоро отблъскват, отколкото да дават полезна информация. Явно авторката цели да влияе на емоциите на някой, за да го накара да кихне 2м евро. Но за мен с толкова пари отиваш при най-добрата фирма и ще ти вдигнат палат без да се ангажираш с нищо, че ще остане и за дизайнерско обзавеждане Grinning

Скрит текст:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j172254580558806

Снимки очаквайте скоро!
Здравейте! Предлагаме за продажба дома си, който построихме с много желание и любов. Обожаваме къщата си, но има цена за, която ще се разделим с нея и тази цена е обявената. Повече информация: Къщата е на 1 етаж - тип хасиенда, към нея скоро пристроихме просторна веранда. Общо всичко 300 кв.м (без 4). Има три просторни детски стаи, в които отглеждаме ново поколение. За мама и татко - спалня с кабинет, дрешник и баня. Детската и родителската части са разделени от хол, трапезария и кухня. Децата поддържат личната си хигиена в собствена баня, а гостите се облекчават в отделен санитарен възел. Мокрото помещение е приютило пералнята и сушилнята, а освен двата гардероба за бельо, кърпи и покривки остава място и за простиране.
През отопляемия сезон се разхождаме боси, благодарение на най-тихата, най-икономичната, най-ефективната, е, и най-скъпата термопомпена инсталация на австрийската фирма Ochsner. Същата е грижливо и професионално монтирана в котелно помещение и си прави компания с огромен бойлер с отделна автономна термопомпа, която засмуква топлият въздух от къщата и го превръща в евтина топла водичка. Важен фактор за енергоефективността на дома ни е не само фасадната изолация и изолацията на втора плоча, но и толоизолацията на основите - отвътре и отвън. Разбира се под нея е положена машинно и хидроизолация, но това не се отнася към енергоефективността. Сметките за отопление са смешни, дори няма да ги коментираме. Забравихме складчето, то е мъничък съсед на кухнята, но е важен - ракийка, винце, лютеничка, все от там идват. Може да споменем и втория, подпокривен етаж. Той е нашият склад, работилница и място, на което са подредени няколко стотин чифта дамски обувки (в къщата живеят 4 жени) и 4 чифта мъжки, те са на таткото. Тавана е с размерите на етажа под себе си - 256кв.м и поема мебелите на 4 апартамента - изпитано. Къщата ни е построена така, че може да се вдигне втори етаж за седмица. Много важна информация: Двора побира 11 автомобила. В София паркомясто е 35,000 +. Кеф ти кемпер, кеф ти лодка, кеф ти мотор - всичко ти е в двора. Bramak, Kommerling, Jub бяха наши помощници в изграждането на дома ни.
Надяваме се описанието да е достатъчно, ако не е, пишете.
Моля да ни търсят хора внимателно прочели третото изречение от настоящото повествование.
Здраве и успех на всички!

# 298
  • Бургас
Жената иска да се похвали с няколкостотин чифта обувки Joy Затова е пуснала обявата. Очаквам снимки на розички, на чашки с кафенце, на обувките и лютеничката. Но не и на къщата.
Силно се надявам да не пусне такива с "поддържането на личната хигиена" и "облекчаването" на гостите.

# 299
  • София
Панчарево ми е Orange county.

Общи условия

Активация на акаунт