Обсъждане на имотни обяви - 35

• 43 087
  • 796
  •   1
Отговори
# 375
Да беше сграда от 50-те, 60-те ок, ама това е сграда от този век и с толкова недомислици, които се виждат на първо четене, може да има и още (скрити). Нито един плюс не виждам, дори под наем не бих го взела. Всъщност има един, не е партер и няма опасност да прескачат от буренясалата поляна отпред бълхи и разни гадини.

# 376
Вие сериозно ли? До колкото помня, отсреща на 500м има 5 блока в довършителен период за 1250е/кв. По-добре там + собствен ремонт, отколкото това бюджетно недоразумение за 2000 е/кв.

# 377
  • София
Сградите от 50-те и 60-те в Люлин не представляват интерес. Там недомислица са обитателите, тук всичко е поправимо  Blush

# 378
Сградите от 50-те и 60-те в Люлин не представляват интерес.

Надявам се това да е на майтап! Просто защото такива сгради там няма, по обективни причини.

# 379
  • София
Говорех принципно, мисля се разбра за какво. По обективни причини през ръцете ми са минали 4 имота в Люлин Blush

# 380
Здравейте. Каква цена според вас може да се очаква за жилище панел, южен квартал, изцяло юг? Стандартна гарсониера 45 кв.м, в която кухнята е изместена в хола и спалнята е на нейното място. Последен 8 ет с ремонтиран покрив и след освежаване.

# 381
Според мен около 100К евро.
Здравейте. Каква цена според вас може да се очаква за жилище панел, южен квартал, изцяло юг? Стандартна гарсониера 45 кв.м, в която кухнята е изместена в хола и спалнята е на нейното място. Последен 8 ет с ремонтиран покрив и след освежаване.

# 382
За мен не би следвало да надхвърля 2000 евро/кв.м., зависи от състоянието. Според автоматизираната оценка на ДСК, която използва метод на пазарните аналози, излиза 107,426€ или 2,387 €/м2.

# 383
  • Бургас
При малките жилища не се гледа толкова цена на квадрат, колкото общият вид и състоянието. Това са най-бързо продаваемите жилища. Но последният етаж е сериозен минус, както и панелната конструкция.
Бих пробвала да го пусна на 130-140 000 евро, ако не се продаде за 2 месеца, ще свалям.

# 384
# 385
  • София

За кой южен квартал става дума? Има ли балкон пред двете стаи? Поне в Дианабад са такива гарсониерите и изчезват като топъл хляб.
Ако продавам - бих постъпила като Тинтина.
Ако съм купувач не бих гледала последен етаж. Колкото и да е ремонтиран покрива - все ще протече.

# 386

За кой южен квартал става дума? Има ли балкон пред двете стаи? Поне в Дианабад са такива гарсониерите и изчезват като топъл хляб.
Ако продавам - бих постъпила като Тинтина.
Ако съм купувач не бих гледала последен етаж. Колкото и да е ремонтиран покрива - все ще протече.
Кварталът е Борово. Тераса има пред двете стаи, но пред бившата кухня е усвоена. Със сигурност не е като това по-горе. Направено е освежаване, сменена дограма, настилки  и  осветителни тела; ремонтирана баня, но доста базова, но вратите са стари.

# 387
  • София
Че то в гарсониера има 3 вътрешни врати само. Ако това е нещото, което определя цената, по-добре да се сменят преди обявяването.

# 388
Цъкнах на линка, без аудио...Това маймунско изпълнение за какво служи точно?

# 389
За 3% комисиона. Заслужава си ги както и да го погледна. Аз толкова некадърност и самоувереност, че си заслужава парите, не съм виждал, но някой младеж като него, ще му ги плати с кеф. Пък важните работи, тях няма да ги гледаме.
Ясно е че този "креативен" брокер таргетира млади и модерни хора като него. Представям си тези младежи как устойчиво, находчиво и с готовност за лишения си плащат месечната вноска и не се огъват при ни най-малката трудност. Точно като него.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 11:23 от Gogo1979

Общи условия

Активация на акаунт