Обсъждане на имотни обяви - 35

• 43 057
  • 796
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, според вас имот - нова самостоятелна къща 250кв (2х100 + повдигнат подпокривен 50кв) + 30кв покрито паркомясто и 350кв двор дали може да се продаде за 550хил евео?. Къщата е на шиз, с високо качество материали, двора е прилично облагороден. Много добра локация в Симеоново.

# 511
Здравейте, според вас имот - нова самостоятелна къща 250кв (2х100 + повдигнат подпокривен 50кв) + 30кв покрито паркомясто и 350кв двор дали може да се продаде за 550хил евео?. Къщата е на шиз, с високо качество материали, двора е прилично облагороден. Много добра локация в Симеоново.

Никой не може да ви отговори на този въпрос. Влизате в imot.bg за Симеоново и гледате как вървят новите къщи с подобен по големина парцел.

# 512
  • София
Според мен ще се продаде, цената е около средната за района. Щом локацията е добра, ако и изпълнението е качествено, не би трябвало да падне. Там мисля вече изградиха канализация, което си е голям плюс Grinning. Но може да отнеме повече време, поради спецификата на купувачите за тези райони Blush

# 513
Аз гледам имоти за закупуване там и цената изглежда конкурентна. Разбира се с къщите в БГ  е много специфично, не е само цена на кв/м има (ВиК, достъп, качество на работа и материали).
В имот БГ повечето цени пожелателни , а не реални.

# 514
Цените в имотбг доста варират, но като цяло ме притеснява, че двора е само 350кв и че вместо гараж има двойно паркомясто. За толкова пари, може би купувачите ще очакват повече от това. Но може би греша.

# 515
Аз лично никога не бих купила паркомясто В КЪЩА. Това означава насипване на камара пари за къщтата, а колите стоят на студа зимата. Колкото и да е покрито, не е затворено. Да не говорим че като си в къща, ще искаш да сложиш колела някъде, куфар за багаж, разни инструменти и каквото още се сетиш и гаража е незаменим за тази цел.

# 516
Повечето българи не обичат големи дворове заради поддръжката. Много зависи дали е равен и как е направен.
Самият факт , че е спестено от гараж и това с 50 кв/м подпокривни пространство( предполагам оценени като нормална жилищна площ)  малко опровергава твърдението за “високо качество материали” .

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 16:42 от Sapien

# 517
Изграждането на гараж изисква допълнително капитал и място. Предвид, че двора е малък, смятах че паркомястото би било предпочитано. Затова и повдигам темата за дискусия и да коригирам подхода си. Има възможност да се изгради гараж, просто ще е по-скъпо над 570хил евро. Не знам дали някой би дал толкова пари за такъв имот. Предвид, че ще има преден и заден двор, полезното пространство за релакс зона става 100кв и заден двор 75кв. Парцела е равен.

# 518
За всеки влак си има пътници, сигурен съм , че ще се продаде с или без гараж . Да разбирам от поста , че сте инвеститор/ строител?

# 519
Нямам опит като такъв. Просто парцела, който гледам е голям и се замислих дали да не го разделя и да построя втора къща с цел препродажба.

# 520
Аз преди да купя нещо искам да знам на кой ще го продам / дам под наем.
 От там правя профил на клиента.
Ако някой има 800 хил € ( след  ДДС, такси и довършителни работи) както е случаят , какво би търсил.
Има безплатни консултации от брокери , архитекти мисля , че там може да получите най-много стойност за какви варианти имате.Има и тема за къщи около София, където може да погледнете.

Лично мое мнение е , че двора трябва да е поне три пъти повече от РЗП иначе имаш MacMansion както му казват на в Щатите и , че редовите къщи са за хора , които не могат да си позволят къща. Но пазара в БГ е много по различен от този на Запад. На мен ми хвалеха от няколко места затвореният комплекс с редови къщи до Икеа колко си заслужава.

# 521
На запад също има много самостоятелни къщи с малко дворове. Ще се посъветван с експерти. Наистина не е ясно дали такъв тип имот е вървежен. Но като цяло личните ми наблюдения върху няколко такива имота са, че се изкупиха бързо.

# 522
здравейте,
Какво ви е мнението за тази обява
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b168942299303643
цена ,местоположение.

# 523
  • София
То , това , е май май баш на булеварда, коли фърчат пред очите ти  Cold Sweat ... не случайно е офис и за друго не става
Ако не греша мястото

# 524
  • София
Мястото е шумно и прашно.
За цената - не знам дали е добра, не следя пазара.

Общи условия

Активация на акаунт