Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 100
  • 796
  •   1
Отговори
# 90
  • Вече на светло в София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b171592832717005&slink=aqbfav&f1=1
тези нещо са се объркали.

# 91
Двустайна панелка в елитния квартал Илинден, последен етаж, за 4600Е/кв.м.
Мечтата на всеки купувач.
Или диагнозата на някой продавач.

# 92
О, уау! И това е обява, качена от фирма, не някой луд собственик. Тези не са добре с главата наистина. Нормална цена за това жилище мисля, че би била около 100к евро.

# 93
Или се мъчат да вдигнат оценката на нечий сходен имот. Първо за това се сещам.

# 94
А ние тук се притесняваме за съдбата на панела. Я вижте каква цена държи :Р
 Иначе само да отбележа, че апартаментът за под наем с детската, приютила освен две деца и пералня, и сушилня, мн.ми допадна. Светъл и поддържан. С кеф да живееш в него.
 Епк-то в св.троица ми се струва надценено освен ако човек не харесва подобни "дизайнерски решения". Ясно е, че и кичът гълта средства, но това си е минус, който човек трябва да отрази още като реши да гони подобен интериор.

# 95
И на мен апартамента с детската и пералното ми допада. Може би и децата да са големи (студенти в друг град/държава) или живеят самостоятелно в свои жилища, а тази стая стои за гости/внуци/временно ползване. За това и не ми се струва толкова фрапантно, че има там пералня и сушилня. Виждам, че има нещо като щора, която скрива уредите.

# 96
Здравейте,

Събираме мнения за този нов строеж https://kmv-bg.com/property/nido-residence/? Някой с повече информация за инвеститорите, строителя и т.н? Мнения за квартала? Благодаря!

# 97
За инвеститорите и строителите не знам, но около този строеж е лунен пейзаж. Даже не знам кой квартал се води, май Красна Поляна.

# 98
Район Красно Село, НПЗ Средец се води

# 99
3-стаен 60 кв.м.???

До "Земляне"?

Разпределението е то мънинки апартаменти - много-много...

(административен) Район "Красно село" не е равно на квартал/ж.к. Красно село. Нищо ново под слънцето за подвеждащи твърдения за локацията.

# 100
Дават го като локация на ъгъла на Житница и Костенец. 10 Мин пеша до метростанция Красно Село. Не знам какво подвеждащо видяхте? Даже в Гугъл Мапс има пинче за сградата - Нидо Резиденс.

За КМВ мисля, че са едни от сериозните строители, но всичко на зелено си е все пак риск и трябва да си проучите.

# 101
В краен случай кв. Лагера, но не и кв./ж.к. Красно село.

Спорили сме дълго по темата с обозначаването на локациите в обявите - аз живея в (административен) район Оборище, но не и в кв. Оборище. Пак е 10 мин. пеша от едното до другото.

# 102
КМВ не са строители а брокери. Просто предлагат цяла сграда. Вкл сградите на пимк до гробищата.
Тоя проект не е нов, мисля че поне от 2 год се предлага. Периодично цената расте с напредване на сградите( конкретно тези не знам, щото не ме интересуват, но друго нещо гледах- две-три седмици по-късно ценовата листа беше ъпдейтната и така няколко пъти)

# 103
КМВ не са строители!

Да, моя грешка. Мисля, че ги обърках с БЛД.

По принцип, за мен лично, не е толкова важно точно кой район се води. По-важно е точно къде се намира дадена сграда, най-вече има ли в близост метро и като цяло мястото дали е комуникативно. Точно този район не ми допада, но пък на някой може точно това да търси. Метрото в близост аз намирам за плюс.

# 104
  • София
+ имотът южно от сградите е предвиден за озеленяване заради свлачището
+ намира се на 550 м пеша до метростанция "Красно село"
- в непосредствена близост до площадката за скрап на "Надин"

Общи условия

Активация на акаунт